Tüp Bebek Deneyimleri Tüp Bebek Başarı Hikayeleri

Merhaba kızlar
34 yaşındayım 1 yıllık evliyim 11 aydır bebek deniyoruz olmadı henüz.haşimato var bende 9 yıl öncede çikolata kisti ameliyatı olmuştum.3 ay önce dr a gittim.tüp bebek dr u.hsg mi hormon tahlillerimi götürdüm .sonuçların iyi aslında bebek sahibi olabilirsin ama kafanda bitiyo dedi.ama çok çok sorun yapmasamda yine de olmadı.

Ben hiçbir tedavi olmadım.dr 4 ay dene olmazsa direkt tüp yapalım dedi.klomen , aşılama catkatma vs bunlara gerek yok dedi.bunlar zaman kaybı dedi.bu konudaki tecrübeli arkadaşlardan yardım bekliyorum

Ne yapmalıyım??

ARANIZDA SOL TÜPTE GENİŞLEME , SIVI BİRİKMESİ OLUP TÜP GEÇİŞLERİ AÇIK OLUP TÜP BEBEK DENEYENİP YAVRUSUNA KAVUŞAN VARMI ? ?

DOKTOR Bİ DENEYLİM OLMAZSA 2DE BAKARZ DEDİ ? ÖNERİNİZ NEDİR ?

DONDURULMUŞ MU TAZE DEN Mİ YANASINIZ ?
benim sag kapali sol hasarli ama gecis cok rahat oluyordu sagi acip solu bloke ettik 2 laporiskopi ve 1histeroskopi gecirdim. ikincu tup bebek denemem de dondurulmus embriyoyla hamile kaldim. umarim emek veren isteyen herkesin senin de tutar.

KIZLAR MEDİCANA ÇAMLICA ÖMER FARUK VANLIOĞLUNDA TEDAVİ GÖRMÜŞ OLAN VAR MI ? LÜTFEN ACİL TECRÜBELERİNİZİ PAYLAŞIN ÇOK ÖNEMLİ :110:

Merhaba kızlar bugün emriyo tranferimin 8. Günü ve sabah uyandığımda adetin ilk günü gibi kanamam başladı şuan hala ara ara geliyor ped taktım ama ona hiç bulaşmadı hep peçeteyle sildiğimde geliyor bazen kan gibi bazen kahverengi gibi hiç bi ağrım falan yok ama sizce bu kanama lekelenme tutunmanın belirtisimi yoksa negatif sonuçmu çok korkuyorum bütün emeklerimiz boşa gidecek diye herşey yolunda ilerledi hiç bi aksilik çıkmadı 5. Gün transferi yapıldı ama şimdi bu kanama neyin habercisi çok sıkıldım test gününü bekliyorum ama böyle bu olayı yaşayan varmı sonucu ne çıktı nolur bilgilendirin beni..

Merhaba kızlar bugün emriyo tranferimin 8. Günü ve sabah uyandığımda adetin ilk günü gibi kanamam başladı şuan hala ara ara geliyor ped taktım ama ona hiç bulaşmadı hep peçeteyle sildiğimde geliyor bazen kan gibi bazen kahverengi gibi hiç bi ağrım falan yok ama sizce bu kanama lekelenme tutunmanın belirtisimi yoksa negatif sonuçmu çok korkuyorum bütün emeklerimiz boşa gidecek diye herşey yolunda ilerledi hiç bi aksilik çıkmadı 5. Gün transferi yapıldı ama şimdi bu kanama neyin habercisi çok sıkıldım test gününü bekliyorum ama böyle bu olayı yaşayan varmı sonucu ne çıktı nolur bilgilendirin beni..

bende de olmuştu..
hemen beta hcg yaptır.. 2 gün sonra bir daha yaptır.. artışı mutlaka görmen lazım!
doktorunu da hemen ara anlat durumu?
kanamanın olması çok iyi bir durum değil ama bellide olmaz stres yapmamaya çalış..
benim olduğunda beta hcg istedi ve proluton depot iğne vermişti kanamanın durması için

