Tüp Bebek Deneyimleri Tüp Bebek Başarı Hikayeleri

ne kadar güzel yazmissin, göz yaslariyla okudum.. bende cok benzer seyler yasadim, benim babamda kanser oldu ve gecen sene kaybettim, suan yeni hamileyim ama sevinmekten ziyade burukluk oluyor, babam göremedi, cocugumu onun kucagina veremedim, ne hissederdi , yüz ifadesinin alacagi mutlulugu gözümün önüne getirmye calisiyorum, ve suan aglayarak yaziyorum, offfffffffff cokzor....
allahim sana bu aciyi kesinlikle yasatmasin insallah baban iyilesir hersey yoluna girer hatta torunlarinin sünnetini bile görür... hatta dügününü... allah cok büyük, ac iki elini birden kalbinden dua et bir daha.. rabbimin duymamasi mümkünmüü.... bende dua etcem sizin icin... allah hepimizin yardimcisi olsun

Çok duygulandım okurken aynı üzüntüleri bende yaşadım ama sabret canım ve inan bütün dualarım sizinle.Allah yardımcınız olsun.

Çok sağolun kızlar Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah bu acıyı yaşamayan bilemez herkes pat die çocuk sahibi oluyor ya da kazayla oldu daha erkendi falan die üzülüyor ama bilmiyorlar bizim için ne kadar kıymetli bi durum umarım hepimiz bu güzel duyguyu tadarız

Merhabalar arkadaşlar.Nerden başlayım billemedim.Epilepsi hastasıyım.On yıldır evliyim.Eşimle severek evlendik.Hastalığım ddolayısiyla çoçuklari cok sevmeme ragmen evliligimizin üçüncu yilindatedaviye başladık.Eşimin sperm hareketleri ve şekilde bozukluklar vaardı.İlk önce norellejji uzmanina gidip cocuk istedigimi blirtip bismillah deyip yola ciktik.Beş altı ay normal yolla coçuk olmasını bekledik.Olmayınca hastanye başvurup bbizim için zorlu süreç başlamış oldu.illk altı ay doktor konrelinde yumurta takibi ile çocuk tedavisine başladık.daha sonra biraz ara verip aşilama tedavisine başladik.ikki kere devlet hastenesinde dort kere ozel hastanede aşılama sonnucu hep hüsran.Esim sürekli bana destek oluyor.Beni teselli ediyor.Psikolejjim altüst tabikide.hem kullandiğım hormon ilaçları hem hastaliğımdan dolayı kullandığım ilaclar kilo almama sebeb oldu.Aşılamadanda sonuç allamayınca tup bebek tedavi sureci baslamiş oldu.ilk tup bebekk denemem sonuc pozitif bizdeki sevinci bi gorseniz anlatmaya kelimeler yetmez.Ama gebeligi ogrendikten ongun sonra kimyasal gebeligi ogrendigimizde degerlerimiz dustuktçe dünyalllar başımiza yıkıldı.Eşim bu surecte her konuda bana destek oluyor moral veriyor.tesellli ediyor.her seye sinirlenir oldum.ssurekkli cevremdeki insanları kırmaya başladim.Eşim bi gün karşısına aldi beni bir suru nasihattten sonra sonuna kadar bana destek vereceğini hiçbirsey için üzülmemem gerktiğini beni tekrar tedaviye hazır olana kadar bekleyeceğinı her şeyden ümidimi kestiğim anda bana tekrardan umidimi kazanmami sağladı.iki sene ara verdikten sonra kendimi iyice herşey için hazır hissettiğimde evliliğimin dokuzuncu yılında tekrar. İkincıtup bebek için özel bir hastaneye basvurduk.Eşim bütün surecte hep yanimda her konuda bana destek vermesi benim için hep moral ooldu.3 Aralık 2015 tedaviye tekrardan başladık.yine bir sürü ilac zorlu bekleme süreci ve sonuç pozitif.sevinemiyorumda yine kimyasalll gebelik mi diye ama kese gormeye gittigimizde ikiz gebelik olduğunu ogrendiğimizde sevincimiz dahada katlandı.şimdi on günlük olan bebeklerimizee bakmaya doyamıyoruz.Yüce Mevlam dileyen isteyen sabırsızlıkla bekleyen herkesi bizim yaşadığımız mutluluğu tattırsın.

