canım sorunumuz ortakmış benim eşimde azosperm çok şükür 3.denememizde tüp bebek sürecimiz olumlu sonuçlandı Rabbim isteyen herkese nasip etsinEşim azosperm..
Selam kızlarrrr
Bende 3.denememde inşallah hamileyim.11.gün değerim 830 13.gün 2100 çıktı dondurulmuş embriyo olduğundan yüksek çıkabiliyormuş ikizmi değilmi henüz bilmiyorum 2 embriyo transferi yapılmıştı hayırlısı olsun..
Yarın 6.haftama giriyorum dr randevum 7.haftada ama ben sabredemiyorum daha hiç görmedim keseleri ve kalp atışlarını gitsem görürmüyümkiii..siz ilk ne zaman gittiniz?
canım sorunumuz ortakmış benim eşimde azosperm çok şükür 3.denememizde tüp bebek sürecimiz olumlu sonuçlandı Rabbim isteyen herkese nasip etsin
benim de 3.denememde iki tane blast transfer edilmişti 11.gün değerim 757 çıkmıştı şuan ikiz bebklerimizi bekliyoruz
6+4 iken ikisininde kalp atışlarını duymuştum darısı başına canım
Bende bu hesaplari anlamiyorum ama bügün doktora gidicem ve sorucam bakalim onlar ne diyecek sizin dediginiz hesaba göre bende tam 47 günlük hamileyim herseyin hayirlisi olsun
Allaha binlerce sükürler olsun🙏🙏🙏
Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü
canım sorunumuz ortakmış benim eşimde azosperm çok şükür 3.denememizde tüp bebek sürecimiz olumlu sonuçlandı Rabbim isteyen herkese nasip etsin
benim de 3.denememde iki tane blast transfer edilmişti 11.gün değerim 757 çıkmıştı şuan ikiz bebklerimizi bekliyoruz
6+4 iken ikisininde kalp atışlarını duymuştum darısı başına canım
Ne güzel ya maşallahhhh Allah hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 😊 bende haftaya gideceğim kontrole inşallah kalp seslerini duyarım
ben crinojeli 28 haftaya kadar kullanacakmışım.kan sulandırıcı doğuma kadar birde kan ilacı ve iki güne bir omega 3 kullanıyorum
kan şekerin düüşüyor olabilir canımm yada tansiyonun..bende ikiside düştü bayıldım uyandıgımda annem şekerli su içiriyordu sanki o iyi geldi doktora sorduk bu durumu doktorda gün içinde meyve suyu fln tüket dedi kan şekerin düştüğünde baş dönmesi göz kararması ve soguk terleme olurmuş bendede öyle
Evet canım başım dönüyor gözlerimde karar ma oluyor kulaklarımda çınlama oluyor bugün felaket oldu yatıp dinleniyorum...
Allah de ötesini bırak...
evet bende de kulaklarda cınlama oldu özellikle sol tarafda gün içinde meyve suyu fln iç cnm doktoruna mutlaka ilet
Slm arkadaslar bende 4 haftalik hamileyim ve adet sancilarim var ama sidetli degil cok sükür bide 2 -3 gündür kabiz olmusum bide akintim var sizlerde oluyormu cevap🙏🙏🙏
transfer olan arkadaşlarım 2 gün sonra transferim var ALLAH nasip ederse... biraz bilgi verirmisiniz lütfen nasıl oluyor ?:18:
Selam kızlarrrr
Bende 3.denememde inşallah hamileyim.11.gün değerim 830 13.gün 2100 çıktı dondurulmuş embriyo olduğundan yüksek çıkabiliyormuş ikizmi değilmi henüz bilmiyorum 2 embriyo transferi yapılmıştı hayırlısı olsun..
Yarın 6.haftama giriyorum dr randevum 7.haftada ama ben sabredemiyorum daha hiç görmedim keseleri ve kalp atışlarını gitsem görürmüyümkiii..siz ilk ne zaman gittiniz?[/QUOTE
canım muhtemel ikizz bebişler geliyor:))))ben 5 hafta 4 günlükken gittin vajinal ultrasyonla kalp sesi duyuldu...bulantın varmı benimde
ikizdi bulantılarım cok erken başlamıştııı mahvetmişti benii...şuan teke düştü yalnız benim inşalla allahım bunu bağışlar bize
Günaydın anneler.
Hepiniz iysinizdir inşallah..
günaydınn cnm sen nasılsın
Amin canım rabbim herkese nasipp etsin..erkek infertililtesi kadın inf den daha zor düzeliyor..tabi yıllarımızı alıyor, sabır...
bizde karı kocalı problemliyizz...ilk eşimde öğrendik problem oldugunu o zaman dedim kii kadının ki zor oluyorrr erkekin ki kolay ama gördüm ki erkek infertiletesi hiç ama hiç kolay değilmiş((yıllardır bir gr ilerleyemedik türkiyede gitmedik doktor bırakmadık ama olmadı sonuç hüsran hiç yükselmedi eşimin değeri gün be gün düştü tüp bebege başladık bu seferde düşüklerle karşılaştık sonra histeroskobide anlaşıldıki benimde rahimde megerse perde varmış..rabbim bu defa nasip etti inşallah kucamıza aldımız günlerde gelir..
bizde karı kocalı problemliyizz...ilk eşimde öğrendik problem oldugunu o zaman dedim kii kadının ki zor oluyorrr erkekin ki kolay ama gördüm ki erkek infertiletesi hiç ama hiç kolay değilmiş((yıllardır bir gr ilerleyemedik türkiyede gitmedik doktor bırakmadık ama olmadı sonuç hüsran hiç yükselmedi eşimin değeri gün be gün düştü tüp bebege başladık bu seferde düşüklerle karşılaştık sonra histeroskobide anlaşıldıki benimde rahimde megerse perde varmış..rabbim bu defa nasip etti inşallah kucamıza aldımız günlerde gelir..
