How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Tüp Bebek Gebelerinin ve Annelerinin Paylaşım Alanı...

Merhaba ben de bugun 4.gundeyim transferin sonrasinda... cok umutsuzum.biran önce test yaptirip sonuca varmak istiyorum. Vakit gecmek bilmiyor. Nolur akıl verin bana.

Merhaba ben de bugun 4.gundeyim transferin sonrasinda... cok umutsuzum.biran önce test yaptirip sonuca varmak istiyorum. Vakit gecmek bilmiyor. Nolur akıl verin bana.

Canim Benim tedavin hayirli olsun sabret Test icin daha cok erken gönlünü ferah tut Allah büyüktür Dua Et kendine insallah emegin bosa gitmez hakimizda hayirlisi olsun

Allaha binlerce sükür olsun🙏🙏🙏

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

yaş 28
ilk denemem
Fulya bahçeci
15. gün değerim 5600
En son 9 mayıs kalp atışımız duyduk.:49:

yaş 28
ilk denemem
Fulya bahçeci
15. gün değerim 5600
En son 9 mayıs kalp atışımız duyduk.:49:

Gözün aydin canim Allah kucagimizada almayi nasip etsin insallah senin degerin 15 günde niye bukadar yüksek biraz aklimi kucalidi ikiz ve öcüz olabilirmi

merhaba kızlar bende aranıza yeni katıldım bhcg 11.gün 342 13.gün 849 15.gün 2031 bugün keseyi görmeye gittik çok şükür minicik bir kese gördük :) 5 haftalık dedi dr haftaya bugün tekrar çağırdı kalp atışlarını haftaya görebilirmiyiz ki ?6.haftada kalp atışını duyanlar varmı aranızda çünkü bir an önce hayırlısıyla duyup memleketime dönmek istiyorum bu arada ikiz olma ihtimali varmı sizce?sonradan ikinci kese gözükürmüki?

merhaba kızlar bende aranıza yeni katıldım bhcg 11.gün 342 13.gün 849 15.gün 2031 bugün keseyi görmeye gittik çok şükür minicik bir kese gördük :) 5 haftalık dedi dr haftaya bugün tekrar çağırdı kalp atışlarını haftaya görebilirmiyiz ki ?6.haftada kalp atışını duyanlar varmı aranızda çünkü bir an önce hayırlısıyla duyup memleketime dönmek istiyorum bu arada ikiz olma ihtimali varmı sizce?sonradan ikinci kese gözükürmüki?

Hayırlısı olsun inşallah Allah kucağına almayı nasip etsin 6.haftada görüldü kalp atışları bizde görünür sizinki de inşallah 😊

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bir de tek kese göründüyse muhtemelen tek devam eder benim 2 embriyo transferi yapıldı ama bebiş tek 😊

Canim Benim tedavin hayirli olsun sabret Test icin daha cok erken gönlünü ferah tut Allah büyüktür Dua Et kendine insallah emegin bosa gitmez hakimizda hayirlisi olsun

Rahat olmaya düşünmemeye çalışın ben öyle yapmıştım çok rahat geçirdim o günleri inşallah poZitifi görürsünüz
Pardon yanlış alıntı yapmışım 😊

Son düzenleme:

Rahat olmaya düşünmemeye çalışın ben öyle yapmıştım inşallah poZitifi görürsünüz

kızlar merhaba benmde transferden sonra2.gunum daha cok erken ama kasıklarımda agrım var bırde ılaçlardanmı ne cok yemek yıyormm

merhaba canım neden umutszsun baştan kendinn moralini bozma ümid et güzel düşün bol bol dua et. insan meraktan korkudan bekleyemiyor ama hep iyi düşün lütfen

Back