- 25 Mart 2008
- 1.782
- 23
- 358
Kız naptın oynama da:) Vur dedik öldürdün valla hızını alamazsın bi bakmışsın roman oynuyosunvalla içimden geçenleri mi okudun canım aklıma gelmedi değil ha eltimi arayayım hadi gel deyim onunkinden otlanırım dedim ama sonra vazgeçtimdışarı çıkmıyorum ama evde de yatmıyorum sürekli bişey bulamazsam açıyom müziği oynuyom
canım inşallah sabah gitcem zaten gelir gelmez yazcam inşallah
Teşekkür ederim canımmm. Ay ne heyecanlısındır şimdi bugün elim ayağım titriyordu benim:) İnşallah sen de iki tane melek görürsün. Arkadaş ol bana ya
Kız naptın oynama da:) Vur dedik öldürdün valla hızını alamazsın bi bakmışsın roman oynuyosun
Rabbim gönlüne göre versin canım. Hayırlısı neyse o olsun. Seher de yarın gidiyor sen de hadi ikiniz de ikiz görüp gelin de ocak ikiz anneleri diye topic açalım
inşallah canmm inşallah banada 2 transfer edıldı sanırm sennle aynıgunumuzzdu dımı transfer gnmz
Evet aynı gündü canım. Bu arada doğum tarihini 30 ocak diye hesapladık ya ocak'ın ilk haftası alırız büyük ihtimalle dedi:) kaldı 7 ay:)
ayyyy inşallah rabbım saglıklı bır hamılelk gecirmeni nasip etsinnnnnnn
Normalde bana doktor 1 şubat dedi doğum tarihine ama ikiz olduğu için o kadar tutamazsın sen dedi ocak 1. hafta alırız dedi.
evet bende 24.haftamda kaybettm ya ıkızlerımı ondan bılıyorm canm doktor ozaman 4 hafta daha dayansa yasardı demıstıı
ray canmm oyuzden yatarak bır gebelık gecırecem rabbım busefer oldesn bana ınsallah allah hıcbırımızın emeklerını yemesnBen ikizlerini kaybettiğini bilmiyordum canım. Çok üzüldüm. Neden kaybetmiştin bebeklerini canım?
ray canmm oyuzden yatarak bır gebelık gecırecem rabbım busefer oldesn bana ınsallah allah hıcbırımızın emeklerını yemesn
Eksik mi yazdın ben mi anlamadım:26::26:
rahım agzı yetmezlıgı kısaltması ray canmm
Kız naptın oynama da:) Vur dedik öldürdün valla hızını alamazsın bi bakmışsın roman oynuyosun
Rabbim gönlüne göre versin canım. Hayırlısı neyse o olsun. Seher de yarın gidiyor sen de hadi ikiniz de ikiz görüp gelin de ocak ikiz anneleri diye topic açalım
Ben anlamamışım canımİnşallah bu sefer çok sağlıklı bir gebeliğin olur.
şekerim ayar bozuk bende napim :) biraz önce de güldür güldür programı var ya kuşum aydın çıktı altın dişli hayriyeyi söyledi ee gel sen oynama şimdi
inşallah canmm aminn dua edın bebışlerınle bıze
Kizlar ya iki gundur cok moralim bozuk.evde esimin ailesiyle biraz problem yasadim iki gundur cokmus durumdayim bebegimi dusunup biraz sakinlesmeye calisiyorm ama huzursuzum ve dun sagimda bugunde solumda agrim var kasigimda.bisey olurmu ya cok korkuyorum 10 haftaligim suan.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
1 gun daha bitti sebus :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?