belımm çokk agrıyorr benımm yaaa sızınde agrıyomuu
Gerci bende cok yatamiyorumda. Benimde lekelenmem olunca doktor rapor verdi. Gecen hafta 3gun evdeydim. Yarin tekrar gidicem doktra.. sizler kac haftaliksiniz??? Su okullar bir kapansaydiağrıda üstüme tanımam şekerim ne tür ağrı istiyosan hepsi mevcut bende :) şaka bi yana canım benim kasık ağrılarım çok şiddetli oluyo belimse ara ara ağrıyo göğüs ağrılarım var azcık öyle işte canım sürekli yatmıyorum ama dikkat ediyorum gene hem sirekli yatmak da iyi değilmiş rahme kan akışı sağlanması gerekiyormuş
Senin de bayağı ekşınlı olmuş. Bizim bebelerimiz gelirken yer yerinden oynuyor baksana:=)Ben çok kararsızdım o gün gideyim mi gitmeyeyim mi diye. Hatta duş aldım iyi bari gidelim dedik saçımı yapıyorum içimden geçirdim Allah'ım nolur bi işaret ver gideyim mi diye:) 5 dkya kalmadı deprem oldu. Ama çok salladı burda 1 saat falan dışarı çıktık. Sonra dedim ne olacaksa olsun gidicem ben:) Bence de düşük de olsa varsa çıkar canım.
aboooooooooow hakkaten çokmuş inşallah okadar eziyete değer de bebişlerin anasına iyice yapışmıştır canım sanırım ben yarın kan testini yaptırcam sen salımı gitcen
Slm kizlar beni ve kizimida araniza alir misiniz ? rahim genisliyor buna bagli olarakta agri olmasi normal Canim agrilarin surekli ve siddetli degilse sorun yok
Benim oluyor canım.Doktor adet ağrılarının olacağını söylemişti bana. Ben yatmıyorum hatta hiç yatmıyorum ama bugün biraz pişmanım yatmadığıma.Lekelenme oldu çünkü
OHHHHH MİS GİBİ KÖY SÜTÜM GELDİ SICAK SICAK YARASIN BEBİŞLERİME İNŞALLAH
afiyet bal şeker olsun et olsun can olsun kan olsun bebişlerine inşallah içine de bal koy miiiiiiiiis
Benim oluyor canım.Doktor adet ağrılarının olacağını söylemişti bana. Ben yatmıyorum hatta hiç yatmıyorum ama bugün biraz pişmanım yatmadığıma.Lekelenme oldu çünkü
bugunn hepp agrıdı agrıyoda bn 6dusugm var ve hep bu haftalarmda kanamm oldu ondan cok korkuyormm
Gerci bende cok yatamiyorumda. Benimde lekelenmem olunca doktor rapor verdi. Gecen hafta 3gun evdeydim. Yarin tekrar gidicem doktra.. sizler kac haftaliksiniz??? Su okullar bir kapansaydi((
sen bence duanın ayarını tutturamamışsın canım senin işaret çok şiddetli gelmişsen nerde oturuyodun canım
sabah test alıp yapıcam canım. salı günde hem dondurulmuşlarıma imzaya gidicem aradılar ücret ödencekmiş. hemde kan yaptırıım . eşimde salı izinli . hadi bakalım senden önce öğrencez yarın hemen yaz sonucu . bak heyecan bastıgelsin bebişler
canım ben beklemedeyim daha ama yarın baktırayım bi diyom
kötü düşünüp kötüyü çağırmak yok hep pozitif hep pozitif ok :) bişeycik olmucak topla kendini
sebuş sendedemi oldu lekelenme .. bende olmadı ama . tutmadımı yanii.tutunma lekesimi oluyo o
kötü düşünüp kötüyü çağırmak yok hep pozitif hep pozitif ok :) bişeycik olmucak topla kendini
Gerci bende cok yatamiyorumda. Benimde lekelenmem olunca doktor rapor verdi. Gecen hafta 3gun evdeydim. Yarin tekrar gidicem doktra.. sizler kac haftaliksiniz??? Su okullar bir kapansaydi((
Benim ayarlarda var bir sorun zaten:) atandığım yıl girdiğim kpss 5. falandı sanırım ilk 30 dkda merkez üssü üniversitenin bulunduğu ilçe olan bir deprem yaşadık. tabi çıkamadık falan tırsa tırsa sınav olduk o yıl atandım, şansa bak:)
Tekirdağ'dayım canım ben? Sen nerdesin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?