- 21 Ağustos 2024
- 221
- 104
- 28
-
- Konu Sahibi benimhikayem06
Yaa bende dün 14.10da oldum doktorum ilk 2 gün hep yat dedi arada yemeğe ve lavaboya kalkıyorum belim ağrıdı inşallah sağsalim alırız kucaklarımızaBende şuan estrofem ve climara kullanıyorum bende bir sorun çıkmazsa 10 gün sonra transfer yapılacak Allah hepimizin bebeişlerinin tutunmasına yardımcı olsun
Ben 10 eylülde 5. gün embriyosu 2 adet transfer oldum bugün 10. gün test günüm yarın dayanamadım dün akşam gebelik testi yaptım pozitif çıktı ama yarın kan da da çıkmasını bekleueceğimMerhaba yarın ilk denememle 5. Gün embriyosu transferi olacağım sizler ne aşamadasınız? Lütfen herkes herkese dua etsin
sonuç çıktı mııBen de 9 Eylül'de transfer oldum bugün 8. Günümayın 19unda test günüm çok heyecanlıyım
YaşasınnnBen 10 eylülde 5. gün embriyosu 2 adet transfer oldum bugün 10. gün test günüm yarın dayanamadım dün akşam gebelik testi yaptım pozitif çıktı ama yarın kan da da çıkmasını bekleueceğimbu yolda yürüyen herkese sabırlar diliyorum umarım hayallerimize kavuşuruz
Ay amin amin Rabbim herkese tattırsın bu güzel duyguyu yarın test vereceğim kanımda da çıkarsa İnşallahYaşasınnnsağsalim kucağına al canım
Ayy inşallah canım ya inşallah bebeişin tutar bize güzel haberler verirsinYaa bende dün 14.10da oldum doktorum ilk 2 gün hep yat dedi arada yemeğe ve lavaboya kalkıyorum belim ağrıdı inşallah sağsalim alırız kucaklarımıza
İnşallah kanda da pozitif çıkar canımAy amin amin Rabbim herkese tattırsın bu güzel duyguyu yarın test vereceğim kanımda da çıkarsa İnşallah
Belirtin var mı canım nasılsın13 Eylül'de 3. Denemem 5. Gün embriyosu dondurulmuş transfer oldum yani bugün 5. Günüm heyecanla yine yeniden bekliyorum canım inşallah rabbim isteyen dileyen herkesin kucağını doldursun 25 Eylül sonuç günüm bu arada
Canım belirtin var mıydı hiç benimde 3. Günüm hiç belirtm yoBen 10 eylülde 5. gün embriyosu 2 adet transfer oldum bugün 10. gün test günüm yarın dayanamadım dün akşam gebelik testi yaptım pozitif çıktı ama yarın kan da da çıkmasını bekleueceğimbu yolda yürüyen herkese sabırlar diliyorum umarım hayallerimize kavuşuruz
Negatif maalesefsonuç çıktı mıı
belirti arama diyorlar bende sadece kasık ağrısı oldu , 5. günden sonra günde 1 yada 2 kere midem anlık bulanıp geçti bukadar belirtim kanama leke falan yokCanım belirtin var mıydı hiç benimde 3. Günüm hiç belirtm yo
kasık ağrısı birde ara ara saniyelik bulantı kuzumBelirtin var mı canım nasılsın
Çok üzüldüm hakkınızda hayırlısı olsun bir probleminiz var miydiKizlar benim negatif çıktı
Canim test belli oldumu insallah tutunmustur sanaBen de 9 Eylül'de transfer oldum bugün 8. Günümayın 19unda test günüm çok heyecanlıyım
Dondurulmuş embriyon var mı idi peki canım üzüldüm Rabbim kolaylıkla tez zamanda nasip etsin inşallahKizlar benim negatif çıktı
Evet 3tane dondurulmuş var amin inşallahDondurulmuş embriyon var mı idi peki canım üzüldüm Rabbim kolaylıkla tez zamanda nasip etsin inşallah