Tüp Bebek Deneyimleri Tüp Bebek Başarı Hikayeleri

Merhaba arkadaşlar bende yavrumu 9.senemde tup bebek yontemiyle kucağıma aldım, 9 senede sayısız dr sayısız iğne ilaç tedavisi ve 2 aşılama oldum, tek sorun bendeki pko her dr normal yolla olur dedi ama olmadı tüp bebek te karar kıldık çok şükür ilk deneme tuttu oglum koynumda uyuyor 1 hafta sonra 5 ayı tamamliyoruz inşallah. Allah herkese nasip etsin inşallah

kızlar selam.göz gezdırdım topiğe ve bende yazmaya karar verdım.26yasında ve 4 yıllık evliyim.20 aydır cocuk ıstıyoruz am gel gelelım bende polıkıstık over var.kenDI kendıme regl oldugum bıle sayılıdır 1sene yasmın kullandım hadı belkı reglimi duzenler dıye ama nerdeeee.kullanırken tıkır tıkır gelırdı bır braktım 3 ay regl gormedım.sorası doktora gttık baktı yumurtalıklarda inci gıbı kıstler bılıyodum zaten kızlıgımdan berı benımle pko.ama böylesıne engel olucanı hıc aklıma gtırmedım ne bılım.klomenle basladık ılkınde sabah aksam ıctım bırde ınofolıc sase ıle 16 cmbı yum oldu doktor dogal deneyın dedı.ok dedık baktım regl oldum gene sorasında 3e cıkarrdık gunde busefer ters tepti hiç olmadı yum.asılama dedı onada ok dedık gonalf ıgnelerle.yumurtam buyumesıne ragmen nasıp olmadı.2.asılamayıda oldum hemde 3olgun yumurtayla gene nasıp olmadı((((( moralım bozuluyorr sanırım ben tüp bebege dogru yol almalıyım (((((varmı aranızda benım gıbı aynı sorunları yasayıp tüp bebekle hamıle kalan??????

Ben varım canım, benim sorunumda pkoydu, tüp bebekle hamile kaldım 17 mayısta doğum yaptım, oglum 1 hafta sonra 5 aylık oluyor, darısı başına inşallah

Moralini hiç bozma..
3 ay klomen tedavisi, 5 negatif aşılamadan sonra ilk tüp bebek deneyiminde hamile kaldım. Çok zor bi süreç biliyorum.. Hep negatifi görmek çok üzücü..
Bende pco luyum. İlaçsız 3-4 ayda bir regl oluyordum. O kadar negatif sonuç aldım ki transfer olduğumda bu da olmayacak biliyorum diyodum hep. Ama Rabbim nasip etti çok şükür. Tüp bebek endişe edilecek birşey değil ki.. Rabbim nasıl klomen ve aşılamayı sebep kıldıysa, tüp bebek te öyle.. Son aşama ama şansı daha yüksek.. Herkesin bir imtihanı var bu hayatta.. Bizler böyle imtihan oluyoruz. Rabbim sağlık sıhhat versin inşallah herşey olur sıkma canını.. Umutla tedavine devam et.. Pes etme.. Sen de anne olacaksın..

Ben yurtdışında yaşıyorum. Toplama ve transfer işlemini kendi doktorum yapmıştı..

Allah razi olsun cnim umut oldun bana.2asilama oldum acaba birkerede femara catlatma ignesiylemi denesem napsam blmiom.karmakarisik kafam

Allahim size bagislasin cnm ilk denemedemi oldu?seninde ben gibi adetlerin olmazmiydi?

Evet ilk denemeydi çok şükür oldu, adetlerim çok duzensizdi, ilacı ıgneyi bırakınca 3 4 ayı buluyordu olması ve şiddetli agriyla oluyordu, klomen tedavisi iğne tedavileri 2 aşılama, gına gelmişti artık, yeter dedim ben tüp bebek yaptırmak istiyorum en azından şansım daha yüksek, dr um yasin genç bir iki sene daha bekle bu sürede olmazsa gidersin senin yumurtaliklarin bayagi düzeldi normalde olur fekan dedi ama dinlemedim, iyikide dinlememisim ve hatta daha erken niye gitmedim diye kızıyorum kendime

