Merhaba 17 aralık günü benimde transferim oldu bugün sonucu bekliyorum sizin sonucunuzu merak ettimMerhaba arkadaşım benim de ilk tedavimde sağlıklı embriyo çıkmadığı için tedavim iptal edildi.Sonra çok şükür diğer tedavimde 1 tane sağlıklı embriyo çıktı ve şuanda transferimin 4.günü inşallah benimledir.Demem o ki hepimizi benzer şeyler yaşıyoruz rabbim inşallah hayırlısını nasip etsin hepimize.
saymadım hücreleri ama görünüşünden bölünmesinin büyük olmasından çok sağlıklı duruyor.yani 3. gün demiş ama 5. gün kadar büyük. benim hikayem kötü tüpte hiç anlatmıyım keşke banada gösterselerdi.embriyolarımı.Merhaba kızlar resimdeki 3. Gün embriyosu sizce nasıl
Ve bu kaç hücreli ben anlamadım yardımcı olun ne olur
İnşallah güzel haberlerini verirsin bize.Benim çok şükür tuttu hamileyim şimdi değerleri kontrol ediyoruz 2 günde bir değerler iki katına çıkmalı. Haftaya da kontrole gidicem kısmetse..Merhaba 17 aralık günü benimde transferim oldu bugün sonucu bekliyorum sizin sonucunuzu merak ettim
Maalesef olmamış ilk deneme heyecanlı bekleyiş ve sonuç hüsran :'(İnşallah güzel haberlerini verirsin bize.Benim çok şükür tuttu hamileyim şimdi değerleri kontrol ediyoruz 2 günde bir değerler iki katına çıkmalı. Haftaya da kontrole gidicem kısmetse..
Senin adına çok çok sevindim Rabbim hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin inşallah :)Maalesef olmamış ilk deneme heyecanlı bekleyiş ve sonuç hüsran :'(
3.gün embriyosu çok güzel ve çok sevimliiii:)))) sekiz bölümme durumunda oluyor 3.gün embriyosu benimde aynı öyleydi şuan hamileyim :)))saymadım hücreleri ama görünüşünden bölünmesinin büyük olmasından çok sağlıklı duruyor.yani 3. gün demiş ama 5. gün kadar büyük. benim hikayem kötü tüpte hiç anlatmıyım keşke banada gösterselerdi.embriyolarımı.
Çok saol güzel dileklerin için.İnsan hep bir diken üstünde acaba sağlıklı mı devam eder mi aman şöyle böyle derken zor işler.Ama çok şükür inanınca herşey güzel olacak.Senin adına çok çok sevindim Rabbim hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin inşallah :)
bende buraya hikayemi yazmak istiyorum artık
5 tüp bebek, 1 normal yoldan gelişmeyen hamilelik , büyük bir guatr ameliyatı, histereskopi, 2 defa rahim filmi
eşim de önce hipofiz bezi nodülü çıktı sonra varikosel amaliyatı sayısız iğe ilaçlarla tedavisi
ikimizde yıprandık yorulduk maddiyatı sölemek bile istemiyorum herşeyimizi harcadık hatta borçlandık bile
yok yok yok
allahım sen bilirsin
Merhaba arkadaşım,Merhaba
Kadınlar kulübünü sürekli takip ediyordum ama üye olmak bugüne kısmetmiş. Zaten son tüp bebek denememde yaşadıklarım olmasa buraya yazmayı düşünmezdim herhalde. Çünkü sadece okuyucu olmak bile yetiyordu.
2. tüp bebek denememin tutmamasına yoksa hocanın ilgisizliğine mi üzüleyim bilemedim. buraya yazma nedenimde bu duyarsız ve kalpsiz doktordan başka kimselerin canı yanmasın . sonucumu aldığımda tam bir hayal kırıklığı yaşadım yaşayanlar bunun nasıl tarifsiz bir duygu olduğunu bilirler. Hemen doktorum haber verdim ama gayet soğuk ve duyarsız bir şekilde cevap verdi. Sonraki sürecin nasıl olması gerektiği ile ilgili tekrar ulaşmaya çalıştığımda bana dönüş bile yapmadı. Yaşadığım üzüntünün yanına duygusuz ve kalpsiz doktor tavrı da eklenince tahmin edemeyeceğiniz kadar çok üzüldüm. Zaten transfer günü de çok geç geldi 1 saat bekletip moralimi bozmuştu. Acaba embriyolarda bir sorun varda o yüzden mi transfer olmuyor diye düşünmekten kendimi yemiştim. Üstüne de bu olaylar olunca Göğşen hocaya çok teşekkür ediyorum. İnsanı çok güzel yarı yolda bıraktığı için. Hasta psikolojisini dip yapmayı çok iyi bildiği için.
Ilk tup bebek denemesinde basarili olan varmi arkadaslar.
Bu arada Allah yardimcin olsun dua edicem sana canm dogumun kolay olsun ins
Bu arada Allah yardimcin olsun dua edicem sana canm dogumun kolay olsun ins