- 9 Temmuz 2014
- 403
- 172
benim sag kapali sol hasarli ama gecis cok rahat oluyordu sagi acip solu bloke ettik 2 laporiskopi ve 1histeroskopi gecirdim. ikincu tup bebek denemem de dondurulmus embriyoyla hamile kaldim. umarim emek veren isteyen herkesin senin de tutar.ARANIZDA SOL TÜPTE GENİŞLEME , SIVI BİRİKMESİ OLUP TÜP GEÇİŞLERİ AÇIK OLUP TÜP BEBEK DENEYENİP YAVRUSUNA KAVUŞAN VARMI ? ?
DOKTOR Bİ DENEYLİM OLMAZSA 2DE BAKARZ DEDİ ? ÖNERİNİZ NEDİR ?
DONDURULMUŞ MU TAZE DEN Mİ YANASINIZ ?
ALLAH yavrunuza kavuştursun :)benim sag kapali sol hasarli ama gecis cok rahat oluyordu sagi acip solu bloke ettik 2 laporiskopi ve 1histeroskopi gecirdim. ikincu tup bebek denemem de dondurulmus embriyoyla hamile kaldim. umarim emek veren isteyen herkesin senin de tutar.
Merhaba kızlar bugün emriyo tranferimin 8. Günü ve sabah uyandığımda adetin ilk günü gibi kanamam başladı şuan hala ara ara geliyor ped taktım ama ona hiç bulaşmadı hep peçeteyle sildiğimde geliyor bazen kan gibi bazen kahverengi gibi hiç bi ağrım falan yok ama sizce bu kanama lekelenme tutunmanın belirtisimi yoksa negatif sonuçmu çok korkuyorum bütün emeklerimiz boşa gidecek diye herşey yolunda ilerledi hiç bi aksilik çıkmadı 5. Gün transferi yapıldı ama şimdi bu kanama neyin habercisi çok sıkıldım test gününü bekliyorum ama böyle bu olayı yaşayan varmı sonucu ne çıktı nolur bilgilendirin beni..
merhaba canımbu uzun ve sabırlı olmak gereken yolda en içten dualarım sizinle ama lütfen çok stres yapmayın tedavi yaklaşımı doğru olacak klinik araştırın ve asla vazgeçmeyin.... hiçbir bulunan sebep yokken 4 aşılama 3. tüp bebekle 10 senede inşallah anne adayı olarak gerçekten dualarım sizinle. ama pes etmeyin ve üzülmemeye çalışın lütfennnn
Olabilir. Ama test gününü bekleKızlar yardım 3 gün oldu transferime ama geceleri ateş basıyor üşüme geliyor sabah geçiyo böyle olup pozitif sonuç alan varmı yardım canlar
Merhaba arkadaşım benim de ilk tedavimde sağlıklı embriyo çıkmadığı için tedavim iptal edildi.Sonra çok şükür diğer tedavimde 1 tane sağlıklı embriyo çıktı ve şuanda transferimin 4.günü inşallah benimledir.Demem o ki hepimizi benzer şeyler yaşıyoruz rabbim inşallah hayırlısını nasip etsin hepimize.Merhaba arkadaslar)benim temmuz ayinda transferim iptal oldu.kotu kalite embiriyodan dolayi simdi tekrar bu ayın sonuna doğru başlıyoruz 2.tedaviye benim gibi embiriyolari kalitesiz olup.veya birdahaki denemede kaliteli embiriyo çıkan.varmi?? şimdiden teşekkür ederim. ..
arkadaşım ben de embriyolarımı başka kliniğe geçirmek istiyorum sen hangi kliniğe geçtin acababenim de dondurulmuş embriyolarımla transferim yapıldı,bugün 5. günüm.Rabbim hayırlısını versin hepimiz için,kucaklarımızı boş bırakmasın..