Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
transfer olan arkadaşlarım 2 gün sonra transferim var ALLAH nasip ederse... biraz bilgi verirmisiniz lütfen nasıl oluyor ?:18:
Selam kızlarrrr
Bende 3.denememde inşallah hamileyim.11.gün değerim 830 13.gün 2100 çıktı dondurulmuş embriyo olduğundan yüksek çıkabiliyormuş ikizmi değilmi henüz bilmiyorum 2 embriyo transferi yapılmıştı hayırlısı olsun..
Yarın 6.haftama giriyorum dr randevum 7.haftada ama ben sabredemiyorum daha hiç görmedim keseleri ve kalp atışlarını gitsem görürmüyümkiii..siz ilk ne zaman gittiniz?
Slm canim Gözün aydin hamilesin kesin degerlerinde baya yüksek ikiz olabilir senin transferin nezaman yapildi veja suan transferin kacinci günündesin
Allaha binlerce sükürler oldun🙏🙏🙏
Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü
29 nisanda yapıldı transfer canım adete göre yarın 6+0 oluyor.senin kaçıncı haftan
Eyer adete göreyse ozaman Ben 7 haftalikim Benim transferin 23 nisan da oldu yane senden önce Benim hesaba göre dört haftalik canim
Allaha binlerce sükürler olsun🙏🙏🙏
Son adet tarihine göre hesaplıyorlar canım 7 haftalıksın sende 😉 hiç gittin mi doktora ? Benim randevum haftaya. Varmı bulantın falan?benim çok hafif oluyor bazen.kasık ağrısı ve göğüs hassasiyetim var ve bol bol uyku 😊[/QUOTE
Hmm insallah Benim haftaya Carsamba randevum var cok yok bulantim cok sükür o yünde iyim bel agrisi ve ara sira adet sancisi oluyor akintim var gögüs hassaseyiti var canim
Son adet tarihine göre hesaplıyorlar canım 7 haftalıksın sende 😉 hiç gittin mi doktora ? Benim randevum haftaya. Varmı bulantın falan?benim çok hafif oluyor bazen.kasık ağrısı ve göğüs hassasiyetim var ve bol bol uyku 😊
Eyer adete göreyse ozaman Ben 7 haftalikim Benim transferin 23 nisan da oldu yane senden önce Benim hesaba göre dört haftalik canim
Evet canım adete göre ama ben internetten hesaplattım şıklar var son adet , transfer ve blaktosite göre diye ben blaktosist i seçtim 2-3 gün farkediyor...
Allah de ötesini bırak...
Ozaman biz 7 haftalik hamileyiz ama niye adetin 1 Günü hesap laniyor Ben bunu anlamadim burdaki doktorlarda adetin 1 günde itibaren hesapliyorlar Benim hesaba göre 4 haftalik transferin gününü hesapladim
Ozaman biz 7 haftalik hamileyiz ama niye adetin 1 Günü hesap laniyor Ben bunu anlamadim burdaki doktorlarda adetin 1 günde itibaren hesapliyorlar Benim hesaba göre 4 haftalik transferin gününü hesapladim
Selam kızlarrrr
Bende 3.denememde inşallah hamileyim.11.gün değerim 830 13.gün 2100 çıktı dondurulmuş embriyo olduğundan yüksek çıkabiliyormuş ikizmi değilmi henüz bilmiyorum 2 embriyo transferi yapılmıştı hayırlısı olsun..
Yarın 6.haftama giriyorum dr randevum 7.haftada ama ben sabredemiyorum daha hiç görmedim keseleri ve kalp atışlarını gitsem görürmüyümkiii..siz ilk ne zaman gittiniz?
Canım transfer öncesinde rahim hamile liğe hazırlanıyor kalınlaşıyor yumurtalar büyüyüp çatlıyor bu dönemde hamilelikte sayılıyor bende senin gibi biliyordum ama doğrusu buymuş inş.bhaftaya 2 aylık olacağız 😊🙏🙏🙏 gerçi ultrasyonda bebeğin gelişimine göre hocamız kaç haftalık olduğumuzu söyleyecek belki çok gelişmiş ve az gelişmiş bebeğimiz mutlaka sağlıklı besleyelim güzel gelişsinler ne ileri ne geri tam kıvamında olsunlar 😘😘
Allah de ötesini bırak...
Bende o hesaplamalari anlamış değilim. Yumurta toplama tarihini ne göre hesapladim. Bu hafta 10+2 ama geçen doktor ultrasonda baktı. Geçen hafta çarşamba 11+ 1 gün dedi. Doktor da fazla çıkıyor. Bu konuda kafam hala karışık.
Günaydın anneler.
Hepiniz iysinizdir inşallah..
Günaydin cok sükür hersey yolunda ja sende ☺️☺️
Allaha binlerce sükürler oksun🙏🙏🙏
Cok şükür bi sıkıntı yokk bendede.