Evet canım benim eşim 5/6 yıldır hiç bırakmadan ilaç kullandı maleseff olmadı iğne kullandı yok..bende sorun çıkmadı ama 3.de oldu..nasipp bu işler kim ne derse desin...ya kadın ya erkek ikisi de aynı..ama gerçekten erkekte zor gelişiyor olmuyor yani..
Senin kaçıncı denemendi..kaç kere düşük oldu..
ben sorunu cok cabuk öğrendim ilk başlarda eşimle ugrastık hep o ara bi defa doğal yoldan hamile kaldım sayı çok düşükken hemde bizde inanamadık ama 8 haftada kaybettik sonra tedavi ye başladık ilknde oldu gene düşdü sonra arkasından hiç beklemeden histeroskobi yapıldı.sonra bi daha yapıldı bunda kısmet oldu ikizdi birini kaybettik..
Bugün yasadîklarımi sizinle paylaşmak istiyorum;
Dun saglik ocagina gitmiştim ben kan ve idrar testi verdim saglik bakanligi istiyomuş.
Herneyse bugun gittim sonuçlara baktı kanama gözüküyor dedi ebe bi doktora gosterdı doktor bakteri var idrarda bu duruma göre kum döküyon dedi.kanama gözüküyor dedi.sıkıntın varmı filan ama bendede bisiy yok hafif akıntı dışında kadın doguma gozukmen lazım dedi.
O andaki durumumu anlatamam size yaşadığım stresi.hemen kendi doktoruma gittim.sadece biraz bakteri var her ihtimale karşı antibiyotik verdi bide aksam su ile karistirıp içicem toz verdi ultrasonlada baktı cok şükür bisiy yok nasil rahatladım anlatamam.bidaha saglik ocagîna tetonoz aşısı hariç gitmicem doktorum da gitme dedi.
Ohhh şükürler olsun bebiş iyi kokrtum bişi oldu sandım :85:
oluyor canım agrılar sancılar özellikle adet tarihlerinde daha cok oluyor.kabız olmamaya dikkat et canım belki sancının sebebi bile bu olabilir merkezinle görüş sana ilaç önersinler ben her ihtimale karşı almıştım şurup doktor önermişti..ama kullanmama gerek kalmadı kayısı cok işe yarıyor..
allah yardımcın olsun canım inşalla bebeişlerin seni 9 ay bırakmaazz.öncesinde fazla sıkışmamanı bende tavsiye ediyorum ben çokk sıkışmıştımm((
Selam kızlarrrr
Yarın 6.haftama giriyorum dr randevum 7.haftada ama ben sabredemiyorum daha hiç görmedim keseleri ve kalp atışlarını gitsem görürmüyümkiii..siz ilk ne zaman gittiniz?[/QUOTE
canım muhtemel ikizz bebişler geliyor:))))ben 5 hafta 4 günlükken gittin vajinal ultrasyonla kalp sesi duyuldu...bulantın varmı benimde
ikizdi bulantılarım cok erken başlamıştııı mahvetmişti benii...şuan teke düştü yalnız benim inşalla allahım bunu bağışlar bize
günaydınn cnm sen nasılsın
Evet canim bende bügün doktora gitim oda öyle söyledi aldigim ilac ve kabizlik yüzünde olabiliryormus cok sükür hersey yolunda dedi Doktor ve bebegimin kücücük kalbini atini gördük cob mutluyum ve 7 haftalik hamilesin dedi doktorum
Çok şükür bisiy yok ama oyle bi konuştular ki çoookk korktum ben yaa.sen yarin gidiyosun dimi.
Kizlar 6 yumurtamin 6 sida döllenmiş :) sabah 9:30 da transferim var .heyecan yaptim ayyyy dua edin bana ..
Bugün yasadîklarımi sizinle paylaşmak istiyorum;
Dun saglik ocagina gitmiştim ben kan ve idrar testi verdim saglik bakanligi istiyomuş.
Herneyse bugun gittim sonuçlara baktı kanama gözüküyor dedi ebe bi doktora gosterdı doktor bakteri var idrarda bu duruma göre kum döküyon dedi.kanama gözüküyor dedi.sıkıntın varmı filan ama bendede bisiy yok hafif akıntı dışında kadın doguma gozukmen lazım dedi.
O andaki durumumu anlatamam size yaşadığım stresi.hemen kendi doktoruma gittim.sadece biraz bakteri var her ihtimale karşı antibiyotik verdi bide aksam su ile karistirıp içicem toz verdi ultrasonlada baktı cok şükür bisiy yok nasil rahatladım anlatamam.bidaha saglik ocagîna tetonoz aşısı hariç gitmicem doktorum da gitme dedi.
Çok geçmiş olsun canım, Anlayabiliyorum seni bencede gitme hatta bazılarıları tetenoz aşısına bile gitmiyormuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?