- 25 Mart 2008
- 1.782
- 23
- 358
Gözunuz aydin Allah size bagislasin Allah tamamini erdirsin insallah :) ne guzel bi mutluluk Allahm banada nasiP eder nsallh.
Aminnn. İnşallah birkaç gün sonra sende aynı duyguları yaşarsın. 5 gün mü kaldı sonuca?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gözunuz aydin Allah size bagislasin Allah tamamini erdirsin insallah :) ne guzel bi mutluluk Allahm banada nasiP eder nsallh.
Evet beklemek cook zor.1 sn bile kafami baska seye veremiyorum.aksamlari erkenden yatiyorm 1 gun daha gecsin hemen sabah olsun diye.gun yaklastikcada korkuyorum olumsuz sonuc alirsam diye gecmesinide istemiyorum.bu nasil biseymis ya
Bu günden sonra asla :)))
Çünküüüü benim bebeklerim ikizzzz Bugün keselerimizi gördük
Önce karından baktı göremedi sonra alttan baktı tek gördü ben şaşırdım çünkü değerlerim yüksekti. Sonra bi baktık ki arkasında bir tane daha kese. Allah'ım hala inanamıyorum ben 1 isterken...
Allah'ım gebeliklerimizi hayırla sonuçlandırsın, Kucaklarımızda sağ salim görmeyi nasip etsin inşallah.
Bu günden sonra asla :)))
Çünküüüü benim bebeklerim ikizzzz Bugün keselerimizi gördük
Önce karından baktı göremedi sonra alttan baktı tek gördü ben şaşırdım çünkü değerlerim yüksekti. Sonra bi baktık ki arkasında bir tane daha kese. Allah'ım hala inanamıyorum ben 1 isterken...
Allah'ım gebeliklerimizi hayırla sonuçlandırsın, Kucaklarımızda sağ salim görmeyi nasip etsin inşallah.
ayyyyyyyy kan değerlerin neydi hayatım bende yarın kese görmeye gitcem çok heyecanlıyım 10.gün 153 çıkmıştı 13.gün 422 bidaha bakmadık ..
hadi yaaa çok sevindim canım 2tane konmuştu demi hadi bakalım herşey sorunsuz geçer de biran önce alırsın inşallah kucağına :) benim de şafak 6
konu sigaramı 10 yıldır kesintisiz içerim.ilk tüp bebekte kimyasal olunca bu sefer içmicem dedin.opuya 3 gün kala nasıl oldu bilmiyorum ama bıraktım yani şu an yaklaşık 20 günden fazladır tek fırt bile çekmedim.2 yıl çocuk için uğraştım o yüzden riske atamam dedim çok direndim.eşim içiyor kokusunu duyunca içim gidiyor ama yapmicam ya düşerse diyorum çok korkuyorum.ama normal gebe kalanlar rahat rahat içiyor valla ..bence dayanamayan bi iki fırt çekip bıraksın
Bana da çok zor gelmişti. İki de bir doktoru arıyordum :). Burası olmazsa hiç geçmezdi. Sıkma canını kötü düşünmemye çalış kitap oku. Bol Bol uyu ben öyle yaptım. Bide bol Bol dua ettim.
Aminnn. İnşallah birkaç gün sonra sende aynı duyguları yaşarsın. 5 gün mü kaldı sonuca?
Insallah Allahm hayirlisini versin.evet 5 gun kaldi :)
Evet canım 2 tane koyulmuştu. İkisi de tutmuş sıpalarınç Amin canım inşallah sorunsuz geçer. Senin kaçıncı gün ki bugün?
Sigarayı soran bendim canım. Çok zorlandım bende aklım hep o meretteydi:) Ama bugün keseleri gördüğümden beri hiç aklıma gelmedi. İnşallah kokusundan falan tiksinirsem süper olacak.
Amin canım. Bakarsın sana da iki gelir:)
maleseeef 5.günüm dahaa günler geçmiyooooooo delireceeeeem
Cok istiyorum ikiz :) dr. Tek koycakti ben 2 istedim :)
konu sigaramı 10 yıldır kesintisiz içerim.ilk tüp bebekte kimyasal olunca bu sefer içmicem dedin.opuya 3 gün kala nasıl oldu bilmiyorum ama bıraktım yani şu an yaklaşık 20 günden fazladır tek fırt bile çekmedim.2 yıl çocuk için uğraştım o yüzden riske atamam dedim çok direndim.eşim içiyor kokusunu duyunca içim gidiyor ama yapmicam ya düşerse diyorum çok korkuyorum.ama normal gebe kalanlar rahat rahat içiyor valla ..bence dayanamayan bi iki fırt çekip bıraksın
Canım 9. gün 263 11. gün ise 614tü. Bir daha bakmadık.Bugün çok şükür keselerimizi gördük. Sırada kalp atışlarımız var.
Sana 2 tane mi koyulmuştu. Hayırlısı hakkında canım tek çift farketmez olsun yeter ki. Ama ikiz çok garip hissettiriyor kendini. Korkular, heyecan.Allah yardımcımız olsun.
Sigarayı soran bendim canım. Çok zorlandım bende aklım hep o meretteydi:) Ama bugün keseleri gördüğümden beri hiç aklıma gelmedi. İnşallah kokusundan falan tiksinirsem süper olacak.
Az kalmış az sürekli evde oturup düşünme. Çık dolaş... Yatma sakın sürekli o zaman insan kendini hasta gibi hissed,yor strese giriyor.
Ben de çok istiyordum canım ama şimdi kara kara düşünüyorum ne yapıcam diye:) Doktorum da öyle sen nasıl taşıcan bunları dedi.
Allah sağlık sıhhat versin de taşırız inşallah.
aaaaaay sormayın yaaa günlerdir canım acayip çekiyo benim herif de normalde içmez ama aksi gibi 2 gündür akşamları yakıyo 1 tane delircem bi fırt ver desem yaygara kopcak sesimi de çıkaramıyom neyse bgn şeytan kanıma girdi içicem aklıma koydum ama çekmeceyi bi çektim tataaaam sigara yok meğerse akşam bitirmiş benimki
Az kalmış az sürekli evde oturup düşünme. Çık dolaş... Yatma sakın sürekli o zaman insan kendini hasta gibi hissed,yor strese giriyor.
Ben de çok istiyordum canım ama şimdi kara kara düşünüyorum ne yapıcam diye:) Doktorum da öyle sen nasıl taşıcan bunları dedi.
Allah sağlık sıhhat versin de taşırız inşallah.
evet canım 2 tane 8.gün embriyosuydu bizimki.tek çift farketmez inanki tusun bizimle olsunlarda aynen ya..ama biz baya baya alıştık ikiz fikrine tek olunca üzülürmüşüz hey allahım