• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Gebelerinin ve Annelerinin Paylaşım Alanı...

Burada fakülte yok canım ankaraya gidecegiz bakalım ne kadarlık bir süreç tüp bebek

Canim 2 sekil tedavi uygulaniyor benim uzun protokollu tedavi oldu adetin 21. Gunu basladik tam 25 gun tedavi surem oldu simdi 12 gunde sonuc icin bekleme surem var.ama 4 gunum kaldi.:) bazilarinada kisa protokol uygulaniyormus adetin 2. Gunu onlar daha kisa sanirim 10-15 gun tedavi .intten daha detayli bakabilirsin.ama inan hic ama hic zor degil,igneler var gobekten koldan cok ince uçlari battigini bile anlamiyosun

Ankarada cok iyi dr.lar var diye duymustum .arastir intten yada cevrenden orda fakulte varmi. Dr. Lari iyi oluyor maddi olarakta özellere gore uygun oluyor

Uzun yada kısa protokol neye göre karar veriliyor canim doktor mu karar veriyor kusura bakma çok soruyorum ama hiçbir fikrim yok

Ağustosta falan düşünüyoruz canim hem evlilik senemiz dolsun Hem de maddi olarak bi toparlanalim diye

Ben samsun 19 mayis fakultesinde yaptirdim prf.dr.idris koçak cok iyi dr.um 3500 tl fakulteye verdik 1500 da ilaclara. Sizin icinde hayirlisi olsun canm insallh.Allah hepimizin kucagini doldursun

Bugun 9. Günum ve belim ikiye ayrilacak sanki kizlar hamile olanlar normalmi :( hic bukadar agrimamisti onceki gunler

evet canım benimde belim çok ağrımıştı ama 8 ve 9 da..benm kasıklarım felaketti ya ağlatıyordu resmen hatırlamak bile istemiyorum.:25:

Biz 10 aylık evliyim canim eşimin sperm sayisi düşük çıktı burda doktor ankaraya bi gidin büyük ihtimal tüp bebek dedi ama ben korkuyorum ya

canım merhaba, ben de tüp bebek nedir bilmezdim. eşimin değerleri düşük çıkınca ameliyat oldu, kürler ilaçlar vs. baktık ki zaman geçmiş. tüp bebek yöntemiyle hamile kaldım ilk denemde. keşke daha erken yapsaydım diyorum, çünkü korkacak hiç bir şey yok. ilaçlar hiç de kilo yapmadı hatta kilo bile verdim. benim de gözümde büyüyordu ama çok şükür su gibi geçti .
inşallah en kısa zamanda yavruna kavuşursun hayırlısıyla

Canim 2 sekil tedavi uygulaniyor benim uzun protokollu tedavi oldu adetin 21. Gunu basladik tam 25 gun tedavi surem oldu simdi 12 gunde sonuc icin bekleme surem var.ama 4 gunum kaldi.:) bazilarinada kisa protokol uygulaniyormus adetin 2. Gunu onlar daha kisa sanirim 10-15 gun tedavi .intten daha detayli bakabilirsin.ama inan hic ama hic zor degil,igneler var gobekten koldan cok ince uçlari battigini bile anlamiyosun

yasmin kanaltürk aç canım bak tüp bebek konusu erkek spermle ilgili

evet canım benimde belim çok ağrımıştı ama 8 ve 9 da..benm kasıklarım felaketti ya ağlatıyordu resmen hatırlamak bile istemiyorum.:25:

demekki normal teşekkürler canım. heran bişey olcak diye korkuyorum napim. merak içindeyim ..birde ben hep tlfndan giriyordum şimdi pc den girdim bu eşinizle evlendiğiniz tarihi yazıyorsunuzya altta kocamla evleneli yıl ay gün falan şukadar oldu diye :9: onu nerden yapıyorsunuz canım .yeni üye olduğum için pek bilmiyorum ayarları

demekki normal teşekkürler canım. heran bişey olcak diye korkuyorum napim. merak içindeyim ..birde ben hep tlfndan giriyordum şimdi pc den girdim bu eşinizle evlendiğiniz tarihi yazıyorsunuzya altta kocamla evleneli yıl ay gün falan şukadar oldu diye :9: onu nerden yapıyorsunuz canım .yeni üye olduğum için pek bilmiyorum ayarları

canım inşallah gebelik vardır bol dua et ve lütfen kafaya takma olurmu :emir_bebek: evlilik yıldönümü içinde bildirimleri aldığın yerin yanında kullanıcı kontrol paneli var oraya giriyorsun sol altta profili düzenle var orayada giriyorsun.biraz aşağı inince özel gün tarihi var evlilik yıldönümünü gir ve kaydet:49:

canım inşallah gebelik vardır bol dua et ve lütfen kafaya takma olurmu :emir_bebek: evlilik yıldönümü içinde bildirimleri aldığın yerin yanında kullanıcı kontrol paneli var oraya giriyorsun sol altta profili düzenle var orayada giriyorsun.biraz aşağı inince özel gün tarihi var evlilik yıldönümünü gir ve kaydet:49:

Hey kızlar banada dua edin bekliyom az kaldı iki gündür kötüyüm bende hiç kanama olmadı 5 de test var kafayı takmamaya calışıyorum zor ama:) bunun içinde deli kuşum var capkın cocuk gibi onunla vakit geciriyorum kafamı dagıtıyo :) şuan bile izliyom :)

kaydettim oldumu acaba . her bildirimimde çıkacakmı şimdi bu :1: bakalım çıktımı:27:

Bugun 9. Günum ve belim ikiye ayrilacak sanki kizlar hamile olanlar normalmi :( hic bukadar agrimamisti onceki gunler

Canım sen transfer gününü de sayiyorsun dimi bel ağrısı normalmis mrk etme bende migde agrısı var geceden beri bide bgn umutsuzum tutmadı gibi geliyor

Back