ilk tüp bebekte benimde aynısı başıma geldi ama ben naptım izmaritleri teker teker içtim ohhhhhhh dedimmeğerse izmarit dahada zararlıymış kız
Hakikaten asıl önemli olan sağlıklı olmaları. Maşallah 8. gün embriyosu ise bayağı iyiler demek ki. Onlar tutundu bence sana :) Baksana dışarıda 8 gün yaşamışlar annelerinin sıcacık karnında mı yaşamayacaklar:)
allah iyiliğini versin amma güldürdün beni yaaaama itiraf edeyim izmariti bulsam ben de içicem de yok anasını satayım hepsi çöple gitmiş :26:
Sebusla ayni gun ogrenicez sonuclarimi. Insallh Allahim nolurrr tutsun bebislerimiz
bence sen dayanırsın valla bir iki gün içmeyen birisi gerçekten dayanabiliyor ...
ya dayanmak problem değil şimdi içmemem gerekiyo ya sonuçta yasak benim yasaklara karşı zaafım var illa delicem ters insanım napim
aaaaaay sormayın yaaa günlerdir canım acayip çekiyo benim herif de normalde içmez ama aksi gibi 2 gündür akşamları yakıyo 1 tane delircem bi fırt ver desem yaygara kopcak sesimi de çıkaramıyom neyse bgn şeytan kanıma girdi içicem aklıma koydum ama çekmeceyi bi çektim tataaaam sigara yok meğerse akşam bitirmiş benimki
insan kıyamıyo dimi.yarın bende hayırlısıyla görseydim bi keseleri
Sebusla ayni gun ogrenicez sonuclarimi. Insallh Allahim nolurrr tutsun bebislerimiz
nereye dışarı çıkıyom eşim bırak çıkmayı hareket etmeme bile kızıyo evde pusulmaktan da gına geldi ya napalım onla papaz olmaktansa otururum daha iyi...
ben de başlarda çok istiyodum ikiz ama opudan sonra fikrim değişti günlerce çok ağrım oldu doktorla konuştum hatta o da 2 tane koymak arasında gidip gelmiş ağrımdan bahsedince tamamen emin oldum dedi hem yaşın çok genç hem de bünyene çok ağır gelir dedi o yüzden tek yaptırdım oda inşallah tutar
Kıyamıyor valla. Az önce bi sinirlendim babaları olacak adama:) yakayım dedim ama yok ona kızıp çocuklarımı zehirlemicem :)
ben sendende fenaydım hala kendime inanamıyorum ya maşallah banaevde işyerinde heryerde serbestçe içebilirim ama içmiyorum şaka gibi delirme delirme evlatlarımızı düşün onlar için güzel bir ortam hazırlıyoruz biz değil mi
allah iyiliğini versin amma güldürdün beni yaaaama itiraf edeyim izmariti bulsam ben de içicem de yok anasını satayım hepsi çöple gitmiş :26:
canımmm çok güzel şeyler yazmışsın ama benim kafa gitmiş 3.gün embriyosuydu nerden uydurduysam haha
Valla benimki içme dese inat edip gizli gizli içeceğimi biliyor. O yüzden günde 2 fırt falan veriyor. Ama bence sen yakma içen birini çağır 2 fırt al ondan yeter o sana:)
Kıyamıyor valla. Az önce bi sinirlendim babaları olacak adama:) yakayım dedim ama yok ona kızıp çocuklarımı zehirlemicem :)
Ay hadi inşallah kızlarr...Çok heyecanlı
Canım ama çok yatman iyi değil. KAn dolaşımın olması lazım rahimde. İnan ilkinde ben çok dikkat ettim. Evden 1 hafta çıkmadım. Wcde bile korkuyordum. O kadar kastım kendimi. Sonuç noldu negatif. Bunda valla fıldır fıldır gezdim. Kocamla kavga ettim. ağladım katıla katıla güldüm( o aralar karnım nasıl kasılıyordu var ya) Çok dikkat etmedim. Sana emanetiz Allah'ım dedim çok şükür. Gündüz biraz çıkıp yürüsen olmaz mı?
doğru diyosun canım şimdi mıy mıya başlarsam allahım nasip ederde pozitifi alırsam 9 ay nasıl dayancam dimi diren sebuş
Ben de bayağı salladım desene:) Olsun annesi 3. gün olsa ne farkeder. Rabbim yazdıysa ikisi de tutunmuştur:) Hadi bakalım yarın hayırlı haberler alırız inşallah.
Bu günden sonra asla :)))
Çünküüüü benim bebeklerim ikizzzzBugün keselerimizi gördük
Önce karından baktı göremedi sonra alttan baktı tek gördü ben şaşırdım çünkü değerlerim yüksekti. Sonra bi baktık ki arkasında bir tane daha kese. Allah'ım hala inanamıyorum ben 1 isterken...
Allah'ım gebeliklerimizi hayırla sonuçlandırsın, Kucaklarımızda sağ salim görmeyi nasip etsin inşallah.
arkadaşlar bişey sorcam opudan önce e2 değeri yüksek oluyo ya transferden sonra düşmesimi gerekir yoksa gebelik olduğunda daha da çıkmasımı gerekiyor bileniniz varmııııı
Bende hic yapilmadi öyle testler falan ya niye ki ?
oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyaskımm tebrıkkler allah kucagna almayı nasıp etsınn darısı bana bende yarın gıdıyorm cunkuuu dua et ıkız annesı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?