Kızlar tek tek okudum hikayelerinizi bir parça da olsa kendimi buldum gözlerm de dolmadı değl hani...bende 3 yıl önce evlendm evliliğin 6. Ayıydı adetim geçikmşti arada oluordu evlenmede once. Sınra doktora gitmeye karar verdim doktor pko dedi süreçleri anlattı ve zor hamile kalabilircğimi söyledi o an yıkılmştm çoçuk düşünüorsn hemen tedaviye başlaman lzm dedi ve başladıkta tam 2,5 yıl gitmediğimdoktor kalmadı sonuç hep negatif buarada ben hep zayıf biriydm ilaçlardn sonra kilo da aldm tabi 45 kilodan bir anda 57 kilo oldum derkn artk yıpranmaya çoktn başlamştm etrafmdak herkes benden sonra evlenenler bile hamileydi canım çok acıordu kimseye de anlatamıordm durumumu sonunda tüp bebek yaptrmaya karar verdk bende 27 tane yumurta toplandı derkn 12 tanesi döllendi benm değerler çok yüksek olunca donduruldu 2 ay dinlendm ama yumurta toplandktn snra ne acılar çektm 1 ay hayatım kabus gibiydi her neyse çok uzattm 5 gün önce de 5. Gün embryosu transfer edildi anlıcnz beklemdeym ilk denememz inş hayrlı sonuçlar alırm çok heyecanlıyım biraz zaman zpr geçior elimden geldiğince de dikkat ediorm annem yanımda iş de yaptrmıor ama sürekli de yatmıorm doktorm da ilk 2 gün dinlen sonra hayatına normal devam et dedi bakalm 7 gün sonra sonuç alacğm inş bende sizler gibi pozitifi görürürm...

bizimkisi de azospermi vakası idi. Bilenler bilir yani en zoru. Spermiyogramda canlı ve ölü hiç sperm hücresi çıkmıyor. Eşim iğne tedavisi sonrası tese oldu, yani operasyon ile hücre buldular ve tüp bebeğe geçtik. 2 tane 3. gün embriyosu transfer edildi ve Allah'a çok şükür ikisi de tutundu. İki tane dünya tatlısı kızım var şuan. Allah isteyen herkese versin, sakın vazgeçmeyin ve moralinizi yüksek tutun. bizimkiler normal yoldan çok daha kıymetli bebişler, hiç kolay süreçlerden geçmiyoruz Allah hepinizin yardımcısı olsun

seni okadar iyi anlıyorum ki, çok benzer süreçlerden geçmişiz. Esasında Rabbim bizi çok bekletmedi ama azospermi yazısını görünce verdiğiniz tepki falan okadar tanıdık geldi ki bana. eşim de bana sonuç kağıdını alınca telefonda 'burda canlı yada ölü hiç sperm hücresine rastlanmadı yazıyor' deyince olur mu canım öyle şey başka birşeydir o demiştim hemen :) insan kendisine konduramıyor ki, sonra sonra hastalıkta uzman olduk o ayrı konu ama. Aynen senin gibi düşündüm hep bir taraftan acaba anne olamayacak mıyım derken diğer taraftan hep eşimi düşündüm, ona okadar aşığım ki gözündeki hüzüne hiç dayanamadım. o yumuşak huylu, iyi insan bu olayla iyice masumlaştı. ama bu hastalık bizi birbirimize çok daha iyi bağladı. severek evlenmiştik, hayatımız her bakımdan huzurlu, heyecanlı, eğlenceli ve son derece uyumlu geçiyordu, ikimizde inançlı insanlarız Rabbim bizi sınıyor bu devran böyle gitmez demek istiyor bakalım isyan edecek miyiz diye bizi deniyor diye düşündük hep. ve isyan etmedik, çok şükür O da bizi çok bekletmedi bereketini gösterdi. çok ağladık çok dua ettik gerçekten zor günlerdi. normalde herkes için kabus gibi görülen tüp bebek aşamasına geçebilmek bile mucizeydi ilk zamanlar, her iğneyi yaptıkça şükrediyordum seviniyordum. bir kez başarısız denememiz oldu iyi bilirim o yıkılmışlığı, sırf o yıkılmışlık yüzünde ikinciye başlamayı hiç istememiştim, hatta transfer sonrasında da kendimizi kaptırmamak için hiç konuşmuyorduk eşimle, birinci de o kadar üzülmüştük ki kendimizi kaptırmamak için transfer olmamış gibi davranıyorduk. gebeliğimiz 3 ayına kadar da tedirginlik gerginlik devam etti. hep geçmek zorunda olduğum zorlu level lar vardı önümüzde. Önce embriyolar tutundu mu, dur bakalım beta hcg değeri iki kat artacak mı, bekleyelim dış gebelik mi, boş gebelik mi, kimyasal mı, kese görünecek mi kalp atışı var mı... daha bir sürü şeyle girdik hep doktor randevularına, bebişleri kucağımıza alana kadar da tam sevinemedik hiç. Rabbime çok şükür ki geçti o günler, şuan yanımda yatan iki meleğim var artık. Rabbim tüm yavruları korusun tüm bekleyenlerin de dualarına tez zamanda icabet etsin inşallah

