- 27 Aralık 2021
- 10
- 6
- 16
- 49
- Konu Sahibi fashionist1
-
Biz Ertan cevizliyle tedaviye başladık fakat gün içinde içilen kapsül sayısı çok fazlaydı sizin nasıl eşim bıraktı şimdiMerhaba dostum ben başvurdum şuanda tedavim devam ediyor eşim azosperm hastası yani hiç spermi yoktu 2 milyon oldu inşşah hayırlı haberleri beklicez senin sorunun neki
Ben ileri yaş nedeni ile yumurta da kalite sorunu.Merhaba dostum ben başvurdum şuanda tedavim devam ediyor eşim azosperm hastası yani hiç spermi yoktu 2 milyon oldu inşşah hayırlı haberleri beklicez senin sorunun neki
Bir de Dr. Mustafa Yaşar’ı duyan /giden oldu mu?Arkadaşlar yaklaşık 4 yıldır tüp bebek işi ile uğraşmaktayım. Bir süredir Fitoterapi dikkatimi çekti Dr Ertan Cevizci yi dinledim. Bayağa ilgimi çekti bu yola başvuran oldu mu? Okuduysa deneyimlerini paylaşır mı? Teşekkürler
merhaba tedavi süreciniz nasıldı faydasını gördünüzmüMerhaba dostum ben başvurdum şuanda tedavim devam ediyor eşim azosperm hastası yani hiç spermi yoktu 2 milyon oldu inşşah hayırlı haberleri beklicez senin sorunun neki
Merhaba,merhaba tedavi süreciniz nasıldı faydasını gördünüzmü
ben erken menepoza girdim .Fitoterapiye başladım bakalım faydasını görürüm inşMerhaba,
Sizde sıkıntı neydi?
Inş canim, ailede var nı erken menepoz?ben erken menepoza girdim .Fitoterapiye başladım bakalım faydasını görürüm inş
evet annemde var 37 yasındayım valla varsa önerebileceğin iyi bir doktor cok sevinirimInş canim, ailede var nı erken menepoz?
Kac yaşında girdin?
Ist daysan Dr önereyim sana.
Ozele gelsene, ist da mısın?evet annemde var 37 yasındayım valla varsa önerebileceğin iyi bir doktor cok sevinirim
Merhaba bnde erken menapoz hastasıyım bana da doktor önerebilşr misinizInş canim, ailede var nı erken menepoz?
Kac yaşında girdin?
Ist daysan Dr önereyim sana.
Yeni mi girdiniz menopoza ,kaç yaşındasınız?Merhaba bnde erken menapoz hastasıyım bana da doktor önerebilşr misiniz
Eşiniz ne kullandi da 2 milyon olduBiz Ertan cevizliyle tedaviye başladık fakat gün içinde içilen kapsül sayısı çok fazlaydı sizin nasıl eşim bıraktı şimdi
Merhaba eşinizin durumu neydi acaba? Nasıl bir tedavi gördünüz? Biz de tüp bebek sürecinden geçtik ama hala hiç yok. Belki sizin soyledikleriniz bir umut olur.Merhaba dostum ben başvurdum şuanda tedavim devam ediyor eşim azosperm hastası yani hiç spermi yoktu 2 milyon oldu inşşah hayırlı haberleri beklicez senin sorunun neki
fitoterapi uzmanı hocam biraz uzun sürdü tedavi ama çok çükür iyi durumda eşim şuanda dr ertan cevizci diye googMerhaba eşinizin durumu neydi acaba? Nasıl bir tedavi gördünüz? Biz de tüp bebek sürecinden geçtik ama hala hiç yok. Belki sizin soyledikleriniz bir umut olur.
Azospermi nedeniniz neydi? Yani araştırdığıma göre hiç sperm yokken çıkış sadece hormonla kaynaklıysa oluyor değil mi?fitoterapi uzmanı hocam biraz uzun sürdü tedavi ama çok çükür iyi durumda eşim şuanda dr ertan cevizci diye goog
Merhaba, benimde eşim azosperm, bir hafta önce mikro tese ameliyati oldu ama maalesef hiç bir hücreye rastlanamadı. Bugün Ertan bey ile görüstüm çok kesin konuştu ve 7 ay icerisinde sperm oluşaçak dedi. Sizin tedaviniz bitti mi? Nasıl sonuçlar aldınız ve ne kadar para ödediniz?Merhaba dostum ben başvurdum şuanda tedavim devam ediyor eşim azosperm hastası yani hiç spermi yoktu 2 milyon oldu inşşah hayırlı haberleri beklicez senin sorunun neki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?