merhaba arkadaşlar 29 yaşındayım 2 yıllık evliyim . ilk bir yıl çocuk düşünmedik sonrasında denemeye karar verdik iki ay deneyip doktora gidip bir muayene olalım dedik ve sol yumurtalığımda 4,5 cm çikolata kisti olduğunu öğrendik , sonrasın da 3 ay kadar visanne kullanıp kisti baskıladık 1 cm küçüldü bu sırada kan testleri verip amh değerimin 0,53 olduğunu öğrendim . süreç benim için çok zorlayıcı geçti. HSG çekindim doktorum sol tarafta hidrosalpenks olduğunu acilen ameliyat olmam gerektiğini söyledi ama başka doktorlarla görüştüm hidrosalpenks olmadığımı geçişin diğer tarafa göre daha yavaş olduğunu bunun da tedavim için bir sorun teşkil etmeyeceğini ameliyatın zaten düşük olan rezervime daha da zarar vereceğini söylediler. sonrası havuz yöntemi ile
tüp bebek maceramız başladı . geçen ay opu yapıldı 3 yumurta toplandı üçü de döllendi ve üçüncü gün donduruldu embriyoloğumuz kalitelerinin en iyi kalite olduğunu söyledi . bu ay ki adetimde geçen opudan kalan yumurtalar kist olmuş diğer adetimi bekleyeceğiz .aşırı heyecanlıyım bir an önce transfer günüm gelsin istiyorum .aranızda benimle aynı durumda olan var mı