• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek deneyip sonrasında Fitoterapi deneyen var mı?

Merhaba Ertan cevizci in tedavisine başlamış biri olarak asla tavsiye etmiyorum ben 15 bin lirami kaptırdım sonundada hormonlarim dahada yuksekdi mahvetti beni ve her 20 günde bı arayan doktor 1.5 aydır aramadı sonuçları görünce sakın tedavi umuduyla düşmeyin eline bana sadece 5 bin dedi sonra her 20 günde bir 2. Aşama 3.asama diye diye 10 bin daha aldı

Merhaba, eşim ve bende Dr. Ertan Cevizci ile Fitoterapi tedavisi deneyimi yaşadım. Özel hastanelere gittiğimizde bize doğal yollarla çocuk sahibi olamayacağımızı söylediler. Umudumuzu tam kesmişken Ertan hocamıza rastladık. Eşim oligospermiyken şimdi çok güzel sonuçlar gördük. İnşallah ilerleyen vakitlerde daha sevindirici haberler vereceğim.

Merhaba dostum ben başvurdum şuanda tedavim devam ediyor eşim azosperm hastası yani hiç spermi yoktu 2 milyon oldu inşşah hayırlı haberleri beklicez senin sorunun neki

Merhaba dostum ben başvurdum şuanda tedavim devam ediyor eşim azosperm hastası yani hiç spermi yoktu 2 milyon oldu inşşah hayırlı haberleri beklicez senin sorunun neki
Bu sonucu ne kadar sürede elde ettiniz

Merhaba Ertan cevizci in tedavisine başlamış biri olarak asla tavsiye etmiyorum ben 15 bin lirami kaptırdım sonundada hormonlarim dahada yuksekdi mahvetti beni ve her 20 günde bı arayan doktor 1.5 aydır aramadı sonuçları görünce sakın tedavi umuduyla düşmeyin eline bana sadece 5 bin dedi sonra her 20 günde bir 2. Aşama 3.asama diye diye 10 bin daha aldı
Size kesinlikle katılmıyorum.. biz de tedavisini gören biriyiz dediğiniz gibi bir durum yaşamadığımiz gibi güzel sonucunu da 3 ay sonra alıyoruz.

Merhaba, eşim ve bende Dr. Ertan Cevizci ile Fitoterapi tedavisi deneyimi yaşadım. Özel hastanelere gittiğimizde bize doğal yollarla çocuk sahibi olamayacağımızı söylediler. Umudumuzu tam kesmişken Ertan hocamıza rastladık. Eşim oligospermiyken şimdi çok güzel sonuçlar gördük. İnşallah ilerleyen vakitlerde daha sevindirici haberler vereceğim.
Aynı durumu eşim ve ben de yaşadık. Çikolata kistin var, ilk bebeğim doğal yolla oluştu ama düşükle sonuçlandı. İkincisi tüp bebek tedavisi. Sürekli olarak amh değerlerini düşük bir an önce tüp bebek denildi. Tüp bebekle hamile kaldım trizonomi 13 sendromlu... Düşükle sonuçlandı. Sonra fitoterapi Ertan Bey e denk geldim. 11 temmuz da tedaviye başladık eşimle birlikte çift taraflı ilerledik dedikleri herşeyi yaptık ve tedavimizin 3.ayinda hamile olduğumu öğrendim 🙏🏾 tüp bebek denemesi yerine bunun denenmesini tavsiye ediyorum, tüp bebek de yumurtalarımiz iyice azaliyormus bunu da kadın doğum uzmanı Dr um söyledi.

Biz de ertan cevizci hocanın sayesinde yüzümüz güldü aile olmanıun mutluluğunu yaşadık zorlu süreçler geçirdik her gördüğümde yazıyorum. Ertan hoca sağolsun asistanları sağolsun ilgilendiler ne zamana arasam cevap verdiler. çok kişiyi de tavsiye ettim.

Back