• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Gebelerinin ve Annelerinin Paylaşım Alanı...

yok yok bende bişeycik yok çok şükür orda bi karışıklık olmuş yazılar karışmış canım

he iyi bari çoğu kişide tutunma lekesi oluyomuşya olmayanda vardır dimi .. bizde bi sorun yok yani[/QUOTE]

yok canım merak etme ben de çok araştırdım herkeste olmuyomuş

yok yok bende bişeycik yok çok şükür orda bi karışıklık olmuş yazılar karışmış canım

he iyi bari çoğu kişide tutunma lekesi oluyomuşya olmayanda vardır dimi .. bizde bi sorun yok yani[/QUOTE]

Sanirim ben karistirdim yazilari. Tel den yazinca zor oluyo. Benim olmadi tutunma lekem falan sikinti yapmayin bence..

hakkaten ha var sende bişeyler ama hep hayırlara vesile olmuş görüyonmu :) ben aydındayım merkez izmirde hatta hemşireyle konuşurken sizin orda tanıdığı varmış onla konuşmuş burası fena oldu bütün dolaplar yere indi demiş biliyorum yani siz daha çok hissettiniz

Allah korudu canım çok şükür. Devrilen ufak tefek şeyler oldu tabi. Ama o sallanma sesleri ve deprem sesi asıl ürküten. Sapsarı oldum elim ayagım buz kesti. Kaçamıyorsun da. Aşağı inerken bile yavaş yavaş iniyorum emin olmasam da karnımda kuzularım var diye düşündüm. Neuseki kazasız belasız atlattık. Allah'ım cümlemizi beterinden korusum.

canmm lekelenme kanama dusuk tehlıkesıdır neden yatmıyorsun ıstırat et ve bol su ıc ne ılaç verdı doktorn

Leke olunca hemen gittim doktor bir sorun yok dedi. Nebileyim olur tup bebekte dedi. Kanama goremedi ultrasonda. Zaten progestan kullaniyorum. Birde puroloton igne. Aspirini icme birkacgun dedi. .iste bende agrilarim dusuk tehkijesinden mi yoksa herkeste olan mi diye merak ettim. Aslinda 1haftadir evdeyim. Yatiyorumda birax siklinca kalkiyorum sadece yemek yapiyorum. Ne yapsam bilemedim. Yarin tekrar rapor mu yazdirsam.[/QUOTE]

bence cok dıkkat et ıstırat et bol bol ılac 3tanemı ıcıyon ıgne haftada1mı kullanıyon cok ayakta durmaa

kız allah iyiliğini versin senin sol tüp de mi pert bişey dicem gülcen benim de sol tüp tıkalııııı :52:

he kıs benim sol tüp yok aldılar .. sağ tüpte tıkalıydı laparoskobi oldum açıldı ama dr. normal hamile kalabilirsin ama tekrar dış gebelik olma olasılığın yüksek diğer tüpüde riske atmayalım tüp bebek yapalım dedi bizde tamam dedik.

Allah korudu canım çok şükür. Devrilen ufak tefek şeyler oldu tabi. Ama o sallanma sesleri ve deprem sesi asıl ürküten. Sapsarı oldum elim ayagım buz kesti. Kaçamıyorsun da. Aşağı inerken bile yavaş yavaş iniyorum emin olmasam da karnımda kuzularım var diye düşündüm. Neuseki kazasız belasız atlattık. Allah'ım cümlemizi beterinden korusum.

evet canım düşün biz zemin kattayız bisüre çıkamadık bile kalıyosun öyle bişey yapamıyosun önce amaaaaan kötü mevzular bunlar kapatalım artık bu konuyu dimi ama :)

he kıs benim sol tüp yok aldılar .. sağ tüpte tıkalıydı laparoskobi oldum açıldı ama dr. normal hamile kalabilirsin ama tekrar dış gebelik olma olasılığın yüksek diğer tüpüde riske atmayalım tüp bebek yapalım dedi bizde tamam dedik.

aynen banada sağla kalırsın dediler bekledim bekledim olmadı bende tüp taktırdım :)

Leke olunca hemen gittim doktor bir sorun yok dedi. Nebileyim olur tup bebekte dedi. Kanama goremedi ultrasonda. Zaten progestan kullaniyorum. Birde puroloton igne. Aspirini icme birkacgun dedi. .iste bende agrilarim dusuk tehkijesinden mi yoksa herkeste olan mi diye merak ettim. Aslinda 1haftadir evdeyim. Yatiyorumda birax siklinca kalkiyorum sadece yemek yapiyorum. Ne yapsam bilemedim. Yarin tekrar rapor mu yazdirsam.

bence cok dıkkat et ıstırat et bol bol ılac 3tanemı ıcıyon ıgne haftada1mı kullanıyon cok ayakta durmaa[/QUOTE]

Evet 3tane igne 4gunde bir. Ben en iyisi aliyim rapor. Senin dusuk kacinci haftadaydi. Ben yarin 10dolduruyom. Insallah su 2haftayida bir atlatsaydim. Birazcik rahatliycaktim.

bence cok dıkkat et ıstırat et bol bol ılac 3tanemı ıcıyon ıgne haftada1mı kullanıyon cok ayakta durmaa
Evet 3tane igne 4gunde bir. Ben en iyisi aliyim rapor. Senin dusuk kacinci haftadaydi. Ben yarin 10dolduruyom. Insallah su 2haftayida bir atlatsaydim. Birazcik rahatliycaktim.[/QUOTE]

yaa senn yazdıklarn neden bn yazmıs gıbı gözukuyoo duzgn yaz canmm boşluk bırak öyle yaz bnm7.8.24.haftada oldu

O zaman ihmal etme yarin mutlaka druna gorun InsaALLAH bu kez hersey yolunda gider ve bebegini alirsin kucagina

tmm görunmm olmazsa

Son düzenleme:
Gunaydin kizlar ben test aldim geldim sabah ilk çişimlen yapayim dedim :)) herkesin dedigi gibi ikinci cizgi varla yok arasinda bisey yani silik bi cizgi var görunuyo . Acaba ben oyle gormek istedigim icinmi oyle goruyorum :( ama var yaa gozukuyo

Gunaydin kizlar ben test aldim geldim sabah ilk çişimlen yapayim dedim :)) herkesin dedigi gibi ikinci cizgi varla yok arasinda bisey yani silik bi cizgi var görunuyo . Acaba ben oyle gormek istedigim icinmi oyle goruyorum :( ama var yaa gozukuyo

günaydın canım silikte olsa varsaaaaaa haydeeeee gelsin bebişler tebrik ederim canım benim :) hem belki tek tumuştur o yüzden silik çıkmıştır amaaaan takma sen bunları çıkmış o bikere aaaaaaay darısı benim başıma arkadaşım

Canim tebrik ederim☺️eger olmasaydi hic cizgi cikmazdi ikinciside iki gun sonra yaptirdiginda belirginlesmis olur cunku testi erken yapmissin kanda yaptirsan cikar ama gozun aydin☺️

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

günaydın canım silikte olsa varsaaaaaa haydeeeee gelsin bebişler tebrik ederim canım benim :) hem belki tek tumuştur o yüzden silik çıkmıştır amaaaan takma sen bunları çıkmış o bikere aaaaaaay darısı benim başıma arkadaşım

Allahin izniyle var arkadassim varrr oleyyyyyy Allahim sukurler olsun 2 cizgi tamamen belirginlesti :)) idrarda cikipta kanda cikmiyan gibi bisey olmaz herhalde. Darisi basina canimmmm.

Back