• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Gebelerinin ve Annelerinin Paylaşım Alanı...

nasıl egıttın öyle ya benmkı elımı kafese uzattımmı ıt gıbı ıssırıyorr alma dıye hıc ıstemıyor elımızı sevmıyorr

Yüksektemi duruyo;) seninki benim şuan yazarken bile tlf üstünde sabah görmezse bebi öpmese bütün evi inlerir dün görsen yersin kagıt havlulun rulosunn içine girmiş bi bagırıyo;)

kız zaten ultrasondada öyleydi minnak dedim ya :1::1: nabıyon kuzum nasılsın bende feci uykusuzluk halsizlik var işyerinde kafayı yiyorum uyumamak için.çalışmak çok kötü bu dönemlerde.rabbim evladımı bana bağışlasın devamı gelirse inşallah çıkmayı düşünüyorum zaten.ama dayanamıyorum uykusuzluğa ya .ayakta uyuyorum resmen :14:

bende ondan yazdım kuzum kucukdu dedn yaa bende ıyıym sorma ya evmn arkatarafndakı ınsaat sanırım ben doguranakadar anca bıter 7de kıyamet kopuyo kız uyanıp uyanıp uyuyorm nasıl korkuyom eseslere senn ıcınde zordur ama bende okadar uyuklama yok canmm gece gec yatma sabahda erken gıdıyon ya ıse allah yardımcın olsun bulantılar ne durumda:1::1::1:

Sağol canim bizde ilk testte 4 buçuk milyon çıktı bizde ameliyat düşünmüyoruz ama korkuyorum ya çok canim yanar diye çocuk için değer ama ne bileyim ailelere soylemeyelim diyoruz kimseye de anlatamıyorum gurbetteyiz zaten ankaraya gel git maddi olarak nasıl olur kaç defa gideriz hiç bilmiyorum

canım nerdesin bulunduğn şehrde tedavini olman eminim çok daha iyi olur szin için. bu arada biz hiç 4 buçk milyonu görmedk dr 1 tane bile olsa canlı bulmamız yeter diyordu minick bir umutlaa oldu herşey ayrıca emin ol korkacak bişy yok hç canın acımıyor ilaçlar iğneler kilo yapmadı bana heycandan ben bişy hisstmedim zaten :) acaba şimdi ne olacak merakıyla bişy anllamadım :)
yani ben epilasyon yaparken daha çok canım yanıyor düşün hahah
bi de insan bu durumu tabii paylaşamıyor birileriyle konşma ihtiyacı hissediyo

Yüksektemi duruyo;) seninki benim şuan yazarken bile tlf üstünde sabah görmezse bebi öpmese bütün evi inlerir dün görsen yersin kagıt havlulun rulosunn içine girmiş bi bagırıyo;)

evet canm aykalı kafes askıları varya ona taktık hep yerı orası canm 2dı bırını verdım kardesını tek kaldı 2aydır onamı alısamadı ney bılmıyorm ama elımı uzattımmı ıt gıbı ıssırıp söylenıyor kızıyor bana ben bunu nasıl egıtecem yaaa

canım nerdesin bulunduğn şehrde tedavini olman eminim çok daha iyi olur szin için. bu arada biz hiç 4 buçk milyonu görmedk dr 1 tane bile olsa canlı bulmamız yeter diyordu minick bir umutlaa oldu herşey ayrıca emin ol korkacak bişy yok hç canın acımıyor ilaçlar iğneler kilo yapmadı bana heycandan ben bişy hisstmedim zaten :) acaba şimdi ne olacak merakıyla bişy anllamadım :)
yani ben epilasyon yaparken daha çok canım yanıyor düşün hahah
bi de insan bu durumu tabii paylaşamıyor birileriyle konşma ihtiyacı hissediyo

Çankırı da oturuyoruz canım bulunduğumuz şehide yok mecbur ankaraya gidip geleceğiz maddi olarak ne kadar ödediği canim siz

evet canm aykalı kafes askıları varya ona taktık hep yerı orası canm 2dı bırını verdım kardesını tek kaldı 2aydır onamı alısamadı ney bılmıyorm ama elımı uzattımmı ıt gıbı ıssırıp söylenıyor kızıyor bana ben bunu nasıl egıtecem yaaa

Çift kuşlar birbiriyle oynar pek yaklaşma ayırdın diyede bozuktur sana:)

Çift kuşlar birbiriyle oynar pek yaklaşma ayırdın diyede bozuktur sana:)

Yazamıyom parmagımla oynu benimki kedi gibi sırt üstü yatar kendini sevdirir

kızz sınırı daha gıtmedımı ıkı ay oldu verdıgım bır egıtmıs onu ne guzel benm bu arsızz yaa cok arsız kendını sevdırmıyo anca muzık acm cencen otuyo baska bırsey yok bıde aynayla kavga edıyor kafesn demırlerını kemırıyo kapısı acık hep cıkıyo kafesn ustunde duruyor sonra gerı gırıyoo

kızz sınırı daha gıtmedımı ıkı ay oldu verdıgım bır egıtmıs onu ne guzel benm bu arsızz yaa cok arsız kendını sevdırmıyo anca muzık acm cencen otuyo baska bırsey yok bıde aynayla kavga edıyor kafesn demırlerını kemırıyo kapısı acık hep cıkıyo kafesn ustunde duruyor sonra gerı gırıyoo

:) biraz konuş yavaş yavaş ısırsada eline al biraz sev ve geri bırak bilsin ona zarar vermiyecegini

Back