Ne güzel canım çok sevindim senin adına darısı bizlerin başına inşallah bizi en iyi çeken bilir yoksa dışarıdan birine anlatsak yaşadıklarımızı bir kulağındam girer diğerinden çıkar iniallah herkesin,hepimizin yüzü güler kimse bu konuyla sınanmasın inşallah tekrar tebrik ederim bebişlerini

Allahın mucizesi

Kızlar selam,benim de bugün transferde 5.gunum.en zor surec buymuş belki de zaman geçmek bilmiyor.ilk denemem.dogru düzgün bir belirti de yok ,arada sancı vs ama bilemiyorum çok heyecanliyim rabbim isteyen herkese nasip etsin.sizde belirti olmuş muydu?

canım hayırlı olsun :) hangi hastanede yaptırdın peki

evlendikten 3 ay sonra doktora gittim ve süreç başladı bizim için. 10 dan fazla klomen tedavisi 4-5 kere aşılama 3 başarısız tüp bebek sonucu ve 4. tüp bebekte hamile kaldım. tam 5 yıl her ay uğraşarak sürekli doktorlara giderek. hiç kolay olmadı.
ve bütün sorun rahim filminin yanlış olması. bu kadar basit. rahim filminde hiçbri sorun yok yazıyor. ama sorun tüplerin tıkalı olmasıymış. 5 yıl boşu boşuna uğraşmışız.
3 başarısız tüp bebekten sonra süleymaniye kadın doğumda histeroskopi kapıldı. ve iki tüpde alındı. narkoz sonrası uyandığımda tüplerin alındı dedi hemşire, hıçkıra hıçkıra ağladım. hiç çocuğum olmayacak diye.. (yumurtalıklarda alındı sandım narkozun etkisi ile anlamamışım.) ameliyattan 6 ay sonra tüp bebek transferi yapıldı. 12 gün yattım. ve o 12 günün her anını hatırlıyorum. 12 yıl gibi geçti.. çünkü ameliyat sonrası transfer tutmazsa artık bitmiştim. yapılacak birşey yoktu.
test gününe kadar bekledik sabırla.. test gününden bir gün önce eşim evde yapılan testlerden aldı. testi yapmadan önce birbirimize söz verdik. bu test sonucu göstermez, sonuç ne olursa olsun üzülmeyeceğiz devam edeceğiz vs vs diye.. testi yaptım ve çift çizgiyi görünce birbirimize sarılıp ağladık saatlerce.. ertesi günde kan testini yaptırdık. sonuç 1096... çok şükür hamileydim. 5 yıllık emeğin sonucuydu bu..
şimdi 1,5 yaşında bir bebişim var. ikinciyi düşünmeye başladık.
bebek özlemini, herkesin bazen acır bazen kınar bazen kırıcı sözlerini işittim. ama herşeye değdi.
ALLAH KİMSENİN KUCAĞINI BOŞ BIRAKMASIN.

çokkk guzelll nerde yaptırmıştınız peki:)

Merhaba arkadaslar)benim temmuz ayinda transferim iptal oldu.kotu kalite embiriyodan dolayi simdi tekrar bu ayın sonuna doğru başlıyoruz 2.tedaviye benim gibi embiriyolari kalitesiz olup.veya birdahaki denemede kaliteli embiriyo çıkan.varmi?? şimdiden teşekkür ederim. ..

olur tabi niye olmasın benimde ikinci denemem olacak ben bu süreçte kendimi beslemeye çalışıyorum arı sütünü çok iyi diyorlar yumurtalıklar için besin takviyesi iyi gelicektir eminim siz nerde yaptırıyorsunuz peki

canim ben izmir irenbede tupbebek mrkzi dr.kaan bozkurt ((canim senin ilki tutmadimi?

hayır tutmadı gecen ay yaptırmıştım samsun medicana tamer hocada ve orada yaptırdığım içinde çok pişmanım

benim de dondurulmuş embriyolarımla transferim yapıldı,bugün 5. günüm.Rabbim hayırlısını versin hepimiz için,kucaklarımızı boş bırakmasın..

arkadaşlar merhaba b ende nasip de 3 ekimde muaynemi olup tüp bebek için iğnelerime başlıycam fakat aklıma takılan bir şey var benim gittiğim doktorum herhangi bir hastanede çalışmıyor özel muaynanesi var ve toplama ve transferide raporlu olduğum için acıbadem hastanesinde yapacağını söyledi toplamayıda transferide kendisi yapacakmış böyle birşey gelen varmı başına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…