• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Gebelerinin ve Annelerinin Paylaşım Alanı...

tövbe yarabbim ne gerizekalılar var ya hep diyorum iyi olsalardı adı kayınvalide değil sayınvalide olurdu :) takmayın anacım siz onları ne halleri varsa görsünler çamura taş atıp yüzünüze bulaştırmayın iplememek en güzelii sakın takıpta moralinizi bozmayın bebişler için relax oluuun :34:

Ben anlamamışım canım:17::17:İnşallah bu sefer çok sağlıklı bir gebeliğin olur.

Sen de bendensin o zaman ama ben nasıl tutuyorsam tut kendini:)))Öğrendiğimden beri içim kıpır kıpır çok fena göbek atasım var ama bünye müsait değil. En azından oturduğum yerde oynamaya çalış gerdan kıvır falan yeter:52::52:

Dualarımız seninle canım. PEki serklaj yapılmamış mıydı? Bu sefer yapılır değil mi? Sağ salim kucağına al canım inşallah

atılmamıstı malesef oyle bırsey oldugnufa kaybedene kadar bılemedık bırden oldu bunda bakalım artık doktorum prof sıkı takıb edecez dedı

Senin şudurumunda seninle tartışmaya girip seni üzen düşüncesiz insani AllaH bildigi gibi yapsin canm.bisey olmaz Allahin izniyle.üzüntüden agri hissetmissindir.benim kaynanada transfere giderken yuzume tlfn kapatti o sinirle girdim transfere ve görusmuyorum daha gerizekaliyla ..uzme kendini salla uxulcek kadar degerli degiller .

Neden boyleler??gercekten anlamiyorm ya vallahi..insan takmiyim diyo ama gercekten olmuyo bazen diyorumki kizim al basini git inan ole bunaldimki ben biraz riskli bi gebelik geciriyorm yarim rahimliyim yani dusuk tehlikem hep var ve esim de bunu bile bile yinede ailesinden yana..dedimki demekki biz hic aile olamamisizz...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kızlar kötüyüm ya. Ben normalde sigara içen biriyim yani biriydim günde 1 paket falan içiyordum. Transferden sonra 5-6ya düşürdüm hamile olduğumu öğrenince de yani 4 gün önce tamamen kestim. Ama dayanamayacakmışım gibi geliyor.Resmen sigaraya aç yaşıyorum aklım hep sigarada. Şeytan hep beynimde yak 1 tane yarıya kadar iç diyor. Çok korkuyorum dayanamıcam diye:(
Aranızda var mı sigara içen ya da hamile kalınca bırakan? Bi yardım edin bana ya eşimde yok evde beni engellesin...
ollll

canım hayırlı olsun tahminler doğru cıktı ikizler geliyorr:))))
sana tavsiyem bulantıların başlamadannn bolll bolll yemek yee ikizlerdee 6 haftada bulantılar aşırı siddetli olarak başlıyor:(
sigaraya gelince bende cok içerdim yıllarcada içtim ama bebek düşünmeye başladığım zaman bıraktımm ..içindeki melekleri düşünn senin her yudumun onlara zehir olarak gidecek inan ki zor değilll bende krizleree girerdim ama kafamda bitirdimmm

Valla hic bi belirti yok gibi. Alttan hafif sanci girip cikiyo bazen. Bilmiyorum ki :(

canımm benim en büyük belirtilerimden biri vücudumaa bir sıcaklık bastırmasıydı anidenn...ve gece özellikle sabaha karşı mide yanmaları oluyorduu sancıda oluyorr ilk aylarda cok

evet canım 2 tane 8.gün embriyosuydu bizimki.tek çift farketmez inanki tusun bizimle olsunlarda aynen ya..ama biz baya baya alıştık ikiz fikrine tek olunca üzülürmüşüz hey allahım :1::1::1:

maşallah cnm 8 gün emb ilk defa duyuyorum

tövbe yarabbim ne gerizekalılar var ya hep diyorum iyi olsalardı adı kayınvalide değil sayınvalide olurdu :) takmayın anacım siz onları ne halleri varsa görsünler çamura taş atıp yüzünüze bulaştırmayın iplememek en güzelii sakın takıpta moralinizi bozmayın bebişler için relax oluuun :34:

ahh canımmm boşver morelini bozma gercekden gerizekalı insan çokk.benimde o dönemlerimde beni çok üzen ve halada devam eden iki arkadasım oldu yaradana havale ettimm..bildikleri halde durumumu olur olmaz seylerrr yaptılarr ve ortada hiç bir sebep yokken ...allaha havale ett...bu dönemde telefonu kapat mümkün oldugunca seni strese sokan insanlardan uzak dur kim olursa olsun

Neden boyleler??gercekten anlamiyorm ya vallahi..insan takmiyim diyo ama gercekten olmuyo bazen diyorumki kizim al basini git inan ole bunaldimki ben biraz riskli bi gebelik geciriyorm yarim rahimliyim yani dusuk tehlikem hep var ve esim de bunu bile bile yinede ailesinden yana..dedimki demekki biz hic aile olamamisizz...

