• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Gebelerinin ve Annelerinin Paylaşım Alanı...

ilk tüp bebekte benimde aynısı başıma geldi ama ben naptım izmaritleri teker teker içtim ohhhhhhh dedim :1::1::1: meğerse izmarit dahada zararlıymış kız :1::1:

allah iyiliğini versin amma güldürdün beni yaaa :52: ama itiraf edeyim izmariti bulsam ben de içicem de yok anasını satayım hepsi çöple gitmiş :26::27:

Hakikaten asıl önemli olan sağlıklı olmaları. Maşallah 8. gün embriyosu ise bayağı iyiler demek ki. Onlar tutundu bence sana :) Baksana dışarıda 8 gün yaşamışlar annelerinin sıcacık karnında mı yaşamayacaklar:)

canımmm çok güzel şeyler yazmışsın ama benim kafa gitmiş 3.gün embriyosuydu nerden uydurduysam haha :1::1::1:

allah iyiliğini versin amma güldürdün beni yaaa :52: ama itiraf edeyim izmariti bulsam ben de içicem de yok anasını satayım hepsi çöple gitmiş :26::27:

bence sen dayanırsın valla bir iki gün içmeyen birisi gerçekten dayanabiliyor ...:46::46::46:

ya dayanmak problem değil şimdi içmemem gerekiyo ya sonuçta yasak benim yasaklara karşı zaafım var illa delicem ters insanım napim :52:

ben sendende fenaydım hala kendime inanamıyorum ya maşallah bana :1::1: evde işyerinde heryerde serbestçe içebilirim ama içmiyorum şaka gibi :1::1: delirme delirme evlatlarımızı düşün onlar için güzel bir ortam hazırlıyoruz biz değil mi :46:

aaaaaay sormayın yaaa günlerdir canım acayip çekiyo benim herif de normalde içmez ama aksi gibi 2 gündür akşamları yakıyo 1 tane delircem bi fırt ver desem yaygara kopcak sesimi de çıkaramıyom neyse bgn şeytan kanıma girdi içicem aklıma koydum ama çekmeceyi bi çektim tataaaam sigara yok meğerse akşam bitirmiş benimki :52:

Valla benimki içme dese inat edip gizli gizli içeceğimi biliyor. O yüzden günde 2 fırt falan veriyor. Ama bence sen yakma içen birini çağır 2 fırt al ondan yeter o sana:)
insan kıyamıyo dimi.yarın bende hayırlısıyla görseydim bi keseleri :1::1:

Kıyamıyor valla. Az önce bi sinirlendim babaları olacak adama:) yakayım dedim ama yok ona kızıp çocuklarımı zehirlemicem :)
Sebusla ayni gun ogrenicez sonuclarimi. Insallh Allahim nolurrr tutsun bebislerimiz

Ay hadi inşallah kızlarr...Çok heyecanlı:52:
nereye dışarı çıkıyom eşim bırak çıkmayı hareket etmeme bile kızıyo evde pusulmaktan da gına geldi ya napalım onla papaz olmaktansa otururum daha iyi...
ben de başlarda çok istiyodum ikiz ama opudan sonra fikrim değişti günlerce çok ağrım oldu doktorla konuştum hatta o da 2 tane koymak arasında gidip gelmiş ağrımdan bahsedince tamamen emin oldum dedi hem yaşın çok genç hem de bünyene çok ağır gelir dedi o yüzden tek yaptırdım oda inşallah tutar

Canım ama çok yatman iyi değil. KAn dolaşımın olması lazım rahimde. İnan ilkinde ben çok dikkat ettim. Evden 1 hafta çıkmadım. Wcde bile korkuyordum. O kadar kastım kendimi. Sonuç noldu negatif. Bunda valla fıldır fıldır gezdim. Kocamla kavga ettim. ağladım katıla katıla güldüm( o aralar karnım nasıl kasılıyordu var ya) Çok dikkat etmedim. Sana emanetiz Allah'ım dedim çok şükür. Gündüz biraz çıkıp yürüsen olmaz mı?

