Canım yagüzel düşün güzel olsun dua et bol bol olmaz inşallah bi sorun hamile misin şimdi
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
hu huuu 1 . 2. deneme kontrol çıktımı acep evlilik tarihim
evet cok sukur 3.tup bebegmmm ınsallah bunlar benı bırakmaz benm 6.haftada kanamam oluyo ve doktorlar nedenını bılemıyoocok korkuyorm haftaya 6.haftaya gırecem yıne allahm busefer sorunsuz olsun dıye yalvarıyormmm
Hiç öyle şeyler getirme aklıma önümüzde kı hafta kendını oyalayacağım bi uğraş bul kendıne ikiz mi bebeklerin rabbım hayırlısıyla kucağına almayın nasip etsın inşallh
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
yaaaaaaaaaaaaherkesin çıkıyo benim neden çıkmıyo kocamla evlendiğim tarihim yaptım ama kaydettim off:44:
tekrardene kızz ne aglıyonn
ama deniyorum dünde yaptım bugünde denedim olmuyor sinirlerim bozuluyo amaaaaa
herseyı doldur hıtap seklını görselını vs oyle katdet de tekrar dene bakmm
canmm ıyıce kontrol et bıryer eksıkdır ondan olmuyodur özel gun evlılkdıye sectnmıyaptım kız evlilik yıldönümümüzü yazdım ordan resim için rakamda seçtim hitap şeklimide yazdım ama olmadı zıkkımneyse ben hesaplimde kaç yıl kaç ay kaç gün olmuş elimlen yazayım bari dermişimmmmmm
Canim merhaba kayseride yaptirmissin sanirim tedavini.oncelikle tebrik ederim.cok sevindim.dr turgut aydin miydi.bende turgut beye yaptirdim tek embriyom transfer edildi.senin ilk denemenmiydi.
Evet canım kayseri Turgut bey. Ilk denememdi. Çok tşk ederim. .
🌸🌸🌸
Günaydın kızlar napıyosunuz?
Ben çok fena kabızım ya. Kayısı yemekten içim çıktı ama ıhhh yok.
Geçmez mi bu kabızlık. Bol su da içiyorum. Var mı farklı yaptığınız bir şey?
allahım deliricem normalde bgn adet günüm sabahtan beri hafif ağrım vardı ama şimdi belim kopcak sanki kasıklarım ha geldi ha gelcek şekilde ağrıyo miğdem fena halde bulanıyo adetmi olcam yoksaböyle olanınız varmı arkadaşlar çok fenayım
allahım deliricem normalde bgn adet günüm sabahtan beri hafif ağrım vardı ama şimdi belim kopcak sanki kasıklarım ha geldi ha gelcek şekilde ağrıyo miğdem fena halde bulanıyo adetmi olcam yoksaböyle olanınız varmı arkadaşlar çok fenayım
Senin tedavi adetin 2 gunmu basladi cnm.adet gunun ne cabuk geldi ya.benim adetime 1 hafta var 8 inde olmustum
Zaten hamileliğin adet sancısı gibi oluyor.hayırlısıyla inşallah olumludur.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Iyi aksamlar kizlar.. ya sizlerinde agrilari oluyor mu??ara ara belim agriyo. ara ara da adet olucakmisim gibi agrilarim var..is guc yapamiyorum. Surekli huzursuzum. Sizler yatiyor musunuz??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?