Üstünlük kurma çabasindalar.herseyi ben bilirim ,hersey bana sorulcak biseY alinirken bana danisilcak biyere giderken haber verilecek, ve ogullarini paylasamiyolar.bu adamlarda bekarken analarinin suratina bakmaz sözünü dinlemez evlenince analari bi kiymetlesiyo.benimkide ilk zamanlar cok anaciydi Allahtn simdi benm ustume cok dusuyo hele bu tüp bebek olyimda.birak sen onu düsuncesiz ,takma ye iç gezmene bak diyor sürekli.sende kendine bak umursama bebegin icin.hic yokmus gibi davran ben oyle yapiyorum daha sinir oluyolar ozaman :) ona inat daha mutluyum kocamla.çatir catir catliyo .

Günaydın herkese kızlar inşallah bende aranıza katılabilirim bugün transferin 8.gunu çok heyecanlıyım test gunum yaklaşıyor sizleri tebrik ederim darısı başıma inşallah bişey sorcam belirti olarak ne hissettiniz ve idrar testini kaçıncı günde yaptınız

Üstünlük kurma çabasindalar.herseyi ben bilirim ,hersey bana sorulcak biseY alinirken bana danisilcak biyere giderken haber verilecek, ve ogullarini paylasamiyolar.bu adamlarda bekarken analarinin suratina bakmaz sözünü dinlemez evlenince analari bi kiymetlesiyo.benimkide ilk zamanlar cok anaciydi Allahtn simdi benm ustume cok dusuyo hele bu tüp bebek olyimda.birak sen onu düsuncesiz ,takma ye iç gezmene bak diyor sürekli.sende kendine bak umursama bebegin icin.hic yokmus gibi davran ben oyle yapiyorum daha sinir oluyolar ozaman :) ona inat daha mutluyum kocamla.çatir catir catliyo .

Canim keske biraz uzak otursaydikta o dediklerini yapabilseydim ama altli ustlu oturdgumz icin malesef surekli yuzyuzeyiz ama gercekten ole icimi yaktilarki beddua etmem asla ama allahim bilir ne diyim😔insanlar gercekten bazi seyleri sadece baslarina gelirse anlarlar..bnm esim hep ustume duser ama ailesi konuysa eger assslaaa ve asla ben hakli deilimdir iste bu beni uzuyo sadece bikere beni anlayip haklisin dese bana yeticek..

rabbim gönlüne göre versin canım. Hayırlısı neyse o olsun. Seher de yarın gidiyor sen de hadi ikiniz de ikiz görüp gelin de ocak ikiz anneleri diye topic açalım:49::49::49:

canım minicik bi kese göründü sende öyle minicikmi gördün ya :26:

doğru ya haklısın benimki 4 hafta 5 günlükmüş :1::1:

Daha dort haftalik bide keseni gormussun canim tabiki minnacik olucak hatta gozukmeyebilirdi bile ben 6. Haftada gordum😊hayirlisi olsun canim gozunuz aydin artik kendine ve bebisine iyi bak😊

Daha dort haftalik bide keseni gormussun canim tabiki minnacik olucak hatta gozukmeyebilirdi bile ben 6. Haftada gordum😊hayirlisi olsun canim gozunuz aydin artik kendine ve bebisine iyi bak😊

kız rahatlattın beni ya :1::1: teşekkür ederim allah razı olsun sende kendineve bebişine iyi bak :1:

kız rahatlattın beni ya :1::1: teşekkür ederim allah razı olsun sende kendineve bebişine iyi bak :1:

Bende cok evhamliyimdir bak sana ne dicem guluceksin☺️ben ilk 6. Haftada keseyi gordum sonra eve geldim internetten alti haftalik kese ultrason goruntusune baktim anaaa dedim
Benimki bi deisik niye ortada diyil sagda diye onu taktim kafama sonra diger gidisimizde doktora sordum gildu dediki sen kendine dertmi ariyosun😄😄yani seni iyi anliyorm cinku bizim yasadigimiz surec zor ole kafam rahat diyen az vardir heralde herseyden illa emin olmak istiyorz😄😄

Back