Ben bu sefer neyi gördüm biliyor musun canım? Hakikaten rahat olacaksın.Çok kasmadan normal yaşantına döneceksin. 2 deneyimim oldu. İlkinde hakikaten genelde yatıyordum. uyurken bile kıpırdamaya korkuyordum. Sürekli kendimi dinliyordum. Yürürken elim karnımda geziyordum.İster istemez aklım hep oradaydı. Sonuç negatif...
bu denememde ise transferin ilk günü eve gelip biraz yattım sonra hafiften yürümeye başladım evde. 1. gün de aynı şekilde hep dolandım evde. 2 gün eşimle ciddi ciddi kavga ettim hatta tutmazsa kesin o yüzden tutmayacak dedim.Sonraki günler gezdim tozdum ev işi yaptım. eşimle kavga ettim:)) rutininm olmazsa olmaz :)) Ama inan kendimi çok dinlemedim. Bazen çok bunaldığım oldu ama genelde karnımdakileri unutmaya çalıştım. Eşim bile üstüme titremiyordu çünkü ilkinde gerçekten hüsrana uğramıştık. O da ben de kendimizi kaptırmaktan korkuyorduk. Sonucu alınca hakikaten şok olduk. Neden anlattım bu kadar şeyi :) belirti arama kendinde. Rahat olmaya çalış kasma kendini. Benim doktorum bana dedi ki tutacaksa halı dahi yıkasan tutar:) Halı yıkamadım ama gezdim dolandım iş yaptım :) öyle işte...
Ya ben evdeki sigaraları yok edemem eşim içiyor annem bizde o içiyor. Eşim bugün evde yok ama paketi bırakıp gitmiş. İstiyorsan yak bi tane 2 nefes sonra söndür dedi ama cesaret edemiyorum karnımdakine kıyamıyorum. Ne zaman geçecek bu yoksunluk hissi. Gece uyku uyuyamıyorum uyursam da rüyamda sigara içiyorum

(( Allah'ım tiksinmek istiyorum ben...