How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Tüp Bebek Gebelerinin ve Annelerinin Paylaşım Alanı...

kesinlikle katılıyorum tam anlamıyla tevekkül edince rahatlıyor insann zaten biz ne yapsakda olacaga engel olamayız yeterkii rabbimm istesinn

Aynen öyle ben de lekelenme olunca hem buradaki doktoruma gittim hem de İstanbul'daki doktoru aradın kullandığın ilaçtan başka seçenek yok dediler yani iş tamamen Allah'a kalmış anne karnındaki bebeğe hiçbirşey gelmiyor ki ellerinden doktorların

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

yaş 28
ilk denemem
Fulya bahçeci
15. gün değerim 5600
En son 9 mayıs kalp atışımız duyduk.:49:
canım maşallah değerin gayet yüksek hayırlı olsun

merhaba kızlar bende aranıza yeni katıldım bhcg 11.gün 342 13.gün 849 15.gün 2031 bugün keseyi görmeye gittik çok şükür minicik bir kese gördük :) 5 haftalık dedi dr haftaya bugün tekrar çağırdı kalp atışlarını haftaya görebilirmiyiz ki ?6.haftada kalp atışını duyanlar varmı aranızda çünkü bir an önce hayırlısıyla duyup memleketime dönmek istiyorum bu arada ikiz olma ihtimali varmı sizce?sonradan ikinci kese gözükürmüki?

sende hoşgeldin canım seninde değerlerin gayet güzel Rabbim hayırlısıyla kucağınıza da almayı nasip etsin
ben kalp atışlarını 6+4 iken vajinal kontrolle duydum darısı başına

Hayırlısıyla olsun sağlıkla haberini alalım da inşaallah bekleriz. Allahım muradımızı kucağımıza hayırlısıyla versin.cümleten sevinçli haberler alalım inşaallah

Merhaba hanımlar, bugün kalp atışı için gitmiştik dra ve kalp atışını gördük çok şükür, :16: fakat dinleyemedik, 3. ay dolana kadar dinletmek bebek için iyi değilmiş ama olsun kalp atışını gördük ya oda yeter bana. Allah sizlere de nasip etsin.. :16:

Merhaba hanımlar, bugün kalp atışı için gitmiştik dra ve kalp atışını gördük çok şükür, :16: fakat dinleyemedik, 3. ay dolana kadar dinletmek bebek için iyi değilmiş ama olsun kalp atışını gördük ya oda yeter bana. Allah sizlere de nasip etsin.. :16:

Amin inşaallah önce kanda görürüz devamı da gelir kese ve kalp atışı :) sağlıkla kucağına alırsın inşaallah

Amin inşaallah önce kanda görürüz devamı da gelir kese ve kalp atışı :) sağlıkla kucağına alırsın inşaallah

amin amin amin canım inşaallah.. Sanırım transfer oldun, inşaallah sende pozitif haberlerle gelirsin ve sonrasında da devamı gelir.. :16:

Merhaba herkese! Ben de aranıza katıldım:)
22 Nisanda transfer yapılmıştı, kesesini de 1 hafta önce gördük. Kalp atışlarını duymak için bekliyoruz.

Allah hepimize evlatlarımızı sağlıklı bir şekilde doğurmayı nasip etsin.

Evet cnm bende persembe gittim kalp atisi var dedi ama dinletmedi banada vajinal ultrasonla baktı.

Evet cnm bende persembe gittim kalp atisi var dedi ama dinletmedi banada vajinal ultrasonla baktı.

Olsun canım kalp atışı olduğunu, kalbinin attığını görmekte çok güzel :16: ama bana karından ultrasonla baktı, her doktorun tarzı farklı herhalde.

Günaydın hamişlerrrr:49::49::49::16::16::16:
Geçmiş sayfalara bir göz atayım listemizi güncelleyim:16::16:

Meraba listeye benide ekleyin ozaman kusura bakmayin ben cok yeniyim sitede ondan sorucam ben iphonedan acip bakiyorm benim msjlari alabilmem icin yapmam gereken bisey varmi bazilarini goremiyorum cunku.birde
Yas 26
1. Deneme
Tek gebelik
8+3 haftalik
Cinsiyet belli deil
Gebze Anadolu saglik merkezi
Doktor ebru ozturk
Benide eklerseni sevinirim☺️

Meraba listeye benide ekleyin ozaman kusura bakmayin ben cok yeniyim sitede ondan sorucam ben iphonedan acip bakiyorm benim msjlari alabilmem icin yapmam gereken bisey varmi bazilarini goremiyorum cunku.birde
Yas 26
1. Deneme
Tek gebelik
8+3 haftalik
Cinsiyet belli deil
Gebze Anadolu saglik merkezi
Doktor ebru ozturk
Benide eklerseni sevinirim☺️

tatlım ilk fırsatta ilgilenecem:16::16::16:

Embriyo transfer sonrası 9.gün beta 11.95 çıktı sizce normal mi çok mu düşük bu şekilde olup yükselen var mi

kaçıncı gün embriyosu transfer edildi..
5.günse çok düşük bir değer kimyasal gebelik gibi duruyor..
3.gün embriyo transfer edildiyse 2 gün sonra yaptıracağın testle belli olur canım..
sağlıklı bir gebeliktir inşallah:16::16:

3.gün embriyo transfer edildiyse 2 gün sonra yaptıracağın testle belli olur canım..

3.Gün canim yarin tekrar bakacağım bana dua eder misin hiç keyfim yok ağladım ağlayacgm 😂

3.Gün canim yarin tekrar bakacağım bana dua eder misin hiç keyfim yok ağladım ağlayacgm 😂

canım değeri 11.gün 11 ile başlayan bir arkadaş doğum yaptı umudunu asla yitirme seninki 9.gün ve 3.gün embriyosu 12 çıkmış bence iyi düşünmeliyiz..Bebeğine yardımcı ol annesi tutunmaya çalışıyor senden güç alsın..İlaçlarını aksatma sakın..2 gün sonra güzel bir değerle gelirsin inşallah:16::16::16:

canım değeri 11.gün 11 ile başlayan bir arkadaş doğum yaptı umudunu asla yitirme seninki 9.gün ve 3.gün embriyosu 12 çıkmış bence iyi düşünmeliyiz..Bebeğine yardımcı ol annesi tutunmaya çalışıyor senden güç alsın..İlaçlarını aksatma sakın..2 gün sonra güzel bir değerle gelirsin inşallah:16::16::16:

İnşallah canim rabbim kimseye bu acı'ları yaşatmasn her isteyene bana da evlat nasip etsin

Back