- 25 Mart 2008
- 1.782
- 23
- 358
Erik canim acayip bozuyor. Ben kabiz falan olmadim hic ama hergun yarim kilo erik yiyorum ishal yapti korktum biraktim az yiyorum
Canım ben yatmıyorum zaten ama sebebini biliyorum aslında transferden önce her sabah işe gitmeden kahve sigara keyfi yaoardım bünyem ona alıştı şimdi onu arıyor. Sinameki zararlıdır büyük ihtimal.ahh canmm bıraz yuruyus yap bıde olmadı kaysı kompostosu yap ıc baska bılmıyoemmmsınemakı dıye bı ota var aslında ıshal edıyoda bebege zarar verrmı onu bılmıyorm cok zorlanırsab esını yolla sorsunbı
kuru incir ye canım üzerine de sıcak su iç ondan sonrasına ben karışmam
Anladım canım çok üzüldüm. Bende daha bulantı falan başlamadı. Ara ara biraz oluyor ama rahatsız edecek kadar değil.biz ikiz başladık canım ama 9 haftaya girmiştik biri beni bıraktı((bulantılar cok fena oluyor ama:))hazırlıklı ol
erik yee canımmm :)))hemennn faydasını görürsün dahada olmadı merkezini ara ilaç versinler..kabız olmamak önemli
Ben 2 hafta önce ciddi bir kabızlık problemi yaşadım eczaneden bi ilaç aldım şurup gibi,zaten hamilelerin kullanabildiği tek ilaç bu 😊 çok iyi geldi bağırsakları harekete geçiriyor tavsiye ederim.duphalac mı ne öyle bişey
allahım deliricem normalde bgn adet günüm sabahtan beri hafif ağrım vardı ama şimdi belim kopcak sanki kasıklarım ha geldi ha gelcek şekilde ağrıyo miğdem fena halde bulanıyo adetmi olcam yoksaböyle olanınız varmı arkadaşlar çok fenayım
öyle mi diyosun canım inşallah yaa ama sağ tarafımda bişey hissediyom nasıl tarif ederim bilmiyorum ama bişey var orda kasıyomu desem batıyo mu bilemedim peki sen hamilemisin
Iyi aksamlar kizlar.. ya sizlerinde agrilari oluyor mu??ara ara belim agriyo. ara ara da adet olucakmisim gibi agrilarim var..is guc yapamiyorum. Surekli huzursuzum. Sizler yatiyor musunuz??
Hİç korkma ben deli gibi adet sancısı çektim. Hatta hala çekiyorum...Çok az kaldı dayan canım.İçini karartma sakın.
annem ve eşimin kuzeni de öyle dedi içimi rahatlattılar azcık wcye gidip gelmekten geldimi diye bakmaktan bıktım hatta kuzen senin dediğin gibi kahverengi lekelenmen olur korkma bende de olmuştu yat dinlen dedi oyüzden sen de yrn rapor al bence canım zaten ders falan olmaz artık okullar kapanıyo nasılsa boşuna yorma kendini
İçin rahat olsun tatlım. Hiç sıkma canını. Ya benim okul müdürüm de dedi al rapor gelme son haftalar zaten kendini düşün diye.
Ama doktorum da yatarak geçirmeni istemiyorum demişti. Şimdi ondan rapor isteyemem. Aile hekimimizi de çok tanımıyorum ama arkadaşlarım rapor vermediğini söylediler. Bakalım yarın sabah şansımı denicem. Biraz evde kalayım yatmasam da çok hareket etmemeiş olurum uzanırım bol bol.
belımm çokk agrıyorr benımm yaaa sızınde agrıyomuu
ee normaaaal annecik bebişlerdendir
evde olman demek illa yatıcaksın demek değil canım enazından çok fazla ayaküstü olmazsın bence de dene şansını ben de hinlikler düşünüyorum yarın kan tahlili yaptırayımmı diye sence napim 9.gün yarın normalde 11. gün yapmam lazım
evet canım 2.gün başladı 7sinde olmuştum ama ben 26 günde oluyom oyuzden kız adetlerimiz bile aynı günlerdeymiş ya lee :)
ee normaaaal annecik bebişlerdendir
Bana mı soruyorsun:) ben 9. gün yaptırmıştım. İyi ki de yaptırmışım. Transfer gününü sayıyor musun?
evet kız herbişeyimiz aynı ama benim tedavi uzun protokol oldu adetin 21, günü başladı mayısın 29 unda başlamıştık. ben daha çok iğne vurundum
aha yandaş buldum desene :) saymıyorum canım dok.sayma demişti ozaman yarın kimse tutamaz beni
olsada bizimde ağrısa keşkemmm
Valla ben bir an kararsız kalmıştım. Sonra deprem oldu dedim ölecez gidecez Allah korusun en azından bileyim:) Eşim de az gaz vermişti gitmiştim ben de:) Valla varsa çıkar diye düşünüyorum.
dimi amaaa :) saydınmı canım toplamda kaç tane vurulduğunu benim 25 çatlatmalar dahil mrk ettim uzun pro.da kaç tane oluyo diye
canım 35-36 falan galiba hem koldan ve göbekten vurundum . çatlatma ve 2 tanede transferde vuruldum yani 40 falan iğne yedim
anaaaa sen ogün mü baktırdın biz ogün merkezdeydik transfere gitmiştik danışmada oturduk bekliyoz bi sallanmaya başladık eşime kızıyom sallama ayağını diye o ben yapmıyomki dedi sonra hepbirlikte attık kendimizi dışarı :) eşime diyom bak gördünmü bizim çocuk şimdiden başladı ortalığı sallamaya anasının kuzusu çok action sevcek diye :) bence de varsa çıkar yoksa da 2 gün sonra çıkcak hali yok ya kan sonuçta :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?