How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Tüp Bebek Gebelerinin ve Annelerinin Paylaşım Alanı...

merhaba kızlar bende aranıza yeni katıldım bhcg 11.gün 342 13.gün 849 15.gün 2031 bugün keseyi görmeye gittik çok şükür minicik bir kese gördük :) 5 haftalık dedi dr haftaya bugün tekrar çağırdı kalp atışlarını haftaya görebilirmiyiz ki ?6.haftada kalp atışını duyanlar varmı aranızda çünkü bir an önce hayırlısıyla duyup memleketime dönmek istiyorum bu arada ikiz olma ihtimali varmı sizce?sonradan ikinci kese gözükürmüki?

merhaba canımm hayrlı olsun bebişin. ben kalp atışını 5+6 da vajinal duyduk ama ses olarak değil bebeği ısıtır diyerek ses vermedi drum ama görntüde kelebek gibi pır pır yanıp sönen bişy gibi gördük. bide bana 2 embriyo transfer edilmişti 11. gün 209değerm drm ikiz olması yüksek demişti ama kuzum bi tane hamdolsun. bence değişiyor bu değerler bazen yanltabiliyor

merhaba canımm hayrlı olsun bebişin. ben kalp atışını 5+6 da vajinal duyduk ama ses olarak değil bebeği ısıtır diyerek ses vermedi drum ama görntüde kelebek gibi pır pır yanıp sönen bişy gibi gördük. bide bana 2 embriyo transfer edilmişti 11. gün 209değerm drm ikiz olması yüksek demişti ama kuzum bi tane hamdolsun. bence değişiyor bu değerler bazen yanltabiliyor

canımm ya ne mutlu sana Rabbim nazarlardan korusun:nazar: benim de 11.gün de 341 di artışı da hızlı buldu dr ama benim de tek kese.Hepimizin bebişlerinin sağlıklı sıhhatli olması en büyük dileğim sen kaçıncı ayındasın şimdi Rabbim banada senin gibi en kısa zamanda sağlıkla kalp atışını duymayı nasip eder inşallah ve benim gibi heyecanla bekleyen tüm arkadaşlara

canımm ya ne mutlu sana Rabbim nazarlardan korusun:nazar: benim de 11.gün de 341 di artışı da hızlı buldu dr ama benim de tek kese.Hepimizin bebişlerinin sağlıklı sıhhatli olması en büyük dileğim sen kaçıncı ayındasın şimdi Rabbim banada senin gibi en kısa zamanda sağlıkla kalp atışını duymayı nasip eder inşallah ve benim gibi heyecanla bekleyen tüm arkadaşlara

sağ ol canım Allah razı olsun :) hepimizn tek dileği sağlıkla hayırlısyla kucağmza alalım bebişlerimizi :)
biz 3. ayımız bitti hamdolsun darısı sana hepinize inşallah. insan her anında sabırszlanıyor önce kese sonra kalp atışı sonraa eller ayaklar. daha dur sana usg de el sallamalar.. :) her randevu heycan.. pazrtesi gitcez inş bi ihtimal gösterirse bebşim cinsiyetini söylicek dr um.. bi an önce doğurası geliyor insanın di mi :)

sağ ol canım Allah razı olsun :) hepimizn tek dileği sağlıkla hayırlısyla kucağmza alalım bebişlerimizi :)
biz 3. ayımız bitti hamdolsun darısı sana hepinize inşallah. insan her anında sabırszlanıyor önce kese sonra kalp atışı sonraa eller ayaklar. daha dur sana usg de el sallamalar.. :) her randevu heycan.. pazrtesi gitcez inş bi ihtimal gösterirse bebşim cinsiyetini söylicek dr um.. bi an önce doğurası geliyor insanın di mi :)

sorma canım o kadar heyecanlıyım ki herşey ayrı bir heyecan .Ayneeen hemen doğurasımız var hepimizin Rabbim sağlıkla kucaklarımıza da almayı nasip etsin inşallah

herkesin hamileliği hayırlı olsun ve güzel bir şekilde devam etsin hepimizn ki

bende tüp bebekle hamile kalanlardanım ve gercekden zor günler atlattıkk ogluşumla....

inşalla doguma kadar hersey yolunda ve güzel ilerler

İnşallah😊 tam bir tevekkül edebilsek rahatlayacağım Allah sonumu hayır etsin 😄

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

kesinlikle katılıyorum tam anlamıyla tevekkül edince rahatlıyor insann zaten biz ne yapsakda olacaga engel olamayız yeterkii rabbimm istesinn

Merhaba ben de bugun 4.gundeyim transferin sonrasinda... cok umutsuzum.biran önce test yaptirip sonuca varmak istiyorum. Vakit gecmek bilmiyor. Nolur akıl verin bana.

düşünmemeye calışş sevdiğin şeyleri yap ben o dönemi sevdiğim filmleri izleyerek gecirmiştimm...inşalla sonucun güzel olur

herkesin hamileliği hayırlı olsun ve güzel bir şekilde devam etsin hepimizn ki

bende tüp bebekle hamile kalanlardanım ve gercekden zor günler atlattıkk ogluşumla....

inşalla doguma kadar hersey yolunda ve güzel ilerler

merhaba canım hayırlı olsun oğluşun cinsiyetini ne zamn öğrendiniz

saolasın cnm cinsiyeti 12 haftada öğrendik canımm biz alltan muayene etmişti yalnız

Nasil canim cinsiyet 12 haftada beli oluyormu hic duymadigim birsey 😄😄😄

Allaha binlerce sükür olsun🙏🙏🙏

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

Nasil canim cinsiyet 12 haftada beli oluyormu hic duymadigim birsey 😄😄😄

evet oluyor ben daha öncede duymuştumm öğrenen arkadaşlarım olmuştu yalnız net olarak söylemedi benzetiyorum dedi ve öylede çıktı

Transferimin 2 . Günündeyim bana akıl verin neler yaşayacağım heyecan içindeyim 15 gün sonra kanda bakıcaz dedi doktorum hayırlısı inşaallah 2 transfer yapıldı sağlığıyla ve hayırlısıyla haberini alırız inşaallah miniklerin

evet oluyor ben daha öncede duymuştumm öğrenen arkadaşlarım olmuştu yalnız net olarak söylemedi benzetiyorum dedi ve öylede çıktı

Hmm iyimis valla hayirlisi olsun insallah saglikli olsunlar da ne olursa olsun Allah tamamini erdirsin insallah

Transferimin 2 . Günündeyim bana akıl verin neler yaşayacağım heyecan içindeyim 15 gün sonra kanda bakıcaz dedi doktorum hayırlısı inşaallah 2 transfer yapıldı sağlığıyla ve hayırlısıyla haberini alırız inşaallah miniklerin

bende 2.gunumdeyım canm hayırlı olsun neden 15 12.gun bakılıyoo

Back