Tüp Bebek Gebelerinin ve Annelerinin Paylaşım Alanı...

Eşim azosperm..
canım sorunumuz ortakmış benim eşimde azosperm çok şükür 3.denememizde tüp bebek sürecimiz olumlu sonuçlandı Rabbim isteyen herkese nasip etsin

benim de 3.denememde iki tane blast transfer edilmişti 11.gün değerim 757 çıkmıştı şuan ikiz bebklerimizi bekliyoruz
6+4 iken ikisininde kalp atışlarını duymuştum darısı başına canım

Amin canım rabbim herkese nasipp etsin..erkek infertililtesi kadın inf den daha zor düzeliyor..tabi yıllarımızı alıyor, sabır...

Arkadaslar google a tup bebekte gebelik hesaplama yazin cikan ilk linke tiklayin ve orda embrio transfer tarihini isaretleyin tam tarihiniz cikiyo orda

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ne güzel ya maşallahhhh Allah hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 😊 bende haftaya gideceğim kontrole inşallah kalp seslerini duyarım

oluyor canım agrılar sancılar özellikle adet tarihlerinde daha cok oluyor.kabız olmamaya dikkat et canım belki sancının sebebi bile bu olabilir merkezinle görüş sana ilaç önersinler ben her ihtimale karşı almıştım şurup doktor önermişti..ama kullanmama gerek kalmadı kayısı cok işe yarıyor..

transfer olan arkadaşlarım 2 gün sonra transferim var ALLAH nasip ederse... biraz bilgi verirmisiniz lütfen nasıl oluyor ?:18:

allah yardımcın olsun canım inşalla bebeişlerin seni 9 ay bırakmaazz.öncesinde fazla sıkışmamanı bende tavsiye ediyorum ben çokk sıkışmıştımm((

Evet canım benim eşim 5/6 yıldır hiç bırakmadan ilaç kullandı maleseff olmadı iğne kullandı yok..bende sorun çıkmadı ama 3.de oldu..nasipp bu işler kim ne derse desin...ya kadın ya erkek ikisi de aynı..ama gerçekten erkekte zor gelişiyor olmuyor yani..
Senin kaçıncı denemendi..kaç kere düşük oldu..

Merhaba arkadaşlar. Pek çoğunuzun haberi olabilir ama yinede duyurmakta fayda var. KK olarak Soma için yardım kampanyası başlatılmış durumda. Desteklerinizi esirgemeyin.

ben sorunu cok cabuk öğrendim ilk başlarda eşimle ugrastık hep o ara bi defa doğal yoldan hamile kaldım sayı çok düşükken hemde bizde inanamadık ama 8 haftada kaybettik sonra tedavi ye başladık ilknde oldu gene düşdü sonra arkasından hiç beklemeden histeroskobi yapıldı.sonra bi daha yapıldı bunda kısmet oldu ikizdi birini kaybettik..

Allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasipp etsin..

Bugün yasadîklarımi sizinle paylaşmak istiyorum;
Dun saglik ocagina gitmiştim ben kan ve idrar testi verdim saglik bakanligi istiyomuş.
Herneyse bugun gittim sonuçlara baktı kanama gözüküyor dedi ebe bi doktora gosterdı doktor bakteri var idrarda bu duruma göre kum döküyon dedi.kanama gözüküyor dedi.sıkıntın varmı filan ama bendede bisiy yok hafif akıntı dışında kadın doguma gozukmen lazım dedi.

O andaki durumumu anlatamam size yaşadığım stresi.hemen kendi doktoruma gittim.sadece biraz bakteri var her ihtimale karşı antibiyotik verdi bide aksam su ile karistirıp içicem toz verdi ultrasonlada baktı cok şükür bisiy yok nasil rahatladım anlatamam.bidaha saglik ocagîna tetonoz aşısı hariç gitmicem doktorum da gitme dedi.

Ohhh şükürler olsun bebiş iyi kokrtum bişi oldu sandım :85:

Çok geçmiş olsun canım, Anlayabiliyorum seni bencede gitme hatta bazılarıları tetenoz aşısına bile gitmiyormuş.

Çok geçmiş olsun canım, Anlayabiliyorum seni bencede gitme hatta bazılarıları tetenoz aşısına bile gitmiyormuş.

Daktır yaptir dedi onu cnm yaa.
Dun saglik ocagina bi gebe geldi oda istemedi.bi kagit imzalatti.
Bide dediki hani internette bi bak istersen degerlere sana yaptigimizda o antikorlar bebegede geciyor ve onuda koruyor dedi bilemiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…