- 29 Ocak 2020
- 1.740
- 2.670
- Konu Sahibi benimhikayem06
Merhabalar şeyma hanımdan memnun musunuz?İnşallah inşallah ben Kocaeli'de yaşıyorum konak hastanesinde tedavi gördüm Şeyma hocayla
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhabalar şeyma hanımdan memnun musunuz?İnşallah inşallah ben Kocaeli'de yaşıyorum konak hastanesinde tedavi gördüm Şeyma hocayla
Evet Şeyma hoca çok naif ve sakin bir kadın.. her şeyi tane tane anlatıyor sevecen bir yapısı var ama maalesef benim sonucum negatif olduMerhabalar şeyma hanımdan memnun musunuz?
Üzüldüm canım olur inşallah sonraki denemende üzme kendini ne zaman başladın sen acabaEvet Şeyma hoca çok naif ve sakin bir kadın.. her şeyi tane tane anlatıyor sevecen bir yapısı var ama maalesef benim sonucum negatif oldu
Temmuzda başladık tedaviye, 9 Eylül'de transfer olmuştumÜzüldüm canım olur inşallah sonraki denemende üzme kendini ne zaman başladın sen acaba
İnşallah bir sonraki transferinde pozitifi görürsün bende bahar hanımla şeyma hanım arasında kaldım kararsızımTemmuzda başladık tedaviye, 9 Eylül'de transfer olmuştum
İnşallah bir sonraki transferinde pozitifi görürsün bende bahar hanımla şeyma hanım arasında kaldım kararsızım
Konakta oda tüp bebek bölümünde değil üst katta konağın kendi doktoru ama işlemleri aşağıda aynı yerde oluyor yineBahar hanim hangi hastanede
Ben tüp bebekle Şeyma hoca ilgileniyor sadece diye biliyordum ilk tüp bebeğe başvurduğum da direkt onunla görüşme sağladık. Hem Şeyma hoca tüp bebek birim başkanı doç. Ayrıca tavsiysem gecmislerini araştır hangi hastanede vb çalışmışlar falanKonakta oda tüp bebek bölümünde değil üst katta konağın kendi doktoru ama işlemleri aşağıda aynı yerde oluyor yine
Burada şeyma hanımla ilgili bir kaç kötü yorum gördüm ilaç dozunu filan hemsireler söylüyor ne alaka gibisinden tedirgin etti açıkcası birde o kadar çok ilk transferi tutmayan var ki açıkcası para için kötü kalite yumurtalardan başladıklarından şüpheleniyorum ilk seferde tutanlar 32yi geçkin insanlar hep sayfasında o dikkatimi çekti çok zor gerçekten bu devirde güven sıkıntılarım var malesefBen tüp bebekle Şeyma hoca ilgileniyor sadece diye biliyordum ilk tüp bebeğe başvurduğum da direkt onunla görüşme sağladık. Hem Şeyma hoca tüp bebek birim başkanı doç. Ayrıca tavsiysem gecmislerini araştır hangi hastanede vb çalışmışlar falan
Haklısın tabiki içine sinmeli. bana 3bb transfer edildi, 3ab 3bb 3cc de dondurulmuş embriyolarim var. Evet hemşireler söylüyor ama Şeyma hanımın bilgisi dahilindeBurada şeyma hanımla ilgili bir kaç kötü yorum gördüm ilaç dozunu filan hemsireler söylüyor ne alaka gibisinden tedirgin etti açıkcası birde o kadar çok ilk transferi tutmayan var ki açıkcası para için kötü kalite yumurtalardan başladıklarından şüpheleniyorum ilk seferde tutanlar 32yi geçkin insanlar hep sayfasında o dikkatimi çekti çok zor gerçekten bu devirde güven sıkıntılarım var malesef
Anladım canım inşallah bir an önce bebeğine kavuşursunHaklısın tabiki içine sinmeli. bana 3bb transfer edildi, 3ab 3bb 3cc de dondurulmuş embriyolarim var. Evet hemşireler söylüyor ama Şeyma hanımın bilgisi dahilinde