- 15 Ocak 2012
- 3.316
- 562
- 173
Ayaklarımı mı üşüttüm acaba (
Sol yanım
ayaklarını üşütmüş olabilirsin tatlım bide bir idrar tahlili mi yaptırsaydın acaba....
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayaklarımı mı üşüttüm acaba (
Sol yanım
Arkadaslar bende bugun ultrason muayenesi oldum doktor 3 hafta sonra ense kalinligina bakilacak dedi nasil oluyo bu islem?insallah huzel hayirli haberler alirim😐
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ben yumoşlarimi almaya gidiyorum kizlar :)
ikili tarama testi yani canım usg den ense ve burun ölçmü yapıyor bide kan veriyorsun ortalamasına bakıyorlar.12. haftada yapılıyor
Anladimm..ay insallah hayirli ve guzel sonuclar aliriz hemen aninda soluyomu sonucu yoksa gunler sonrami ogreniyosun😞
Yumoşlarimla 2. Gunumuz :) yatmaktan sıkıldım 10 gun daha napicam ben boyle belim agridi ya yatmaktan.
ayaklarını üşütmüş olabilirsin tatlım bide bir idrar tahlili mi yaptırsaydın acaba....
Cokmu siddetli ya anlamadimki simdi bendede oluyo ama sizlama seklinde sanki yaniyo gibi oluyo sag tarafim.ama agri kesici icicek kadar olmadi yat bisure kalkma bakalim gecer insallah canim ya😞
canım çok normal bi kaç güne evin içinde haff hareketlerle yürümeye başla kan dolaşımı ve kabız olmamak için
inş güzel sonçlar alırsın değiyor merak etme :)
canım kan sonucu hemn çıkmıyor o yzden bi hafta sonra gel dedi bana usg de bakınca iyi diyor zatn bi hafta sonrada kan sonucna bakıp söylüyor
ikili test'te cinsiyet belli oluyor mu acaba??
sizinki belli mi..
Evet evet super bir soru ikili testte cinsiyet belli oluyormu arkadaslar bilenler paylassin bizle lutfenn
Kizlar ne kadara mal oluyor tup bebek
Kizlar ne kadara mal oluyor tup bebek
Kızlar çok kötüyüm dün bir anda kan boşaldı bir pedi dolduracak kadar hemen en yakın hastaneye gittim ultrasonda bakıldı kese düzgün ve bebeğin kalp atışları var ama düşük tehlikesi varmış çok korkuyorum gece 11 e kadar hastanede yattım serum verdiler ve progestan iğne vurundum gece ve busabah kan rengi kahverengiye döndü ve azaldı hep yatıyorum bugün 6 hafta oldu bu durumu yaşayan varmı aranızda?çook korkuyorum ya