Bende son 1kez catlatma ignesi denesem mi diorum kararsizim cok

Bende son 1kez catlatma ignesi denesem mi diorum kararsizim cok

Senin kararın canım, her negatif daha büyük mutsuzluk yaratıyor, ben yoruldugum noktada bıraktım herseyi ve tüp bebeğe gittim, denemek istersen dene yasin kaç bilmiyorum ama

Senin kararın canım, her negatif daha büyük mutsuzluk yaratıyor, ben yoruldugum noktada bıraktım herseyi ve tüp bebeğe gittim, denemek istersen dene yasin kaç bilmiyorum ama

Yasim 26 cnim.bu ay 26da btecek;( 2asilama oldu iste birde sadece catlatma ignesiyle denemek istiyorum dogal iliskiyle

Yasim 26 cnim.bu ay 26da btecek;( 2asilama oldu iste birde sadece catlatma ignesiyle denemek istiyorum dogal iliskiyle

Yaşın küçükmus dene bence de, ben 30 yaşındayım dr tüp bebek için çok gencsin dedi sen dahada gencsin, iğneyle dene olmazsa tüp bebeğe gitmeyide geciktirme canım, inşallah gerek kalmaz diyelim. Allah yardimcin olsun canım

Allah razi olsun cnim umut oldun bana.2asilama oldum acaba birkerede femara catlatma ignesiylemi denesem napsam blmiom.karmakarisik kafam
Çatlatma iğnesi ile alakalı olduğunu sanmıyorum. Sadece zamanı var nasibin zamanı geldiğinde seni bulacak.. Moralini yüksek tut her zaman.. Ben ovitrelle kullandım hep.

Çatlatma iğnesi ile alakalı olduğunu sanmıyorum. Sadece zamanı var nasibin zamanı geldiğinde seni bulacak.. Moralini yüksek tut her zaman.. Ben ovitrelle kullandım hep.

Bende ilk asilamada ovitrel kullandim ama 2.sinde prengly kullandik.ovitrel daha iyi diolar ne bilim.birde oyle deniyeyim diorum kafam coook karisik napcami bilmez haldeyim

Ins gerek kalmaz cnim.cumle isteyene tez vakitte nasip etsin Allahim ins.aklimda denemek var ama blmiyorum cok uzgunum;(((

Ins gerek kalmaz cnim.cumle isteyene tez vakitte nasip etsin Allahim ins.aklimda denemek var ama blmiyorum cok uzgunum;(((

Üzülme canım Allah ın dediğinden ötesi olmuyor, 8 sene ben ne kadar üzüldüm ne kadar parcaladim kendimi bilemezsin ama şuan hepsini unuttum oglum mucize gibi geldi tüm yaralarimi sardı. Üzülme bol bol dua et, Rabbim sana ve gönülden isteyen herkese nasip etsin bu mutluluğu inşallah

ARANIZDA SOL TÜPTE GENİŞLEME , SIVI BİRİKMESİ OLUP TÜP GEÇİŞLERİ AÇIK OLUP TÜP BEBEK DENEYENİP YAVRUSUNA KAVUŞAN VARMI ? ?

DOKTOR Bİ DENEYLİM OLMAZSA 2DE BAKARZ DEDİ ? ÖNERİNİZ NEDİR ?

DONDURULMUŞ MU TAZE DEN Mİ YANASINIZ ?

Amin canim insAllah.

Canim isallah bebegine kavusursun bende 24 yasindaydim ilk tüp bebegimi yaptirdigimda yurtdisinda yasiyorum.Hatta 25 yasinda olsaydim devlet %50 sini karsilicakti dayanamadim herseyi kendim özel ödedim.Hatta dr kendi demisti asilama yapmayalim %10 luk tutma payi var diye.direk tüp bebek yaptirdim ilk demememde taze embryo2 tane denedim tutmadi dondurulmusla 2. denedim ve 3 yasinda kizim var cok sükür:) Bence sansi daha fazla olan tedaviye direk dal derim digerleri daha azihtimalli geliyor bana.

Oyle cnim dogru diosun..ama iste bazen maddi imkanlarimiz duzgun olmayabiliyor.;(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…