Merhaba kızlar dün kanamam başlamıştı demiştim bugün hala devam ediyo test yaptırdım ve sonuç 0,288 yani negatif hiç tutunmamış bile sanırım olmadı yani rabbim nasip etmedi hayırlı bi zamanı var demekki giden para pul bi yana onca emek eziyet ilaç ve evimden uzakta kaç gün neler yaşadık onlara yanıyorum can parçam canım eşimde çok üzüldü ama oda benim gibi düşünüyo rabbim ol derse olur zaten hayırlısı buymuş demekki dedi bu süreç insanı çok yıpratıyo tek dayanak eşlerimiz oluyo rabbim onu başımdan eksik etmesin . Bu arada bu yaşadığınız yaşıcanız süreci çok kişilere anlatmayın kafanız rahat olsun ben öyle yaptım kendi aileme dahi söylemedim eğer söyleseydim daha çok üzülürdüm ve herkafadan ayrı ses dinlerdim şuan ne diyeyim hakkımızda hayırlısı rabbim hepinizin yardımcısı olsun benim ilk denememdi önümde rabbim ömür verdikçe yaşanacak yıllarım var inşallah herşeyin hayırlısı...

bu uzun ve sabırlı olmak gereken yolda en içten dualarım sizinle ama lütfen çok stres yapmayın tedavi yaklaşımı doğru olacak klinik araştırın ve asla vazgeçmeyin.... hiçbir bulunan sebep yokken 4 aşılama 3. tüp bebekle 10 senede inşallah anne adayı olarak gerçekten dualarım sizinle. ama pes etmeyin ve üzülmemeye çalışın lütfennnn
merhaba canım
bahçeci de mi oldun tedavini?

arkadaşlar yardımcı olur musunuz?

31.10 tarihinde 2 adet 5. gün embriyosu transfer edildi,

5.11. günü beta hcg 50,

7.11. beta hcg 125,71

10.11 310,71
11.11. 339,78
iki kat artmamış, yardımcı olurmusunuz, daha önce böyle olanlar var mı?

Slm, yeni üyeyim. 8 yıldır evliyim. Ben de başımdan geçenleri kısaca anlatayım 1 aşılama 3 tüp bebek hiç gebe kalamadım. Sebep araştırırken hsg laparaskopi histereskopi gen testi kan pıhtılaşması hormon takipleri yumurta takipleri ve hiç bir sorun yok. Eşim sperm analizi morfoloji bozukluğu birazda değerlerde düşüklük ve 2. Derece varikosel çıktı. Morfoloji için tedavi gördü. Ama değerleri doğal yolla gebeliğe engel değil dediler. Bunları Kayseri ve Ankara'da yaptırdık. Şimdi kararsız bekliyoruz. İmmünolojik reaksiyon ve gebelik aşısı Hakkında bilgisi olan var mı bir de Era testi cevaplarınızı bekliyorum bir umut

ALLAH yardımımız olsun kardeşim O Omur84 zor günler yaşamasın inşallah feraha ulaşırsın başarısız gebelik sağlanamayanlarda gebelk aşısı deneniyormş ama bilgim yok malesef

Merhaba kızlar resimdeki 3. Gün embriyosu sizce nasıl
Ve bu kaç hücreli ben anlamadım yardımcı olun ne olur

Eklentiler

• IMG_5163.JPG
    IMG_5163.JPG
    38,3 KB · Görüntüleme: 115
Merhaba arkadaslar)benim temmuz ayinda transferim iptal oldu.kotu kalite embiriyodan dolayi simdi tekrar bu ayın sonuna doğru başlıyoruz 2.tedaviye benim gibi embiriyolari kalitesiz olup.veya birdahaki denemede kaliteli embiriyo çıkan.varmi?? şimdiden teşekkür ederim. ..
Merhaba arkadaşım benim de ilk tedavimde sağlıklı embriyo çıkmadığı için tedavim iptal edildi.Sonra çok şükür diğer tedavimde 1 tane sağlıklı embriyo çıktı ve şuanda transferimin 4.günü inşallah benimledir.Demem o ki hepimizi benzer şeyler yaşıyoruz rabbim inşallah hayırlısını nasip etsin hepimize.

X