Kıyamıyor valla. Az önce bi sinirlendim babaları olacak adama:) yakayım dedim ama yok ona kızıp çocuklarımı zehirlemicem :)

hehe aynen ya ona sinirlenince ben diyorumki doğsun bi dövdürcem valla seni onlara diyorum :1::1::1:

ben sendende fenaydım hala kendime inanamıyorum ya maşallah bana :1::1: evde işyerinde heryerde serbestçe içebilirim ama içmiyorum şaka gibi :1::1: delirme delirme evlatlarımızı düşün onlar için güzel bir ortam hazırlıyoruz biz değil mi :46:

doğru diyosun canım şimdi mıy mıya başlarsam allahım nasip ederde pozitifi alırsam 9 ay nasıl dayancam dimi diren sebuş :47:

İzmarit sakın haaa.O resmen kömür gibi canım dayan az. Bak ben ramazan'da iftara 2 saat kala kriz geçirirdim o kadar dayanamıyordum ama şimdi bebeklerimi düşünmek zorundayım.Evde sigara da var ama içmiyorum. İnşallah da içmem. Nolur dayan. Çok kriz gelirse 2 fırt çek at...O seni tutar.
canımmm çok güzel şeyler yazmışsın ama benim kafa gitmiş 3.gün embriyosuydu nerden uydurduysam haha :1::1::1:

Ben de bayağı salladım desene:) Olsun annesi 3. gün olsa ne farkeder. Rabbim yazdıysa ikisi de tutunmuştur:) Hadi bakalım yarın hayırlı haberler alırız inşallah.

Valla benimki içme dese inat edip gizli gizli içeceğimi biliyor. O yüzden günde 2 fırt falan veriyor. Ama bence sen yakma içen birini çağır 2 fırt al ondan yeter o sana:)

Ay hadi inşallah kızlarr...Çok heyecanlı:52:

Canım ama çok yatman iyi değil. KAn dolaşımın olması lazım rahimde. İnan ilkinde ben çok dikkat ettim. Evden 1 hafta çıkmadım. Wcde bile korkuyordum. O kadar kastım kendimi. Sonuç noldu negatif. Bunda valla fıldır fıldır gezdim. Kocamla kavga ettim. ağladım katıla katıla güldüm( o aralar karnım nasıl kasılıyordu var ya) Çok dikkat etmedim. Sana emanetiz Allah'ım dedim çok şükür. Gündüz biraz çıkıp yürüsen olmaz mı?

valla içimden geçenleri mi okudun canım aklıma gelmedi değil ha eltimi arayayım hadi gel deyim onunkinden otlanırım dedim ama sonra vazgeçtim :52: dışarı çıkmıyorum ama evde de yatmıyorum sürekli bişey bulamazsam açıyom müziği oynuyom :27:

Ben de bayağı salladım desene:) Olsun annesi 3. gün olsa ne farkeder. Rabbim yazdıysa ikisi de tutunmuştur:) Hadi bakalım yarın hayırlı haberler alırız inşallah.

canım inşallah sabah gitcem zaten gelir gelmez yazcam inşallah :54:

Geçmiş olsun canim birdahaki sefer inşallah kucagina da alirsin

Bu günden sonra asla :)))

Çünküüüü benim bebeklerim ikizzzz:emir_bebek::emir_bebek: Bugün keselerimizi gördük:nazar:
Önce karından baktı göremedi sonra alttan baktı tek gördü ben şaşırdım çünkü değerlerim yüksekti. Sonra bi baktık ki arkasında bir tane daha kese. Allah'ım hala inanamıyorum ben 1 isterken...
Allah'ım gebeliklerimizi hayırla sonuçlandırsın, Kucaklarımızda sağ salim görmeyi nasip etsin inşallah.

oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy:46::46::46::46::46::46: askımm tebrıkkler allah kucagna almayı nasıp etsınn darısı bana bende yarın gıdıyorm cunkuuu dua et ıkız annesı :1::1::1::49::49::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::nazar:

arkadaşlar bişey sorcam opudan önce e2 değeri yüksek oluyo ya transferden sonra düşmesimi gerekir yoksa gebelik olduğunda daha da çıkmasımı gerekiyor bileniniz varmııııı

Bende hic yapilmadi öyle testler falan ya niye ki ?

ya benim doktor istedi neden onu da bilmiyom dün yaptırdım işte progesteron 60.00 e2 de 615.17 çıktı opudan önce e2 1794.00 progesteron ise 1.17 ydi dün ovitrelle iğne verdi dörtte birini yaptım kafamı kurcalayan e2 düşmesi normal mi

oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy:46::46::46::46::46::46: askımm tebrıkkler allah kucagna almayı nasıp etsınn darısı bana bende yarın gıdıyorm cunkuuu dua et ıkız annesı :1::1::1::49::49::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::nazar:

Teşekkür ederim canımmm. Ay ne heyecanlısındır şimdi bugün elim ayağım titriyordu benim:) İnşallah sen de iki tane melek görürsün. Arkadaş ol bana ya:27:

Back