• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Gebelerinin ve Annelerinin Paylaşım Alanı...

Hey kızlar banada dua edin bekliyom az kaldı iki gündür kötüyüm bende hiç kanama olmadı 5 de test var kafayı takmamaya calışıyorum zor ama:) bunun içinde deli kuşum var capkın cocuk gibi onunla vakit geciriyorum kafamı dagıtıyo :) şuan bile izliyom :)

canım benimde 9. günüm çarşamba gün test yapılcak. bendede kanama falan olmadı olmasımı gerekiyormuş ki ? herkeste olcak diye bişey yoktur herhalde bende pazzle yaparak elişi yaparak geçiriyorum zamanı sabahta yürüyüşe çıktım geldim azcık :)

canım benimde 9. günüm çarşamba gün test yapılcak. bendede kanama falan olmadı olmasımı gerekiyormuş ki ? herkeste olcak diye bişey yoktur herhalde bende pazzle yaparak elişi yaparak geçiriyorum zamanı sabahta yürüyüşe çıktım geldim azcık :)

Okuduklarımda tutunma kanı oluyomş ama herkeste olmuyo ay inşalah ikimizde güzel haber alırız nerde oldum transferi

canım merhaba, ben de tüp bebek nedir bilmezdim. eşimin değerleri düşük çıkınca ameliyat oldu, kürler ilaçlar vs. baktık ki zaman geçmiş. tüp bebek yöntemiyle hamile kaldım ilk denemde. keşke daha erken yapsaydım diyorum, çünkü korkacak hiç bir şey yok. ilaçlar hiç de kilo yapmadı hatta kilo bile verdim. benim de gözümde büyüyordu ama çok şükür su gibi geçti .
inşallah en kısa zamanda yavruna kavuşursun hayırlısıyla

Canım bizde varikosel de çıktı orta derece ama ameliyat şimdilik düşünmüyoruz süre uzayacak yine de ankaraya gittiğimizde ne derse onu yapacağız bakalım. Özel olmazsa eşinin değeri kaçtı canim

Canım sen transfer gününü de sayiyorsun dimi bel ağrısı normalmis mrk etme bende migde agrısı var geceden beri bide bgn umutsuzum tutmadı gibi geliyor

evet canım tüp bebek yaptıran bi arkadaşım var transfer gününüde say dedi. bugün 9, gün oluyo öyleyse.. korkuyorum gün yaklşatıkça ben sonuç almaya gidemem herhalde dışarda beklerim eşim alır kötüyse hiç gelme yanıma diyorum :( günler geçmesin diye bakıyorum şimdi. sitres oldum . ALLahım yardım etsin bize

evet canım tüp bebek yaptıran bi arkadaşım var transfer gününüde say dedi. bugün 9, gün oluyo öyleyse.. korkuyorum gün yaklşatıkça ben sonuç almaya gidemem herhalde dışarda beklerim eşim alır kötüyse hiç gelme yanıma diyorum :( günler geçmesin diye bakıyorum şimdi. sitres oldum . ALLahım yardım etsin bize

Senin 2tane canım birinden biri tutmuştur merak etme ben senden umutluyum :)

Rabbim yardımciniz olsun canım çok heyecanlı bekleyiş :) ben bile okuyunca acaba sonuç ne olur ki diyirum

Hey kızlar banada dua edin bekliyom az kaldı iki gündür kötüyüm bende hiç kanama olmadı 5 de test var kafayı takmamaya calışıyorum zor ama:) bunun içinde deli kuşum var capkın cocuk gibi onunla vakit geciriyorum kafamı dagıtıyo :) şuan bile izliyom :)

caınm az klamış allah hayırlı sonuçlar versin deli kuş ne kız :1::1:

