• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Gebelerinin ve Annelerinin Paylaşım Alanı...

Arkadaslar bende bugun ultrason muayenesi oldum doktor 3 hafta sonra ense kalinligina bakilacak dedi nasil oluyo bu islem?insallah huzel hayirli haberler alirim😐

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ikili tarama testi yani canım usg den ense ve burun ölçmü yapıyor bide kan veriyorsun ortalamasına bakıyorlar.12. haftada yapılıyor

ikili tarama testi yani canım usg den ense ve burun ölçmü yapıyor bide kan veriyorsun ortalamasına bakıyorlar.12. haftada yapılıyor

Anladimm..ay insallah hayirli ve guzel sonuclar aliriz hemen aninda soluyomu sonucu yoksa gunler sonrami ogreniyosun😞

Anladimm..ay insallah hayirli ve guzel sonuclar aliriz hemen aninda soluyomu sonucu yoksa gunler sonrami ogreniyosun😞

canım kan sonucu hemn çıkmıyor o yzden bi hafta sonra gel dedi bana usg de bakınca iyi diyor zatn bi hafta sonrada kan sonucna bakıp söylüyor

Yumoşlarimla 2. Gunumuz :) yatmaktan sıkıldım 10 gun daha napicam ben boyle belim agridi ya yatmaktan.

canım çok normal bi kaç güne evin içinde haff hareketlerle yürümeye başla kan dolaşımı ve kabız olmamak için
inş güzel sonçlar alırsın değiyor merak etme :)

ayaklarını üşütmüş olabilirsin tatlım bide bir idrar tahlili mi yaptırsaydın acaba....

Yaptılar bir şey çıkmadı canım çok şükür ...arada kramp gibi oluyor, o daimi ağrı geçer gibi oldu, bugün serum verildi vs...yine de ağrım geçmedi..rabbime emanet korkuyor insan...

Cokmu siddetli ya anlamadimki simdi bendede oluyo ama sizlama seklinde sanki yaniyo gibi oluyo sag tarafim.ama agri kesici icicek kadar olmadi yat bisure kalkma bakalim gecer insallah canim ya😞

Oyy serum yedim yok bana mısın demedi..şimdi daha iyi gibiyim..Allaha emanett yavrum

Kızlar merhaba. Ben de dün hamile olduğumu öğrendim:)
2. tüp bebek denememdi. Bu seferki dondurulmuştu.
Dün 9. gün değerim 263 çıktı.:nazar::nazar:
Ben daha yolun çok başındayım, stresli günler asıl şimdi başladı bakalım ...
Allah Sağ salim kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah.

Kizlar ne kadara mal oluyor tup bebek

Merkeze ve yapılan işleme göre değişir bu...
Merkez ne kadar çoksa bir ilde sanırım ticari olmuş, uygun olabiliyor...
Ben mesela 15 bin verdim...iki tane merkez vardı ikisi de aynı fiyattı, tabi ilaçlar hepsi.....
Mesela bir arkadaşım 5 bin verdi her şey dahil....
Rapor alabiliyorsan bu hakkını kullan...benim rapor hakkım bştmişti..özelde yapıldı o uüzden..

Kızlar çok kötüyüm dün bir anda kan boşaldı bir pedi dolduracak kadar hemen en yakın hastaneye gittim ultrasonda bakıldı kese düzgün ve bebeğin kalp atışları var ama düşük tehlikesi varmış çok korkuyorum gece 11 e kadar hastanede yattım serum verdiler ve progestan iğne vurundum gece ve busabah kan rengi kahverengiye döndü ve azaldı hep yatıyorum :(bugün 6 hafta oldu bu durumu yaşayan varmı aranızda?çook korkuyorum ya

Kızlar çok kötüyüm dün bir anda kan boşaldı bir pedi dolduracak kadar hemen en yakın hastaneye gittim ultrasonda bakıldı kese düzgün ve bebeğin kalp atışları var ama düşük tehlikesi varmış çok korkuyorum gece 11 e kadar hastanede yattım serum verdiler ve progestan iğne vurundum gece ve busabah kan rengi kahverengiye döndü ve azaldı hep yatıyorum :(bugün 6 hafta oldu bu durumu yaşayan varmı aranızda?çook korkuyorum ya

korkma canım...bende yaşadım ve yüzlerce kadın da aynı şeyi yaşıyor..kesede problem yoksa dinlenmeyle atlatılıyor.bol bol dua et.neler hissettiğini çok iyi biliyorum.o nasıl bir korkudur...
hiç birşey olmaz allahın izniyle...kahve ye döndüyse kana durmuş demektir zaten.yakında hic kalmaz inşaALLAH.

Back