Tüp Bebek Gebelerinin ve Annelerinin Paylaşım Alanı...

Kız naptın oynama da:) Vur dedik öldürdün valla hızını alamazsın bi bakmışsın roman oynuyosun

canım inşallah sabah gitcem zaten gelir gelmez yazcam inşallah

Rabbim gönlüne göre versin canım. Hayırlısı neyse o olsun. Seher de yarın gidiyor sen de hadi ikiniz de ikiz görüp gelin de ocak ikiz anneleri diye topic açalım

Teşekkür ederim canımmm. Ay ne heyecanlısındır şimdi bugün elim ayağım titriyordu benim:) İnşallah sen de iki tane melek görürsün. Arkadaş ol bana ya

inşallah canmm inşallah banada 2 transfer edıldı sanırm sennle aynıgunumuzzdu dımı transfer gnmz

ocak olmazkı askım aralıkk hahhahaha1ay erken alıyorlarr

inşallah canmm inşallah banada 2 transfer edıldı sanırm sennle aynıgunumuzzdu dımı transfer gnmz

Evet aynı gündü canım. Bu arada doğum tarihini 30 ocak diye hesapladık ya ocak'ın ilk haftası alırız büyük ihtimalle dedi:) kaldı 7 ay:)

Normalde bana doktor 1 şubat dedi doğum tarihine ama ikiz olduğu için o kadar tutamazsın sen dedi ocak 1. hafta alırız dedi.

evet bende 24.haftamda kaybettm ya ıkızlerımı ondan bılıyorm canm doktor ozaman 4 hafta daha dayansa yasardı demıstıı

evet bende 24.haftamda kaybettm ya ıkızlerımı ondan bılıyorm canm doktor ozaman 4 hafta daha dayansa yasardı demıstıı

Ben ikizlerini kaybettiğini bilmiyordum canım. Çok üzüldüm. Neden kaybetmiştin bebeklerini canım?

şekerim ayar bozuk bende napim :) biraz önce de güldür güldür programı var ya kuşum aydın çıktı altın dişli hayriyeyi söyledi ee gel sen oynama şimdi

Bende bendeee insallah ocak ikiz annesi olucam :)

şekerim ayar bozuk bende napim :) biraz önce de güldür güldür programı var ya kuşum aydın çıktı altın dişli hayriyeyi söyledi ee gel sen oynama şimdi

Sen de bendensin o zaman ama ben nasıl tutuyorsam tut kendini:)))Öğrendiğimden beri içim kıpır kıpır çok fena göbek atasım var ama bünye müsait değil. En azından oturduğum yerde oynamaya çalış gerdan kıvır falan yeter
inşallah canmm aminn dua edın bebışlerınle bıze

Dualarımız seninle canım. PEki serklaj yapılmamış mıydı? Bu sefer yapılır değil mi? Sağ salim kucağına al canım inşallah

Kizlar ya iki gundur cok moralim bozuk.evde esimin ailesiyle biraz problem yasadim iki gundur cokmus durumdayim bebegimi dusunup biraz sakinlesmeye calisiyorm ama huzursuzum ve dun sagimda bugunde solumda agrim var kasigimda.bisey olurmu ya cok korkuyorum 10 haftaligim suan.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Senin şudurumunda seninle tartışmaya girip seni üzen düşüncesiz insani AllaH bildigi gibi yapsin canm.bisey olmaz Allahin izniyle.üzüntüden agri hissetmissindir.benim kaynanada transfere giderken yuzume tlfn kapatti o sinirle girdim transfere ve görusmuyorum daha gerizekaliyla ..uzme kendini salla uxulcek kadar degerli degiller .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…