Tüp Bebek Deneyimleri Tüp Bebek Başarı Hikayeleri

Merhaba 17 aralık günü benimde transferim oldu bugün sonucu bekliyorum sizin sonucunuzu merak ettim

Merhaba kızlar resimdeki 3. Gün embriyosu sizce nasıl
Ve bu kaç hücreli ben anlamadım yardımcı olun ne olur
saymadım hücreleri ama görünüşünden bölünmesinin büyük olmasından çok sağlıklı duruyor.yani 3. gün demiş ama 5. gün kadar büyük. benim hikayem kötü tüpte hiç anlatmıyım keşke banada gösterselerdi.embriyolarımı.

Merhaba 17 aralık günü benimde transferim oldu bugün sonucu bekliyorum sizin sonucunuzu merak ettim
İnşallah güzel haberlerini verirsin bize.Benim çok şükür tuttu hamileyim şimdi değerleri kontrol ediyoruz 2 günde bir değerler iki katına çıkmalı. Haftaya da kontrole gidicem kısmetse..

İnşallah güzel haberlerini verirsin bize.Benim çok şükür tuttu hamileyim şimdi değerleri kontrol ediyoruz 2 günde bir değerler iki katına çıkmalı. Haftaya da kontrole gidicem kısmetse..
Maalesef olmamış ilk deneme heyecanlı bekleyiş ve sonuç hüsran :'(

3.gün embriyosu çok güzel ve çok sevimliiii:)))) sekiz bölümme durumunda oluyor 3.gün embriyosu benimde aynı öyleydi şuan hamileyim :)))

Senin adına çok çok sevindim Rabbim hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin inşallah :)
Çok saol güzel dileklerin için.İnsan hep bir diken üstünde acaba sağlıklı mı devam eder mi aman şöyle böyle derken zor işler.Ama çok şükür inanınca herşey güzel olacak.
Pes etmek yok.Rabbim hepimizin hakkında hayırlısını versin.Belki daha zamanı var ve hayırlısı bu bilemeyiz.Herşey güzel olacak inşallah

Slm hanımlar geç kaldım biraz ama anca zamanım oldu sizlerle başarı hikayemi paylaşmak istiyorum.ilk önce herşey pes etmemek ve inanmakla başlıyor.Anne olmaya karar verdim sonra iki senelik tedavi sürecim başladı.hipotiroid hastası oldugumu öğrendim ilaç almaya başladım denemeye dewam ettik bir sorun yok dendi.sonra endometriozis oldugumu öğrendin hsg çektirmem gerekti kanallar açıktı aşılama yapıldı.sonuç negatifti..sonra prolaktin yüksekliği çıktı mr çekildim be mikro adenom hastasıydın ilaça başalandı.hep bu yoll benim için dikenlerle doluydu şok oldum kabüllenmem zaman alıyordu ama hiç pes etmiyecektim.ve tüp bebek kararı aldık yaşım 28 erken daha dediler ama degildi bence.amerikan hastanesinde cok degerli prof.dr.Bülent Urman a gittik.tedavim başaldı zordu iğneler ilaçlar hormonlar...yumurta toplamadan sonra kendime gelmem bir hafta sürdü cok yoruldugumu hissettim iki yıl ömrümden 20yıl gibi geçmişti.sonra en güzel ewre transfer gerçkleşti ve o sedye de yatarken biliyorum bebegim benimle dedim.hastaneden cıkışta başıma gelmeyende kalmadı trafik malum ist fena.yolda yarım saatte bir tuvaletim geliyor bütün yol üstündeki lavobaları kullandım nerdeyse yransferden önce üç lt su içnce malum.yol üç saat sürdü dur kalk lavoba arama ama hiç takmadım kafama stres kadar zararlı olamazdı hiç bir şey biliyordum ewe geldik sonunda.hemen uzandım dinlendim bol bol ananas meyve ve protein agırlıklı beslendim eşim geldi ve sonucumuzu almaya gittik.ne hissediyorsnz dedi hemşireler beklerken Hiçbirşey hissetmiyordum ama heyecanlıydım tabi.zarf geldi açtım be 500 yani ewet hamileydim sadece agladım dr yanına gittik ikigün sonra tekrarlıcaz testi dedi cıktık.ailelerimizi aradık ve cok dua ettik şükür ettik.artık daha cok korkuyordum nazardan bişey olur mu iyimi saglıklımı die.bitmiyor bu yolda sabır kızlar dokuz ayda dokuz doğurcaz ama degecek.şimdi beş ay bitiyor agrılarım oluyor ilaçlara devam crinone jel var ki düşman başına ama olsun deger.her acıya her zorluguna bin şükür biliyoruz bu derdi yaşadık ya bu korkuyu dedik yaa hiç anne olamazsak o korkuyu iliklere kadar yaşayınca nazlanamıyor insan biliyorum.bir yerim agrısa da agrıya degilde bebege bişey olmasın da ben çekerim diyorum hep.biz çekeriz başarırız inaşallah Allahın izniyle vazgeçmeyin kızlar mücadele edin inanın şimdi duam bütün Anne olmak isteyenlere Allah kucaklarımızı doldursun inşallah hep aklımda kalbimde duamdasınız.elif kızımı da bol bol dua edin olur mu.sorularınız olursa yazın.

