- 7 Ocak 2014
- 3.767
- 3.482
film de sıkıntı olmaması ne güzel .. kafana takma. Bende tedavi öncesi kontrol için çekindim haziran ayında sorunsuz çıktı şükür .. şimdi gün bekliyorum işteDegilmi bencede sorun olmaz bu arada ben 2 yil once cektirdim kapali dediler ama bu sefer cektirdim acik cikti tupler oysaki transfer asamasindayim
Yok balim ama sultanin hikayesi etkiledi beni
Oylede kuzum ben tupten dolayi tup bebege yonlendirilmistim :)film de sıkıntı olmaması ne güzel .. kafana takma. Bende tedavi öncesi kontrol için çekindim haziran ayında sorunsuz çıktı şükür .. şimdi gün bekliyorum işte
Hahahah yerim onu ya :)Her çarşıya çıktığında görürsün burda.. çok eğlencelidir..
Ruju biterse gergin olur sadece.. : )
AA anladımOylede kuzum ben tupten dolayi tup bebege yonlendirilmistim :)
Bebegim ben tup bebek son asamasindayim yani 6 embiryom donduruldu rahim filmini sivi sizintisi varmi diye kontrol amacli cektirdim bahcecide mustafa hocaya gidoyorum oda dediki eylule kadar normal olabilir :)AA anladımşu an sonuçlar nasıl peki aşılama dedin sanki ? Normal bi şekilde de gebe kalabilirsiniz aslında yani demi
Harika .. en kolay haliyle gelir inşallah bebeğin. Tecrübelisin. Ben damdan düşer gibi bu işlere koyuldum bi anda gelişti herşey ve çok acemiyimBebegim ben tup bebek son asamasindayim yani 6 embiryom donduruldu rahim filmini sivi sizintisi varmi diye kontrol amacli cektirdim bahcecide mustafa hocaya gidoyorum oda dediki eylule kadar normal olabilir :)
yasa ve doktorun hastanenin insiyatifine kaliyo die biliyorum 35yas alti yasal olarak tek koyulmasi gerekiyo fakat embiryolarin durumuna gore 2veya 3de koyabiliyolar tatlimçift veya tek embriyo trasfer edilmesi neye göre belirleniyo arkadaslar?
Opu oldum kızlar. Anestezici çok zor bayıltmış beni. Ameliyathanede herkese tekme savurmuşum . Allah tüm ekipten razi olsun.
Amin canım hepimize Rabbim evlat versin.geçmiş olsun canımm..hayırlısıyla sağlıklı bebiklere dönüşsünler..
yasa ve doktorun hastanenin insiyatifine kaliyo die biliyorum 35yas alti yasal olarak tek koyulmasi gerekiyo fakat embiryolarin durumuna gore 2veya 3de koyabiliyolar tatlim
Her an yardimci olabikirim Qllah boyle tecrubeler vermesin :)Harika .. en kolay haliyle gelir inşallah bebeğin. Tecrübelisin. Ben damdan düşer gibi bu işlere koyuldum bi anda gelişti herşey ve çok acemiyim
Çok teşekkür ederim bol bol sorular sorarım artıkHer an yardimci olabikirim Qllah boyle tecrubeler vermesin :)
Çok teşekkür ederim bol bol sorular sorarım artık
bence hiç üzülme banada ilk kontrolümde 5 tane demişti bu sabah yine kontrolüm vardı ultrasonda gördüm yumurtalarım var ama büyüyen 5 tane sayı önemli değil kaliteli olması önemli bize bi tane bile yeterli yeterli tutsun stres yapma rahat ol rabbim yazmışsa olur inşaallahBu durumda benden en fazla 4 yumurta toplanır değil mi en iyi ihtimalle
geçmiş olsun canım güzel sonuçlar çıkar inşaallahOpu oldum kızlar. Anestezici çok zor bayıltmış beni. Ameliyathanede herkese tekme savurmuşum . Allah tüm ekipten razi olsun.
Canımsın çok sağolun.... Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın.geçmiş olsun canım güzel sonuçlar çıkar inşaallah