canm suan tek gördumm bakalm ıkıncıde gözukecekmı gönlum tabııkı ıkız ıkı yavrumun yerı gerı dolar ınsallah ama allah hayırlısını versın
Insallah Allahim gonlune gore versin cnm. Bende ikiz cok istiyodum 2 tane koydurdum.insallh tutmustur.biri bari tutsa keskekorkuyorum hic test yapasim yok
bıdenesene ıdrarıııı
Değerim 11.gün 237 çıktı ne zmn kese görmeye gitcez çok heyecanlıyım ikiz olablrmi
Sabah idrariyla daha iyi cikiyo diyorlar ama ben yaptim sabah. Simdi cikarmiki
Dondurma ucretiymis 190 tl dediler.senelikmis .siz dondurttunuzmu cnm
Günaydın kızlar napıyosunuz?
Ben çok fena kabızım ya. Kayısı yemekten içim çıktı ama ıhhh yok.
Geçmez mi bu kabızlık. Bol su da içiyorum. Var mı farklı yaptığınız bir şey?
İnşallah:))) Ocakta nüfus patlaması yaşatalım :)
Etsinler tabi canım ya.Allah yardımcın olsun inşallah sağ salim kucağına alırsın bu sefer...
Valla doktor da çok uyardı yanına mutlaka birisi lazım eşin seninle başedemez bakamaz adam sana dedi:)) Çok halsiz olucan çok bulantın olacak dedi. Ksura bakma hatırlayamadım senin ikiz mi? Bakalım başımıza neler gelecek:) Sigara konusu bitti zaten de canımın istemesine engel olamıyorum. İnşallah tiksinirim...
Canım benim adet sancılarım oldu. sağ ve sol kasığımda batmalar oluyordu. Başka belirgin bir şey yoktu. Bu arada idrar testi yapmamanı öneririm çünkü varsa bile çıkmayabilir boşuna mıralin bozulur. Ben 9. gün kanda gördüm pozitifi. İnşallah hayırlı sonuçların olur.
Eşim gibisin kız o da diyor ki bu neden bu kadar küçük. Bu nasıl büyüyecek:)). Ben de minicik gördüm canım ama büyüyecek o annesi merak etme sen Çok sevindim canım. Allah tamamına erdirsin inşallah hayırlısıyla
Ay aynıyız yaniii:)) doğum tarihi için ne dedi?
Beni de çağırdı tabi ben sazan gibi atladım ayyyy kalp atışını duyucaz di miiidiye. Ağzımın payını aldım daha dur ne kalp atışı o kadar erken duyulmaz sadece keseler nasıl büyüyor gelişiyor onlara bakıcam dedi. Seni de o yüzden çağırmış olabilir.
Değerim 11.gün 237 çıktı ne zmn kese görmeye gitcez çok heyecanlıyım ikiz olablrmi
Günaydın kızlar napıyosunuz?
Ben çok fena kabızım ya. Kayısı yemekten içim çıktı ama ıhhh yok.
Geçmez mi bu kabızlık. Bol su da içiyorum. Var mı farklı yaptığınız bir şey?
Kızlar ya ben bebeğimi hissedemiyorum, karnımda kasıklarımdaki o ağrılar da yookyattığımda da yok..anlamıyorum bu ii mi...
:))canım telaşlanma hissetmen için daha cok erken ki zaten bende hissedemiyorum doktor ilk gebelikde geç hissediliyor diyor
biz ikiz başladık canım ama 9 haftaya girmiştik biri beni bıraktı((bulantılar cok fena oluyor ama:))hazırlıklı ol
ama sen bu haftadan sonra hıssedeceksın canm özellıkle cıkolata ye dene ben 21.haftamda hıssetmıstmm
:))canım telaşlanma hissetmen için daha cok erken ki zaten bende hissedemiyorum doktor ilk gebelikde geç hissediliyor diyor
inşallahh canım o günu sabırsızlıkla bekliyorum böle damar atması gibi bişeler hissediyorumm:)o olabilir mi acaba
su ıcme bıraz ıdrarını sık tutyanı beklesn ıcınde öyle yappama bak cıkmazsa uzulmek yok söz ver cunku cıkmayabılıyooo
Vucudumda benimde ateş basma var canim menopozlular gibi bi giyinip bi soyunuyorum.ama ben hep piskolojik deyip kendimi umutlandirmak istemiyorum .. heyecandan cok korku var.esime sonucu sen al ben alamam diyorum
Benimki kizdi yaptirtmiyo test.bekle saliya kadar diyo almiyobelki var idrarda cikmicak kanda cikacak bosuna uzulceksin diyo ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?