Herkese merhaba ben 30 yaşındayım üç yıllık evliyim üç aşılama geçirdim bir tüp bebk denemesi yaptırdım eskişehirde fakat bugün transferimin 10.günüydü çok umutluydum her gittiğim doktor olmamsı için bir sebep yok dedi herşeyiniz normal dedi eşiminde yok fakat bir türlü hamile kalamadım bugün adetime daha 9 gün varken adet kanaması geçirdim test günüm 5nde doktor gel dedi o güne kadar kullan dedi ilaçlarını tutunmada olabilir diye ama inanmıyorum yani olacağını çünkü bildiğiniz adet kanamsı görüyorum o kadar kötüyüm ki bir sebep yok denılıyor ama olmuyor. Neye koştursam ne yapsam bılmıyorum tedavi deseniz neyin tedavisini görücem bılmıyorum artık niye olmuyor sebep yokken (

bende buraya hikayemi yazmak istiyorum artık

5 tüp bebek, 1 normal yoldan gelişmeyen hamilelik , büyük bir guatr ameliyatı, histereskopi, 2 defa rahim filmi
eşim de önce hipofiz bezi nodülü çıktı sonra varikosel amaliyatı sayısız iğe ilaçlarla tedavisi
ikimizde yıprandık yorulduk maddiyatı sölemek bile istemiyorum herşeyimizi harcadık hatta borçlandık bile
yok yok yok
allahım sen bilirsin

Son düzenleme:

Allah yardımcin olsun inşallah kısa zamanda sağlıklı hayırlı evlat sahibi olursun ümitsizliğe kapılmayın Allah büyüktür bolboldua et

Merhaba
Kadınlar kulübünü sürekli takip ediyordum ama üye olmak bugüne kısmetmiş. Zaten son tüp bebek denememde yaşadıklarım olmasa buraya yazmayı düşünmezdim herhalde. Çünkü sadece okuyucu olmak bile yetiyordu.
2. tüp bebek denememin tutmamasına yoksa hocanın ilgisizliğine mi üzüleyim bilemedim. buraya yazma nedenimde bu duyarsız ve kalpsiz doktordan başka kimselerin canı yanmasın . sonucumu aldığımda tam bir hayal kırıklığı yaşadım yaşayanlar bunun nasıl tarifsiz bir duygu olduğunu bilirler. Hemen doktorum haber verdim ama gayet soğuk ve duyarsız bir şekilde cevap verdi. Sonraki sürecin nasıl olması gerektiği ile ilgili tekrar ulaşmaya çalıştığımda bana dönüş bile yapmadı. Yaşadığım üzüntünün yanına duygusuz ve kalpsiz doktor tavrı da eklenince tahmin edemeyeceğiniz kadar çok üzüldüm. Zaten transfer günü de çok geç geldi 1 saat bekletip moralimi bozmuştu. Acaba embriyolarda bir sorun varda o yüzden mi transfer olmuyor diye düşünmekten kendimi yemiştim. Üstüne de bu olaylar olunca Göğşen hocaya çok teşekkür ediyorum. İnsanı çok güzel yarı yolda bıraktığı için. Hasta psikolojisini dip yapmayı çok iyi bildiği için.

Merhaba arkadaşım,
Öncelikle olumsuz sonuçlanan tedavilerin insanı ne kadar kötü etkilediği bir gerçek.Yaşanılan hayal kırıklığı öyle büyük oluyor ki doktorların bu duruma ekstra ekstra hassasiyet göstermesi gerekiyor ama maalesef hiç bir hastane tam anlamıyla bunu idrak edebilmiş değil.Ben ilk ve ikinci tedavimi de Acıbadem Maslak Bülent Tıraş ta oldum.Hoca çok yoğun kendi dönemese de mutlaka asistanları yada hemşireleri bilgi veriyor.Ama Bülent hoca gayet güler yüzlü ve sakin ne bilim bu yapısı insana güven veriyor.Benim kesinlikle tavsiyemdir nacizane...Bu yolda yılmak yok asla biz güçlü kadınlarız...

keşke çok yakınındaki hulusi hocaya gitseydiniz.yaşayacağınız varmış yaşamışsınız ama insanda ruhen tranva kalıyor bildiğim için.çok geçmiş olsun..

Ilk tup bebek denemesinde basarili olan varmi arkadaslar.

Merhaba . Ilk denemem olumsuz oldu belkide benim yanlisim oldu agir falan kaldirdigim oldu 2 inci deneme de olumlu oldu Medicana hastanesi Selman laçin allah razı olsun suan 2.5 yaşında 1 kizim var 2016 mayıs ayında da dondurulmus embirio vardı onu koydurduk suan 30 ocak 2017 pazartesi günü allahtan bir keder olmaz ise doğuma gidiyorum rabbim olmayan herkeze nasip etsin

Saglikli bir sekilde kucaginiza almayi nasip etsin insAllah Rabbim, endiselerim var ama cokta heycanliyim tum kalbimle istiyorum ins ilk denemede banada tum isteyenlerede nasip etsin Rabbim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…