- 21 Ağustos 2024
- 221
- 104
- 28
-
- Konu Sahibi benimhikayem06
İnşallaaah pozitife görürsün canım benim sağsalim kucağına al dualarım seninle benim yarın 1de transfer, memorial ankarada yaptırıyorum sen kime gittin?Bugün döngümün 28. Günü. 28 günde bır adet oluyorum henüz olmadım inşallah olmicam kendimi olumluyorum
İnşallah inşallahİnşallaaah pozitife görürsün canım benim sağsalim kucağına al dualarım seninle benim yarın 1de transfer, memorial ankarada yaptırıyorum sen kime gittin?
İlk denememdi inşaAllah aminnnMerhaba kaçıncı denemenizdi çok sevindim Allah sağsalim kucağınıza aldırmayı nasip etsin
Allahımmİlk denememdi inşaAllah aminnn
Maşallaaaah darısı benim başımaBenimde ilk denemem kızlar 4. Gün idrar ile silik çiGiyi gördüm bugün 13. Günüm pozitifi aldım. Sıra kese görmede Rabbim hayırlısıyşa versin
Rabbim yardım eder inşaAllah güzel haberler alAllahımmyesin onu burdaki teyzeleri, benim içinde dua edin benimde ilk olacak
Amin canım aminn inşallahEvet gerçekten öyle olmuss inşallah Allah hiç birimizin emeklerini boşa çıkarmasın yuvalarımiz bebek sesleriyle dolsun
Merhaba benim de 12 Eylül transfer günümMerhaba hanımlar hepimizin transferleri doğumla sonuçlansin inşallah12 Eylül transfer günüm 23eylul kan günüm inşallah pozitifi görürüz
İnşallah pozitifi göreceğiz hep beraber canım eylülMerhaba benim de 12 Eylül transfer günüminşallah hepimiz güzel haberler alırız
Ay hadi İnşallah diyelim canım güzel haberler verelim birbirimizeMerhaba benim de 12 Eylül transfer günüminşallah hepimiz güzel haberler alırız
2 tane 5. Gün embriyosu sizin kaç taneAy hadi İnşallah diyelim canım güzel haberler verelim birbirimizekaç tane transfer edildi sana canım
Benimde öyle iki tane 5. Gün embriyosu inşallah tutunmuş bizimlelerdir2 tane 5. Gün embriyosu sizin kaç tane
Bende 2-3 saat önce oldum 1 tane transfer 30u test günü Allah inşallah kucaklarımızı doldurur pozitif görürüzBenimde öyle iki tane 5. Gün embriyosu inşallah tutunmuş bizimlelerdir
İnşallah sağsalim kucağına alırsınMerhaba arkadaslar bende bu hafta taze transfer olacagım ilk denemem cok heyecanliyim
Doğumla sonuçlansin inşallah canlar transferlerimizBende 2-3 saat önce oldum 1 tane transfer 30u test günü Allah inşallah kucaklarımızı doldurur pozitif görürüz
Herşey yolunda ilerlesin inşallah canım tebrik ederim şimdidenMerhaba arkadaslar bende bu hafta taze transfer olacagım ilk denemem cok heyecanliyim
Bende şuan estrofem ve climara kullanıyorum bende bir sorun çıkmazsa 10 gün sonra transfer yapılacak Allah hepimizin bebeişlerinin tutunmasına yardımcı olsunMerhaba yarın ilk denememle 5. Gün embriyosu transferi olacağım sizler ne aşamadasınız? Lütfen herkes herkese dua etsin