- 6 Şubat 2022
- 206
- 366
-
- Konu Sahibi benimhikayem06
Ya canım benim çok üzüldük ama pes etmek yok dualarımız seninleEvet 3tane dondurulmuş var amin inşallah
İnşallah pozitifsinizdirMor olan oğlumun transferinden 16. Günde hatıra olsun diye yapmıştım silik çıkmıştı o zaman beta hcg değerim bile çok yüksekti şuan pembeyi yaptım ama çok belirsiz gibi bilemedim
Çaba bizim hüküm Allah'ın canım inşallah diğer dondurulan embriyolar tutunur sana duacınızım hepimizinSağolun kızlar Allah kimsenin umutlarını boşa çıkarmasın çok zor bir durum
Silikte olsa çizgi var hayırlı olsun canım kan verince inşallah istediğim sonucu orda da alırsınMor olan oğlumun transferinden 16. Günde hatıra olsun diye yapmıştım silik çıkmıştı o zaman beta hcg değerim bile çok yüksekti şuan pembeyi yaptım ama çok belirsiz gibi bilemedim
Şimdi değilse Allah'ın senin için daha iyi bir planı vardırKizlar benim negatif çıktı
Canım benimm dualarımız seninle toparlan ve bir daha dene güçlü olSağolun kızlar Allah kimsenin umutlarını boşa çıkarmasın çok zor bir durum
İnşallah canım siz inşallah pozitifi görürsünüzCanım benimm dualarımız seninle toparlan ve bir daha dene güçlü olİnşallah sağsalim kucağına alacaksın
Zaten 3 tane embriyom kaldı. İkinci denemede 2 tanesini trasnfer edicez.. birinin kalitesi düşük Allah'a sığınıyorumŞimdi değilse Allah'ın senin için daha iyi bir planı vardırama sayısız kez denedim ben de çabuk toparlayıp hemen yenilere şans ver mutlaka
Dualarımız seninleeZaten 3 tane embriyom kaldı. İkinci denemede 2 tanesini trasnfer edicez.. birinin kalitesi düşük Allah'a sığınıyorum
Dualarım sizinle bir sonraki denemenizde kucağınıza alırsınız inşallahZaten 3 tane embriyom kaldı. İkinci denemede 2 tanesini trasnfer edicez.. birinin kalitesi düşük Allah'a sığınıyorum
kan verdim az önce çıktı 20.71 değerimSelamlar transferin 6. Güna sizce var mı bir gebelik
Yaakan verdim az önce çıktı 20.71 değerim
Hayırlı olsun canımkan verdim az önce çıktı 20.71 değerim