• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Gebelerinin ve Annelerinin Paylaşım Alanı...

Kızlar merhaba bnde tüp bebek yaptırdım 5. Gün embriyosu 2 tane konuldu geçen cuma ultrasona girdim 2 kese var ama diğeri küçük doktor kalp seslerini dinledikten sonra rahatlıcaz inşallah sizin de böle olup ikisi de kesin belli oldu mu birde ikizler ne tarafta duruyor sağda mı solda mı?

sen direk 1 aylık de onlar haftadan falan anlamazlar canım :) buarada ne güzel muhabbetler ediyosunuz ben daha tutup tutmadığını bile bilmiyom kıskanıyom sizi :37: şaka biyana allah kucağınıza da almayı nasip etsin inşallah....

bende 1,5 aylık dedim birazda üstüne koydum kız :1::1::1: merak etme ne kadar sakin olursan o kadar çabuk yanımızda olursun unutma :48:

Merhaba canim gecen cuma gunmu oldu transferin benimde transfer gununu sayarsam 8. Gunum .kac tane transfer edildi. Benimde bel agrim goguslerimde acima var. Alttan arada sanci girip cikiyor. Hayirlisi olsun insallh guzel haberler aliriz.ben sali gun idrar test yapmayi dusunuyorum carsambada kan yapilcak zaten .

bnmki perşembe oldu salı günü test var gaz şişkinlik mide yanması kasık ağrım var inşallah 2 tane transfer edildi size kaç tane edildi

bak baaak ne yaramazlıklar da düşünüyomuşsun seeen insan bana da haber verir :52: ben dayanamayıp p.tesi bile yapsammı diyom :18:

Herkes sirasini beklesin lutfen :)) bak seremcan persembe olmus ben cuma sen cmrtesi.. yani o sali yapacak ben carsamba sen persembe :) senin bebis benim bebisten 1 gun küccük teyzesi :))

Herkes sirasini beklesin lutfen :)) bak seremcan persembe olmus ben cuma sen cmrtesi.. yani o sali yapacak ben carsamba sen persembe :) senin bebis benim bebisten 1 gun küccük teyzesi :))

yok öyle yağmaa benimki 4.gün embriyosu bikerem doktor 11.gün yapcan dedi ezikleme benim bebişimi :52: hakkaten canım ya beklemek amma zormuş 1 günün hesabını yaptırıyo bize...

bende de acayip ateş basması var bayılıcam sanki karnımada bıçak saplıyolar gibi miğdem bi tuhaf uykum var daha sayayımmı :) ama bunları progestan da yapıyomuş bende etkisi çok oluyo anlaşılan

Benle aynı gün olmuş seninde aynı şeyler bendede var bugun tuafim bayılacak gibi hisediyorum

İşten yeni geldim çoook yorgunum...belim kopuyor resmen..hiç hissetmiyorum bebişimi yaa..:(

amaan ınsallah saglıkla devam eder ozaman ınanırlar canmm benm annemde bana dıyo ben su yasımda hamıle kalırım kaldıgım geceyı bılırım sen kıme cekmıssın sulalede hıc yok tedavı görennn:5::5::5:

ah yerim ben seni.kısmet bu işler herşey rabbimden desen belki anlar ha

Benle aynı gün olmuş seninde aynı şeyler bendede var bugun tuafim bayılacak gibi hisediyorum

sorma canım ya sabahtan beri bi haller var anlamadım gitti hem afedersin öküz gibi yiyesim var hem miğdem şiş ve ağrıyo hem dışarı çıkasım var hem yatıp uyuyasım ateş bi geldi mi bayılcam o derece fenalık geliyo sancı desen bgn kudurdu resmen bıçak saplıyolar allah vere de sonucum pozitif olsa bukadar eziyet boşa çıkmasa

sorma canım ya sabahtan beri bi haller var anlamadım gitti hem afedersin öküz gibi yiyesim var hem miğdem şiş ve ağrıyo hem dışarı çıkasım var hem yatıp uyuyasım ateş bi geldi mi bayılcam o derece fenalık geliyo sancı desen bgn kudurdu resmen bıçak saplıyolar allah vere de sonucum pozitif olsa bukadar eziyet boşa çıkmasa

İnşalah ya inşalahh ben halsızm elim kalkmıyo sanki vücüdüm içinde karınca var kıdıklıyo aglıyasım var

İnşalah ya inşalahh ben halsızm elim kalkmıyo sanki vücüdüm içinde karınca var kıdıklıyo aglıyasım var

ay benim de... şöyle oturcan yere açıcan ayaklarını avazın çıktığı kadar bağıra bağıra ağlıcan :43::43: bide benimki geçti başıma noluyo aşkım sana hastaneye gidelimmi bıt bıt bıt açıcam şimdi ağzımı anasından girip karısından çıkıcam :47: ben bi bilsem noldumu hey allahım ben en iyisi acık balkona çıkayım oksijen alayım bari :27:

ay benim de... şöyle oturcan yere açıcan ayaklarını avazın çıktığı kadar bağıra bağıra ağlıcan :43::43: bide benimki geçti başıma noluyo aşkım sana hastaneye gidelimmi bıt bıt bıt açıcam şimdi ağzımı anasından girip karısından çıkıcam :47: ben bi bilsem noldumu hey allahım ben en iyisi acık balkona çıkayım oksijen alayım bari :27:

Hahahaha:) evet

Back