How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Tüp Bebek Gebelerinin ve Annelerinin Paylaşım Alanı...

Slm kızlar hamile olanlar bebişlerini sağlıklı bi şekilde kucağına alırlar olmayanlarda en kısa zaman da hamile kalırlar inşaallah. Bende tüp bebekle hamile kaldım hemde 4. Denememde. İlk üç ay düşük tehlikesi yaşadım. Hareketlerini hissedene kadar bitürlü inanamadım hamile olduğuma çünkü defalarca hayal kırıklığı yaşadım. Doktorum transferden sonra embriyomun çok kalitesiz olduğunu ve tutmasının çok zor olduğunu söyledi. Ve ben okadar umutsuzdumki tutacağını aklımın ucundan bile geçirmiyodum. Transferin 13. Günü bhcg 52 yine kimyasal gebelik diyodum. 15. Günü tekrar yaptığımda 180 çıkmıştı. Şuan 31 haftalık hamileyim bi oğlum olacak allahın izniyle ona kavuşmama sadece 6 hafta var. Rabbim olmayan ve isteyen bütün herkese tattırsın bu güzel duyguları. Sağlıkla kucağımıza almamızı nasib etsin inşaallah.

Aynen öyle ben de lekelenme olunca hem buradaki doktoruma gittim hem de İstanbul'daki doktoru aradın kullandığın ilaçtan başka seçenek yok dediler yani iş tamamen Allah'a kalmış anne karnındaki bebeğe hiçbirşey gelmiyor ki ellerinden doktorların

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Transferden sonra lekelenmeniz ne zaman oldu sorabilir miyim? Çünkü doktorum lekelenme ağrı normal olabilecek şeyler demişti.

Embriyo transfer sonrası 9.gün beta 11.95 çıktı sizce normal mi çok mu düşük bu şekilde olup yükselen var mi

merh 9. günde testi erken yapmışsn canım düşük olmasından ziyade artış önemli. artışlar 2 katı fazlaysa düşüklüğünü takma derim.
Allah ım yardımcın olsun inş güzel sonçlanır

Slm kızlar hamile olanlar bebişlerini sağlıklı bi şekilde kucağına alırlar olmayanlarda en kısa zaman da hamile kalırlar inşaallah. Bende tüp bebekle hamile kaldım hemde 4. Denememde. İlk üç ay düşük tehlikesi yaşadım. Hareketlerini hissedene kadar bitürlü inanamadım hamile olduğuma çünkü defalarca hayal kırıklığı yaşadım. Doktorum transferden sonra embriyomun çok kalitesiz olduğunu ve tutmasının çok zor olduğunu söyledi. Ve ben okadar umutsuzdumki tutacağını aklımın ucundan bile geçirmiyodum. Transferin 13. Günü bhcg 52 yine kimyasal gebelik diyodum. 15. Günü tekrar yaptığımda 180 çıkmıştı. Şuan 31 haftalık hamileyim bi oğlum olacak allahın izniyle ona kavuşmama sadece 6 hafta var. Rabbim olmayan ve isteyen bütün herkese tattırsın bu güzel duyguları. Sağlıkla kucağımıza almamızı nasib etsin inşaallah.

Allahtan umut kesilmez işte kanıtı Rabbim sağlıkla kavstursun oğluşunuza darısı hepimize inş :)

sağlıkla sıhatle gelsin oğlunnn...bende hala inanamıyorummm yaaa hissetmeye başlicam günleri dört gözle bekliyorumm.inşallah hepimiz saglıkla sıhatle alırız evlatları kucagımızaaaa

Embriyo transfer sonrası 9.gün beta 11.95 çıktı sizce normal mi çok mu düşük bu şekilde olup yükselen var mi

12 güne kadar sabırlı olmakdan başka yolu canım bu şekilde olup yükselende var düşendee ...bence sen ilaçlarına aynen devam ett ve 12 günü bekle zaten 9 günkü deger önemli olsaydı bizlere 9 gün test yaptırın derlerdi:34::34::34:

merh 9. günde testi erken yapmışsn canım düşük olmasından ziyade artış önemli. artışlar 2 katı fazlaysa düşüklüğünü takma derim.

Çok teşekkür ederim yardımcı oldugun için herşey allah'tan daha küçük olmama rağmen çok istiyorum diye yaptım rabbim isteyen herkese de bana da kısa sürede nasip eder inşallah

12 güne kadar sabırlı olmakdan başka yolu canım bu şekilde olup yükselende var düşendee ...bence sen ilaçlarına aynen devam ett ve 12 günü bekle zaten 9 günkü deger önemli olsaydı bizlere 9 gün test yaptırın derlerdi:34::34::34:

Teşekkür ederim desteğin için rabbim yüzümüzü güldürür inşallah kısa sürede artık bende bebeğim için yorulmak uykusuz kalmak istiyorum

Çok teşekkür ederim yardımcı oldugun için herşey allah'tan daha küçük olmama rağmen çok istiyorum diye yaptım rabbim isteyen herkese de bana da kısa sürede nasip eder inşallah

inş canım sen ümidini yitirme sabırlı ol. insan kaygılanıyor merak ediyor ama herşey bi bekleme sabır gerektiriyormuş bebek olayında her aşamada ayrı heyecan paniklik. Rabbim güzel sonçlandırır inş herşeyi..

