• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Gebelerinin ve Annelerinin Paylaşım Alanı...

Benim kıymetli gebelerim:16::16:
Bu mesajımı alıntı yaparak bana ilk sayfadaki listeye göre bilgilerinizi yazın ve listeye ekleyim..
Arada yazdıklarınızı göremeyeceğimden bu mesajın alıntılanması önemli..

Canim tebrik ederim☺️eger olmasaydi hic cizgi cikmazdi ikinciside iki gun sonra yaptirdiginda belirginlesmis olur cunku testi erken yapmissin kanda yaptirsan cikar ama gozun aydin☺️

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Tesekkur ederim canm bugun 11. Gunum.yarin kanda bakilcak .cizgi taCikti :))

Bu mesajımı alıntı yaparak bana ilk sayfadaki listeye göre bilgilerinizi yazın ve listeye ekleyim..

Yas 26
İlk deneme
5. Gun embriosu
11. Gun deger 156
13. Gun deger 359
Gebze anadolu saglik merkezi
Dr; ebru ozturk
Tek gebelik
Suan 10 haftalik cinsiyet belli degil

Allahin izniyle var arkadassim varrr oleyyyyyy Allahim sukurler olsun 2 cizgi tamamen belirginlesti :)) idrarda cikipta kanda cikmiyan gibi bisey olmaz herhalde. Darisi basina canimmmm.

yiiiiihuuuuuuuuuu :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek: amin canım inşallah ben hala hastaneye gidip gitmemek konusunda kararsızım napsam ki gece adet sancısından uyuyamadım uykumdan uyandırdı resmen yaaaaa napim akıl ver bakim :34:

Tesekkur ederim canm bugun 11. Gunum.yarin kanda bakilcak .cizgi taCikti :))

Suan senin icini tahmin edebiliyorm allahim
Bu duyguyu isteyen herkese nasib etsin insallah bende 11. Gunumde dayanamayip kanda baktirmistim cikmisti cok sukur suan 10. Haftamdayim. Canim gozunuz aydin cook cokk sevindik kk ailesi olarak☺️

yiiiiihuuuuuuuuuu :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek: amin canım inşallah ben hala hastaneye gidip gitmemek konusunda kararsızım napsam ki gece adet sancısından uyuyamadım uykumdan uyandırdı resmen yaaaaa napim akıl ver bakim :34:

Sende once test yapsan olmazmi cnm.bilmiyorumki .ben yarin pat diye milletin icinde nasil tepki veririm cikmazsa naparim cikarsa naparim şok gecirmim diye evde tekken yapayim dedim.simdi rahatim Allahima sukurler olsun .aksam gelince benimkine supriz yapcam :) yapma dedi bana ama ben gizlice aldim yaptim.kizarmiki .. sende test al bence

Suan senin icini tahmin edebiliyorm allahim
Bu duyguyu isteyen herkese nasib etsin insallah bende 11. Gunumde dayanamayip kanda baktirmistim cikmisti cok sukur suan 10. Haftamdayim. Canim gozunuz aydin cook cokk sevindik kk ailesi olarak☺️

Aminn canim amin Allahm kimseye aratmasin agliyorum yaaa ..çok şükür Allahm saglikli sihatli versin insallah ikiside tutmustur :) cok tesekkurler benmle sevinen herkese

Sende once test yapsan olmazmi cnm.bilmiyorumki .ben yarin pat diye milletin icinde nasil tepki veririm cikmazsa naparim cikarsa naparim şok gecirmim diye evde tekken yapayim dedim.simdi rahatim Allahima sukurler olsun .aksam gelince benimkine supriz yapcam :) yapma dedi bana ama ben gizlice aldim yaptim.kizarmiki .. sende test al bence

ne kızcak delü :27: havaya uçar bence :52: neyse karar verdim gidiyorum giyindim bile hastane eczaneden daha yakın odi bodi yaptım hastane çıktı :52:

Yas 29
Ilk denemede kavustuk sukur minigimize
Kayseri acibadem turgut aydin
10.gun 43,12.gun 78,14.gun 256
InsaALLAH bi kizim olacak
Tekmelerle gecen gunler ve persembe gunu yapilacak seker taramasi
( 25. Haftanin icindeyiz)

Son düzenleme:
Allahin izniyle var arkadassim varrr oleyyyyyy Allahim sukurler olsun 2 cizgi tamamen belirginlesti :)) idrarda cikipta kanda cikmiyan gibi bisey olmaz herhalde. Darisi basina canimmmm.

Gozun aydin canim RABBIM hayirla kucagina almayida nasip etsin

Deli ya iyi bari hadi hayirlisi canim Allhm yardimcin olsun

kıçımı salladım geldim hastaneden deli olcam 2 kadın doğumcu da öğleden sonra bakıcakmış sinir yaaa bi insanın herşeyi mi ters gider devlet hastanesi de uzak ben de eczaneden erken gebelik testi aldım aksi gibi çişim yok şimdi hey yarabbim :47:

kıçımı salladım geldim hastaneden deli olcam 2 kadın doğumcu da öğleden sonra bakıcakmış sinir yaaa bi insanın herşeyi mi ters gider devlet hastanesi de uzak ben de eczaneden erken gebelik testi aldım aksi gibi çişim yok şimdi hey yarabbim :47:

kadın doğumcularla ne işin var bacım. kan tahlili yaptırcan sadace sonuç alcanya . hayırlısı bakalım demekki bi hayır var bundada olsun. testi yapda bakak ozaman :27:

kadın doğumcularla ne işin var bacım. kan tahlili yaptırcan sadace sonuç alcanya . hayırlısı bakalım demekki bi hayır var bundada olsun. testi yapda bakak ozaman :27:

canım onların istemesi gerekiyomuş o yüzden amaaaan dediğin gibi var bunda da bi hayır belki de sonuç negatif çıkcaktı oralarda bi başıma helak olcaktım belli mi benimki teşrif ederse yapcam testi ama gelmiyo bi türlü

canım onların istemesi gerekiyomuş o yüzden amaaaan dediğin gibi var bunda da bi hayır belki de sonuç negatif çıkcaktı oralarda bi başıma helak olcaktım belli mi benimki teşrif ederse yapcam testi ama gelmiyo bi türlü[/QU
sağlık ocağı yokmu yakında... aman neyse canım bekle bakalım idrar yap yarında kan yapcaz nasıl olsa:49: inşallah güzel haber alırız canım

Canım ben kalp atışınıda aldım bu ay ikili test yapılacak inşaallah, yaş 28, ilk deneme, birde ben Bursa Pembemavi de yaptırmıştım, onuda eklersen sevinirim.

canım onların istemesi gerekiyomuş o yüzden amaaaan dediğin gibi var bunda da bi hayır belki de sonuç negatif çıkcaktı oralarda bi başıma helak olcaktım belli mi benimki teşrif ederse yapcam testi ama gelmiyo bi türlü

Canım sağlık ocağına git onlarda yapıypr test. Yarına alırsın sonucunu yine öğleye doğru hastaneler fena bu konuda..

Back