• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Gebelerinin ve Annelerinin Paylaşım Alanı...

İnsallah insallahhh😊zaten cok zor ulastik bu gunlere rabbim yardimcimiz olur sonrasindada insallahh😊kac haftaliksin canim tekmi gebelik?ve kacinci deneme?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Tek canım, 3. Denemem ...13haftalık olduk sen peki..

Bana dr um hiç heyet vermedi tek tük verdi, onunla idare ettim.mecburen çalışcam rapor hakkım bitti..izinlerimi de şimdi harcamak istemiyorum, acil bir durum olur Allah korusun..8.ayda kullanmak mantıklı geliyor şu anda..bu arda sen neden çok ilaç kullanıyorsun..crinonu ben bu hafta bıraktım..bi tek elevit kullanıyorum, dr um bir ay sonra demire başlıcan dedi ama...

kan ilacını zaten veriolar vitamin vermedi mesela omega 3 ben et yemiyorum diye verdi..cirinojelide 28 e kadar kullanacaz dedii iğne zaten önce düşükler oldugu için kullanıyorum

Tek canım, 3. Denemem ...13haftalık olduk sen peki..

Benimde tek bende 8 haftaligim allah kucagimiza almayi nasibetsin insallah ☺️cinsiyetini nezaman ogrenicez ya ben cok merak ediyorum icine dogan bisey varmi senin☺️benim sanki erkekmis gibi geliyo ama

Benimde tek bende 8 haftaligim allah kucagimiza almayi nasibetsin insallah ☺️cinsiyetini nezaman ogrenicez ya ben cok merak ediyorum icine dogan bisey varmi senin☺️benim sanki erkekmis gibi geliyo ama

Benim erkek doğuyordu dr erkek olabilir dedi bu hafta...16-17 haftalarda netleşiyorr..bu sene erkek senesii..

Benim erkek doğuyordu dr erkek olabilir dedi bu hafta...16-17 haftalarda netleşiyorr..bu sene erkek senesii..

Oo daha cok var benim ogrenmeme evet bnde bu sene hep erkek duyuyorum bakalim allah saglikli sihhatli bir bebis nasibetsin hepimize insallah.

ben crinojeli 28 haftaya kadar kullanacakmışım.kan sulandırıcı doğuma kadar birde kan ilacı ve iki güne bir omega 3 kullanıyorum

kan şekerin düüşüyor olabilir canımm yada tansiyonun..bende ikiside düştü bayıldım uyandıgımda annem şekerli su içiriyordu sanki o iyi geldi doktora sorduk bu durumu doktorda gün içinde meyve suyu fln tüket dedi kan şekerin düştüğünde baş dönmesi göz kararması ve soguk terleme olurmuş bendede öyle

Evet canım başım dönüyor gözlerimde karar ma oluyor kulaklarımda çınlama oluyor bugün felaket oldu yatıp dinleniyorum...

Allah de ötesini bırak...

Oo daha cok var benim ogrenmeme evet bnde bu sene hep erkek duyuyorum bakalim allah saglikli sihhatli bir bebis nasibetsin hepimize insallah.

Aminnnn canım..
Hisler çıkıyor bence :)

Aminnnn canım..
Hisler çıkıyor bence :)
Bencede benim ilk hamileligimdede beni gorenler senin oglun olucak diyolardi ama o malesef dis gebelikle sonuclandi ameliyat fln derken sonuc tup bebege karar verildi hAyirlisi buymus cok sukurki suan bi sorun yok ☺️

Bencede benim ilk hamileligimdede beni gorenler senin oglun olucak diyolardi ama o malesef dis gebelikle sonuclandi ameliyat fln derken sonuc tup bebege karar verildi hAyirlisi buymus cok sukurki suan bi sorun yok ☺️

Öyle mi ... Üzüldüm inş sağlıkla alırsın yavrunu..tek mi senin de..
Tek gebelikler daha rahat geçiyor..

Öyle mi ... Üzüldüm inş sağlıkla alırsın yavrunu..tek mi senin de..
Tek gebelikler daha rahat geçiyor..

Evet tek cunku ben yarim rahimliyim malesef rahmim sadece tek tasiyabilicegini soyledi doktorum ben surekli yatiyorum dusuk tehlikem var.sen neden tup bebek?

Evet tek cunku ben yarim rahimliyim malesef rahmim sadece tek tasiyabilicegini soyledi doktorum ben surekli yatiyorum dusuk tehlikem var.sen neden tup bebek?

Eşim azosperm..:(

Eşim azosperm..:(

Sende bisey cikmadi dimi?cok zor yaa ikiside zor iste ben riskli bi gebelik geciricem ve insallah sonucu guzel olur allahin izniyle.sende suan tup bebegin tuttuguna ve sende bi sorun olmadigina gore rahat olursun ve bebisini alirsin hayirlisyla kucagina insallahh

Sende bisey cikmadi dimi?cok zor yaa ikiside zor iste ben riskli bi gebelik geciricem ve insallah sonucu guzel olur allahin izniyle.sende suan tup bebegin tuttuguna ve sende bi sorun olmadigina gore rahat olursun ve bebisini alirsin hayirlisyla kucagina insallahh

Hayırlısı bakalım...zor ya her ikisi de...rabbimin imtihanı..3.denememiz bu her seferinde eşime dr ameliyat dedi.

Slm arkadaslar bende 4 haftalik hamileyim ve adet sancilarim var ama sidetli degil cok sükür bide 2 -3 gündür kabiz olmusum bide akintim var sizlerde oluyormu cevap🙏🙏🙏

Allaha binlerce sükürler olsun🙏🙏🙏

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

Slm arkadaslar bende 4 haftalik hamileyim ve adet sancilarim var ama sidetli degil cok sükür bide 2 -3 gündür kabiz olmusum bide akintim var sizlerde oluyormu cevap🙏🙏🙏

Canım kayısı ye hergün kuru kayısı ye sıvı şeyler tüket ...adet sancıları normal canım bende de oluyor kanama yoksa sıkıntı yoktur...

Canım kayısı ye hergün kuru kayısı ye sıvı şeyler tüket ...adet sancıları normal canım bende de oluyor kanama yoksa sıkıntı yoktur...

Canim günde 3.5 su iciyorum kaysi bende internete okumustum bakalim insallah gecer allahima sükürler olsun kanamam yok evet Doktor da normal dedi annem diyor bebek büyüyormus bide annarahmi büyüyor ondan diyor herseyin hayirlisi olsun

Back