- 21 Ağustos 2024
- 221
- 104
- 28
-
- Konu Sahibi benimhikayem06
Ayyyy ne güzel darısı başımıza belirtileriniz nelerdi acabaMerhaba kızlarrr şimdiden hakkınızda hayırlısı olsun bende 5. Gün embriyo transfer oldum ve pozitifi aldımrabbim mutluluk haberleri versin size
Benim 5. Günden sonra belirtilerin başladı regli olucakmışım gibi ağrı kasık ağrılarım çok oldu ara ara belim ağrıdı ama tabiki bu herkeste olmuyor ilaçlardan da olabiliyorAyyyy ne güzel darısı başımıza belirtileriniz nelerdi acaba
Ay bende aynı durumdayım resmen regl sancısı çekiyorum bugün 8. Günüm ama leke falan yok çok şükürBenim 5. Günden sonra belirtilerin başladı regli olucakmışım gibi ağrı kasık ağrılarım çok oldu ara ara belim ağrıdı ama tabiki bu herkeste olmuyor ilaçlardan da olabiliyor
Test yaptın mı canım ? Benimde leke olmadı hamile olduğumu öğrendikten iki gün sonra lekelenmem oldu devam da ediyor halaAy bende aynı durumdayım resmen regl sancısı çekiyorum bugün 8. Günüm ama leke falan yok çok şükür
Yok canım kaset test yapmadım kocam izin vermedi etkilenirim diyeTest yaptın mı canım ? Benimde leke olmadı hamile olduğumu öğrendikten iki gün sonra lekelenmem oldu devam da ediyor hala
Doğum günüm 23 EylülMerhaba hanımlar hepimizin transferleri doğumla sonuçlansin inşallah12 Eylül transfer günüm 23eylul kan günüm inşallah pozitifi görürüz
valla ben dayanamayıp yapmıştım 8. Günden 11. Güne kadar eşim bana söyleme sonuç ne olursa oldun demişti ama tabi ben yinede kan sonucunu görmeden umutlanmamıştımYok canım kaset test yapmadım kocam izin vermedi etkilenirim diyekan vermeyi bekliyorum zaten çok az kaldı lekelenme genelde oluyormuş buradan okuduğum kadarıyla inşallah bir an önce lekelenme geçer saglikla ilerler sureclerimiz
Allah banada nasip etsin o sevinci yaşamayı inşallah pozitif haberini almayı hayal etmek bile gözlerimi dolduruyor rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasınvalla ben dayanamayıp yapmıştım 8. Günden 11. Güne kadar eşim bana söyleme sonuç ne olursa oldun demişti ama tabi ben yinede kan sonucunu görmeden umutlanmamıştımdoktorum lekelenmeler normal dedi ama insan korkuyor nasipse perşembe kese görücez
İnşaAllah inşaAllah rabbim nasip etsinAllah banada nasip etsin o sevinci yaşamayı inşallah pozitif haberini almayı hayal etmek bile gözlerimi dolduruyor rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasıninşallah sağlıkli bir şekilde ilerler gebeliğiniz
Ay ne güzel bir denk geliş inşallah güzel haberler veririz birbirimizeDoğum günüm 23 Eylüleğer bende pozitif haberini alırsam çifte kutlama yapicaz ailelerimizle birlikte
Allahım herkesin kucağını doldurdun bol bol dua edeceğim 3. Olsun13 Eylül'de 3. Denemem 5. Gün embriyosu dondurulmuş transfer oldum yani bugün 5. Günüm heyecanla yine yeniden bekliyorum canım inşallah rabbim isteyen dileyen herkesin kucağını doldursun 25 Eylül sonuç günüm bu arada
Çok az kalmış canım hayırlısı ile pozitif çıksın kucağına al adetin gecikti mi ?Ben de 9 Eylül'de transfer oldum bugün 8. Günümayın 19unda test günüm çok heyecanlıyım
Merhaba kaçıncı denemenizdi çok sevindim Allah sağsalim kucağınıza aldırmayı nasip etsinMerhaba kızlarrr şimdiden hakkınızda hayırlısı olsun bende 5. Gün embriyo transfer oldum ve pozitifi aldımrabbim mutluluk haberleri versin size
Bugün döngümün 28. Günü. 28 günde bır adet oluyorum henüz olmadım inşallah olmicam kendimi olumluyorumÇok az kalmış canım hayırlısı ile pozitif çıksın kucağına al adetin gecikti mi ?
Evet gerçekten öyle olmuss inşallah Allah hiç birimizin emeklerini boşa çıkarmasın yuvalarımiz bebek sesleriyle dolsunAy ne güzel bir denk geliş inşallah güzel haberler veririz birbirimize