TÜP BEBEK EYLÜL TRANSFERLERİ

Arkadaşlar lütfen yardımcı olun. Transfer sürecinde ovulasyon yapanları okudum. Ne kadar mantıklı yardımcı olur musunuz bende yaptım da merak ediyorum fikrinizi
Neden ovülasyon yapılıyor ki,
Uygulamaya göre 13 eylüldü ov. Tarihim 18 eylülde 5. Gün embriyosu verildi ilk defa duydum sebebi neymiş ki

Neden ovülasyon yapılıyor ki,
Uygulamaya göre 13 eylüldü ov. Tarihim 18 eylülde 5. Gün embriyosu verildi ilk defa duydum sebebi neymiş ki
Bakın isterseniz forumlarda çift çizgi görüp hamile olanlar vs. Yumurtlamayla alakalı değil de sanırım lh seviyesinin yükselmesiyle ilgili. Bende buradaki arkadaşlar da hiç yaptı mı sonucu nasıl çıktı merak ettim

Ben bi 8-9 ay kullandım testleri ama olmadı o yüzden tüp bebek yaptık, tedavideyken ovülasyonu anlamadım bilen varsa söylerse bilmiş oluruz

Ben bi 8-9 ay kullandım testleri ama olmadı o yüzden tüp bebek yaptık, tedavideyken ovülasyonu anlamadım bilen varsa söylerse bilmiş oluruz
Kuzum tedavideylen değil transfer bekleyişinde. Yani bu süreç içinde yumurtlama olmuyorsa eğer insanların yaptığı ovulasyın testlerinin pik yapması bana da tuaf geldi onun üzerine kan verip pozitif görmüşler okuyunca şaşırdım açıkçası ama bedense mantıklı geld. Çünkü hamileyken lh hormonu yükselir. Yada yumurtlama oluyordur bilemiyorum artık

Benım de 1.günüm bugün 3 Ekim e test günü verildi. Kızlar neler yaptınız transferden sonra yazabılır misiniz ? 5.gun 5Aa dondurulmus embriyo.

Ayy benim 3.günüm kaşık ağrısı var çok halsizlik inşallah pozitif olur birde ayaklarım çok üşüyor neden acaba

Ayy benim 3.günüm kaşık ağrısı var çok halsizlik inşallah pozitif olur birde ayaklarım çok üşüyor neden acabakac gun sonra be

Ayy benim 3.günüm kaşık ağrısı var çok halsizlik inşallah pozitif olur birde ayaklarım çok üşüyor neden acaba
Ne zaman belirti hissettiniz öle ? Transferın ilk gününüz saymadınız sanırım ?

Benım de 1.günüm bugün 3 Ekim e test günü verildi. Kızlar neler yaptınız transferden sonra yazabılır misiniz ? 5.gun 5Aa dondurulmus embriyo.
Sağlıklı beslendim ben canım az yedim sık yedim meyve falan ihmal etmedim çiğ ceviz badem kabak çekirdeği tükettim sakin kalıp test gününü bekledim gün içerisinde yürüyüş ihmal etmedim birde kendimi yormadan hareket ettim Rabbim hepimizin transferini doğum ile sonuçlandrsn hep duam bu sağlıklı bebeklerimiz olsun

Canım benim hâlâ üşüyor Ankara'da yaşıyorum ondan diye düşündüm hep. bende huzursuz hissettim arada karın bolgemi sırtım ağrıyor gibi degisiktim

Bende senin gibi yaşadım ama hiç belirti olarak düşünmemiştim canım pozitif gördüm ben belkide belirtidir
Kızlarrr Tekli olan testimi pazartesi yapmıştım transfer günü 18.09.2024 diğerini şimdi yaptım koyulaşma var gibi bakar mısınız
Benim sol kalça kaşık bacak değişik ağrı oluyordu dün acaba tutunma ağrısımı

Eklentiler

• IMG_7929.jpeg
    79,2 KB · Görüntüleme: 24
  • IMG_7942.jpeg
    62,6 KB · Görüntüleme: 24
Bende o kadar ilaç yok sadece progeston fitil verildi. Siz teste kadar yine de çok umutlanmayın bende iki defa öle hissettim olmadı sonuç daha üzücü oluyor. İnşallah gönlünüzdeki gerçek olur miniğiniz size tutunur ve anne olursunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…