• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Gebelerinin ve Annelerinin Paylaşım Alanı...

Çok geçmiş olsun canım, Anlayabiliyorum seni bencede gitme hatta bazılarıları tetenoz aşısına bile gitmiyormuş.

Daktır yaptir dedi onu cnm yaa.
Dun saglik ocagina bi gebe geldi oda istemedi.bi kagit imzalatti.
Bide dediki hani internette bi bak istersen degerlere sana yaptigimizda o antikorlar bebegede geciyor ve onuda koruyor dedi bilemiyorum..

Kızlar bir şey sorcam kasıklarımda ağrı var yaa insan tedirgin oluyor, biraz sinirli ve üzgünüm bugün..etkisi olabilir m
:(

aldınmı canım yumoşlarını :) ben nasipse yarın 12.30 da alıcam senin 2 tanemi kondu hani yumoşlarım demişsin de :) bide işlem nasıldı...

Aldim sebus :) yatiyorum evdeyim. Islem aslinda basit ama ben heyecan yaptim tansiyonum düstu .cikinca anladim heyecan yapacak korkulacak bisey olmadigini :) kac tane koycaksiniz dedim kac tane istiyosun dedi .2 tane dedim .2 koydular iste oyle canim hayirlisi olsun senin icinde heyecan yapma cok basit bisey yanin canmiyo.bebekleride goruyosun ultrasyonda birakirken.

Aldim sebus :) yatiyorum evdeyim. Islem aslinda basit ama ben heyecan yaptim tansiyonum düstu .cikinca anladim heyecan yapacak korkulacak bisey olmadigini :) kac tane koycaksiniz dedim kac tane istiyosun dedi .2 tane dedim .2 koydular iste oyle canim hayirlisi olsun senin icinde heyecan yapma cok basit bisey yanin canmiyo.bebekleride goruyosun ultrasyonda birakirken.

hadi bakalım canım hayırlı uğurlu olsun umarım önce hamileyim dersin sonrasında da sağsalim bebişlerini kucağına alırsın :16: ama negüzelmiş o senin isteğine bırakmışlar ben doktorla konuştuğumda tek koycaz dedi hatta ben 2 istiyodum amaaan ben biri buldumda ikiyi arıyom :) neyse sen güzelce dinlen 2 -3 gün kalkma artık malum ikiz anası olucan :52:

hadi bakalım canım hayırlı uğurlu olsun umarım önce hamileyim dersin sonrasında da sağsalim bebişlerini kucağına alırsın :16: ama negüzelmiş o senin isteğine bırakmışlar ben doktorla konuştuğumda tek koycaz dedi hatta ben 2 istiyodum amaaan ben biri buldumda ikiyi arıyom :) neyse sen güzelce dinlen 2 -3 gün kalkma artık malum ikiz anası olucan :52:

Aminn canim Allahim herkese guzel sonuclar yasatsin insallah.hepimiz hamile kalalim :) sanada simdiden hayirli olsun arkadasim.sen yinede girince soyle 2 tane istiyorum diye belki koyarlar

Kızlar bir şey sorcam kasıklarımda ağrı var yaa insan tedirgin oluyor, biraz sinirli ve üzgünüm bugün..etkisi olabilir m
:(

normal canım korkma arada bendede oluyor kasık agrısı bel agrısı sırt agrısı oluyor

çok teşekkür ederim canım sağol. inşlh güzel sonuçlanır çok zormu ya korkuyorum :52:

hayırlı olsun cnm transferin

Arkadaslar bende bugun ultrason muayenesi oldum doktor 3 hafta sonra ense kalinligina bakilacak dedi nasil oluyo bu islem?insallah huzel hayirli haberler alirim😐

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Dün transferim oldu arkadaşlar bugun çok belim agriyor .birde vajinadan progestan kapsül kullanan var mi? Ben kullaniyorum ama eriyince geri akiyor. Normal mi ?

Dün transferim oldu arkadaşlar bugun çok belim agriyor .birde vajinadan progestan kapsül kullanan var mi? Ben kullaniyorum ama eriyince geri akiyor. Normal mi ?

Benimde ilk iki gün ağrım olmuştu...vajinal progestan jel kullanıyorum bi kısmı geri geliyor ama gerekli dozu alıyorsundur merak etme...bu yan etkiyi hesap ederek dozu veriyorlar merak etme... hayırlısı olsun...

Canim o agri bana neredeysr hergun oluyo bu agrinin sebebi rahimin buyumesi bana doktorum ole dedi cok normal dedi ama siddetliyse onu doktoruna haber vermen lazim

Gittim canım dr a ağrı kesici verdi ama hala geçmedi...:(

Gittim canım dr a ağrı kesici verdi ama hala geçmedi...:(

Cokmu siddetli ya anlamadimki simdi bendede oluyo ama sizlama seklinde sanki yaniyo gibi oluyo sag tarafim.ama agri kesici icicek kadar olmadi yat bisure kalkma bakalim gecer insallah canim ya😞

bel ağrısı inşallah güzel şeylere işaret:34::34::34:ben jel kullandım canım 12 haftadan sonra kapsül verdi onu kullanmayı bir türlü beceremedim jele tekrardan döndü doktorum

Back