• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Gebelerinin ve Annelerinin Paylaşım Alanı...

valla içimden geçenleri mi okudun canım aklıma gelmedi değil ha eltimi arayayım hadi gel deyim onunkinden otlanırım dedim ama sonra vazgeçtim :52: dışarı çıkmıyorum ama evde de yatmıyorum sürekli bişey bulamazsam açıyom müziği oynuyom :27:
Kız naptın oynama da:) Vur dedik öldürdün valla hızını alamazsın bi bakmışsın roman oynuyosun:52::52:

canım inşallah sabah gitcem zaten gelir gelmez yazcam inşallah :54:

Rabbim gönlüne göre versin canım. Hayırlısı neyse o olsun. Seher de yarın gidiyor sen de hadi ikiniz de ikiz görüp gelin de ocak ikiz anneleri diye topic açalım:49::49::49:

Teşekkür ederim canımmm. Ay ne heyecanlısındır şimdi bugün elim ayağım titriyordu benim:) İnşallah sen de iki tane melek görürsün. Arkadaş ol bana ya:27:

inşallah canmm inşallah banada 2 transfer edıldı sanırm sennle aynıgunumuzzdu dımı transfer gnmz :29:

Kız naptın oynama da:) Vur dedik öldürdün valla hızını alamazsın bi bakmışsın roman oynuyosun:52::52:

Rabbim gönlüne göre versin canım. Hayırlısı neyse o olsun. Seher de yarın gidiyor sen de hadi ikiniz de ikiz görüp gelin de ocak ikiz anneleri diye topic açalım:49::49::49:

ocak olmazkı askım aralıkk hahhahaha:52::52::52:1ay erken alıyorlarr :34:

inşallah canmm inşallah banada 2 transfer edıldı sanırm sennle aynıgunumuzzdu dımı transfer gnmz :29:

Evet aynı gündü canım. Bu arada doğum tarihini 30 ocak diye hesapladık ya ocak'ın ilk haftası alırız büyük ihtimalle dedi:) kaldı 7 ay:)

evet bende 24.haftamda kaybettm ya ıkızlerımı ondan bılıyorm canm doktor ozaman 4 hafta daha dayansa yasardı demıstıı:17::17::17::17:

Ben ikizlerini kaybettiğini bilmiyordum canım. Çok üzüldüm. Neden kaybetmiştin bebeklerini canım?

şekerim ayar bozuk bende napim :) biraz önce de güldür güldür programı var ya kuşum aydın çıktı altın dişli hayriyeyi söyledi ee gel sen oynama şimdi :32:

Bende bendeee insallah ocak ikiz annesi olucam :)

şekerim ayar bozuk bende napim :) biraz önce de güldür güldür programı var ya kuşum aydın çıktı altın dişli hayriyeyi söyledi ee gel sen oynama şimdi :32:

Sen de bendensin o zaman ama ben nasıl tutuyorsam tut kendini:)))Öğrendiğimden beri içim kıpır kıpır çok fena göbek atasım var ama bünye müsait değil. En azından oturduğum yerde oynamaya çalış gerdan kıvır falan yeter:52::52:
inşallah canmm aminn dua edın bebışlerınle bıze

Dualarımız seninle canım. PEki serklaj yapılmamış mıydı? Bu sefer yapılır değil mi? Sağ salim kucağına al canım inşallah

Kizlar ya iki gundur cok moralim bozuk.evde esimin ailesiyle biraz problem yasadim iki gundur cokmus durumdayim bebegimi dusunup biraz sakinlesmeye calisiyorm ama huzursuzum ve dun sagimda bugunde solumda agrim var kasigimda.bisey olurmu ya cok korkuyorum 10 haftaligim suan.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kizlar ya iki gundur cok moralim bozuk.evde esimin ailesiyle biraz problem yasadim iki gundur cokmus durumdayim bebegimi dusunup biraz sakinlesmeye calisiyorm ama huzursuzum ve dun sagimda bugunde solumda agrim var kasigimda.bisey olurmu ya cok korkuyorum 10 haftaligim suan.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Senin şudurumunda seninle tartışmaya girip seni üzen düşüncesiz insani AllaH bildigi gibi yapsin canm.bisey olmaz Allahin izniyle.üzüntüden agri hissetmissindir.benim kaynanada transfere giderken yuzume tlfn kapatti o sinirle girdim transfere ve görusmuyorum daha gerizekaliyla ..uzme kendini salla uxulcek kadar degerli degiller .

Back