Transferden sonra lekelenmeniz ne zaman oldu sorabilir miyim? Çünkü doktorum lekelenme ağrı normal olabilecek şeyler demişti.

İlki 11.haftada oldu tek bir kez 2.si 13.haftada oldu 2 kez her ikisinde de gittim kalp atışlarını görmeye çok şükür birşey yok dediler ama ben hala çok tedirginim hala her lavaboya gittiğimde korkarak gidiyorum 😔

merhaba arkadaşlar bende tüpbebek sahibiyim. bebeğimi 12 martta dünyaya getirdim. bir kızım oldu adı Rüya... samsun 19 mayıs tüp bebek merkezinde ki İdris Koçak hocamızın bizi yönlendirmeleri ile Rüya mıza kavuştuk. 2011 yılında ilk denememizi samsun medicalparkta denemiştik muhterem bey vardı ama olmamıştı. 3 yıl aradan sonra eşimde çıkan rahatsızlık sebebi ile tekrar denedik. aslında kendimizi ard arda 3 denemeye hazırlamıştık. Rabbim ilkinde nasip etti. ilk deger 470 çıkınca ikiz sanmıştık ama tek doğum oldu. gerçi şimdi ikiz olsa nasıl bakardır diyorum bir tane ama o kadar yaramaz ki. Rabbim her isteyene nasip etsin bu duyguyu. Hepinize selamlar.

MerabA bayanlar tup bebek 8 haftaligim bnde.uterus unikornis ( yarim rahim) var bende yani riskli gebelikler gurubundayim.genelde yatiyorm sag kasigimda agrim var iki gundur ve agda yaptirmam lazim bikini bolgeme ama inanin bir zarari olurmu olmazmi diye gidemiyorum birde sizlerden fikir almak istedim bi zarari varmi?

MerabA bayanlar tup bebek 8 haftaligim bnde.uterus unikornis ( yarim rahim) var bende yani riskli gebelikler gurubundayim.genelde yatiyorm sag kasigimda agrim var iki gundur ve agda yaptirmam lazim bikini bolgeme ama inanin bir zarari olurmu olmazmi diye gidemiyorum birde sizlerden fikir almak istedim bi zarari varmi?

Canım öncelikle hamileliğin hayırlı olsun, Allah sağlıkla kucağına almanı nasip etsin. Bende geçen gün forumda hangi sayfa olduğunu hatırlamıyorum ama bir arkadaşın ağda yaptıktan sonraki gün kanamasının başladığını ve büyük ihtimalle ağdadan olduğunu yazdığını okumuştum. İnşaallah o arkadaşın ki düşükle sonuçlanmamıştır ama bil istedim.

Canım öncelikle hamileliğin hayırlı olsun, Allah sağlıkla kucağına almanı nasip etsin. Bende geçen gün forumda hangi sayfa olduğunu hatırlamıyorum ama bir arkadaşın ağda yaptıktan sonraki gün kanamasının başladığını ve büyük ihtimalle ağdadan olduğunu yazdığını okumuştum. İnşaallah o arkadaşın ki düşükle sonuçlanmamıştır ama bil istedim.

Canimcok saol cevapladigin icin bende internette bikac yazida okumustum zararli diye ama diger turlude hemen cikiyo zor oluyo napalim katlanicaz bebislerimiz icin artik😊peki diger yerler icin agda sakincalimidir o degildir heralde diymi?bacaklar vs.?

arkadaşım bende dün arkadaşlara aynı soruyu sordum ama yapsam bişey olmaz diye düşünüyodum ama arkadaşlar özellikle ilk 3 ay kasılma yapabileceğinden ağda yapmayın diyolar bende vazgeçtim 3-4 ay jilet sonra tekrar ağdaya dönerim.

arkadaşım bende dün arkadaşlara aynı soruyu sordum ama yapsam bişey olmaz diye düşünüyodum ama arkadaşlar özellikle ilk 3 ay kasılma yapabileceğinden ağda yapmayın diyolar bende vazgeçtim 3-4 ay jilet sonra tekrar ağdaya dönerim.

Evet ya dogru diyosun jiler yapalim bncede ama doktor dusta egilmenin ve oturarak yikanmaninda sakincali oldugunu soledi yani jilet yaparkende banyoda zorlaniyorz aslinda😊 peki diger yerlerde neyapiyosun bacakta fln?

Back