Biz 10 aylık evliyim canim eşimin sperm sayisi düşük çıktı burda doktor ankaraya bi gidin büyük ihtimal tüp bebek dedi ama ben korkuyorum ya

merhaba canım ben ankarda yaşıyorm. aynı sıkıntıyı ben 6. ayımda öğrendim aslında tahmin de ediyorduk eşim varikosel ameliyatı olmştu nişanlıyken rutin kontler vardı her testte sperm sayısı azaldı kime gittiysek normal yolla bebek sahibi olmazsnz deyim bizi altüst ettiler daha taze evliyken . biraz bekleyelim diye karar aldık bu dönemde eşim ilaçlar kullandı bitkisel kürler falan dededik hiç bi gelişme olmadı sayıda. bu arada vakitde geçti zaten karr verdik başlayalım diye dr arştrdık çok yere gittik bi ark tavsiyesiyle ank. ufuk üniversitesinde doç gamze hocayla tanıştık hamdolsun kararmzı verdik tedavinin başından beri kadın bütün psikolojimi düzeltti resmen. tam gaz başladık herşey de güzel gitti hamdolsun ve şuan illk denemeyle bi kaç spermle bi prensesimiz olcak Allah'ın izniyle :) sakın ümitsiz olma ben şuan tam 2 yıllık evliyimm geçirdim süreye acıdım ama var tabi bir hayır :) darısı sana olsun asla ümitsiz olma dr çok önemliymş bunca zamn 3-5 duygusuz insanın dedğine kulak astığm için kızdım kendime.. Rabbim yolunuzu açık etsin inş..

merhaba canım ben ankarda yaşıyorm. aynı sıkıntıyı ben 6. ayımda öğrendim aslında tahmin de ediyorduk eşim varikosel ameliyatı olmştu nişanlıyken rutin kontler vardı her testte sperm sayısı azaldı kime gittiysek normal yolla bebek sahibi olmazsnz deyim bizi altüst ettiler daha taze evliyken . biraz bekleyelim diye karar aldık bu dönemde eşim ilaçlar kullandı bitkisel kürler falan dededik hiç bi gelişme olmadı sayıda. bu arada vakitde geçti zaten karr verdik başlayalım diye dr arştrdık çok yere gittik bi ark tavsiyesiyle ank. ufuk üniversitesinde doç gamze hocayla tanıştık hamdolsun kararmzı verdik tedavinin başından beri kadın bütün psikolojimi düzeltti resmen. tam gaz başladık herşey de güzel gitti hamdolsun ve şuan illk denemeyle bi kaç spermle bi prensesimiz olcak Allah'ın izniyle :) sakın ümitsiz olma ben şuan tam 2 yıllık evliyimm geçirdim süreye acıdım ama var tabi bir hayır :) darısı sana olsun asla ümitsiz olma dr çok önemliymş bunca zamn 3-5 duygusuz insanın dedğine kulak astığm için kızdım kendime.. Rabbim yolunuzu açık etsin inş..

Sağol canim bizde ilk testte 4 buçuk milyon çıktı bizde ameliyat düşünmüyoruz ama korkuyorum ya çok canim yanar diye çocuk için değer ama ne bileyim ailelere soylemeyelim diyoruz kimseye de anlatamıyorum gurbetteyiz zaten ankaraya gel git maddi olarak nasıl olur kaç defa gideriz hiç bilmiyorum

:) benim bi muhabet kuşum var cocuk gibi aglasam göz yaşımı siler öper karşımda komiklikler yapıyo inan kafamı dagıtıyo oda benim kuzum

ayyy ne kadar güzel yaaa bak eğlencende var az kalmış hadi güzel haberlerle gel inşallah :54:

:) benim bi muhabet kuşum var cocuk gibi aglasam göz yaşımı siler öper karşımda komiklikler yapıyo inan kafamı dagıtıyo oda benim kuzum

nasıl egıttın öyle ya benmkı elımı kafese uzattımmı ıt gıbı ıssırıyorr alma dıye hıc ıstemıyor elımızı sevmıyorr

ne habersınn canmmm bak takvımınde ne yazıyo bebısın yenı susm tanesı kadarmışşş:1::nazar:

kız zaten ultrasondada öyleydi minnak dedim ya :1::1: nabıyon kuzum nasılsın bende feci uykusuzluk halsizlik var işyerinde kafayı yiyorum uyumamak için.çalışmak çok kötü bu dönemlerde.rabbim evladımı bana bağışlasın devamı gelirse inşallah çıkmayı düşünüyorum zaten.ama dayanamıyorum uykusuzluğa ya .ayakta uyuyorum resmen :14:

Back