Merhaba arkadaşlar,
Başlangıçta rezerv azlığı sebebiyle başladığım tüp bebek maceramın sonradan sebepsiz infertilite olduğunu öğrendim. 6yıllık evliyim ve 5 tüp bebek denemem oldu. İkincisinde 5.gin embriyosu idi ve hamile kaldım ancak kan pıhtılaşmsı yüzünden 11. Haftada kaybettim. 4 yıllık serüvende bu kaybımın üzerine 1 dondurulmuşlarla olmak üzere 3 deneme daha yaptık ve en sonunda bugün 5. Tüp bebek tedavimin başarılı olduğunu öğrendim . Bu sefer 3. Gün embriyosu 3 adet konmuştu ve 12. Gün değerim 304.1 çıktı. Umarım katlanarak devam eder.... Allah isteyen herkese sağlıkla sıhhatle nasip etsin arkadaşlarım. Bu yazıyı moraliniz bozulmasın Allah verecekse 5. De 10. Bile verir demek istediğim için yazdım. Sevgiler....
Arkadaslar bir hafta once embriyo transferi yapildi dun test yaptim silik cizgi cikti pozitif sanirim.ama bugun cok hafif kahverengi akinti gordum ve korkuyorum benim gibi olan var mi acaba...
slm bende 1 kez tüp bebek denemesini yaşadım malesef olmadı,istanbulda iyi bir merkez araştırıyorum bu konuda fikri olan var mı
slm bende 1 kez tüp bebek denemesini yaşadım malesef olmadı,istanbulda iyi bir merkez araştırıyorum bu konuda fikri olan var mı
Arkadaslar bir hafta once embriyo transferi yapildi dun test yaptim silik cizgi cikti pozitif sanirim.ama bugun cok hafif kahverengi akinti gordum ve korkuyorum benim gibi olan var mi acaba...
Merhabalar kizlar bugun transferin 4. Gunu ve bdn cok mutsuzum sanki tutmadı gibi geliyor ..?
Slm .bende 7 senedir cocuk istiyorum olmuyor malese... 4 kere tup bebek tedavisi. Gorduk olmadi 4 du.. 4 kerede asilama tedavis gordum... Ama hicbiride olmadidorduncu tedavi bu 3 hafta once yaptik oda olmadi artik dayanamiyorum okadar yoruldum .. Buraya bugun katildim.kimseylede konusamiyorum konussam bile kimse. Beni anlayamaz sadece cocuk ozledimi olanlalar anlar ayni. Aciyi Cekenler. 10 senedir evliyim 3 sene istemedik Biz sonra istedik Ama bu seferede olmadi .. Kismet diyorum hayirlisi. Díyorum.. Ama bazen sabrimin bittigini dayanamadigimi hissediyorum. Ben hic Anne olamayagimmi diyorum cokkkk zorrrrr Allahim butun isteyenler insanlara cocuk nasip etsin.. Gercekten cok zor nefes alamadigimi hissediyorum ...
Merhabalar kizlar bugun transferin 4. Gunu ve bdn cok mutsuzum sanki tutmadı gibi geliyor ..?
önce yaşadıklarımı anlatayım ben şuan 31 yaşındayım gecen cumartesi bebegimi ikinci tüp bebek denememde kucagıma aldım . ben evlenmeden önce 23 yaşımdayken açık bir kist ameliyatı gecirdim kistim patlamışdı ve o ameliyattda adana devlet hastanesinde oldum ameliyat sırasında sag yumurtalıgımı yüzde 80 nını aldılar sol ise yüzde 40 ını aldılar . artıdan aandis ameliyatı gecirdim. ve taki evlenene kadar gene kist oluştu ve bu kistle yşadım evlendikten 6 ay sonra yanı tarih 11 12 2012 tarihinde evlendim evlendikten 6 ay sonra kistim 12 cm büyme yaptı tekrar ameliyatoldu laparaskopi ameliyatıoldum doktorun adını da vermek istiyorum türkiyenin en yiy doktorlarınan biridir adı fatih şendağ izmir ege ünüversitesinde ögretim üyesi doktor kadın dogum uzzmanı ikinci ameliyatımda yumurtalarımın sag tarafı yüzde 5 çivarında kaldı soldaki ise yüzde 40 ve o ameliyattan sonra sag tüpümü aldılar artık işlemiyordu. ve normal yoldan bebek sahibi olamıyorduk artık tüp bebek şarttı cocum olmadıgı için eşimden benden ayrılmasını bile istedim ondan oda asla olmaz dedi anca beraber kanca braber .dedi neyse ilk tüp bebek denememde adana başkent hastanesin de yaptık tutmadı ve hiç de memnun kalmadım emrüyollar daha konulmadan öldü zaten 2 emriyo oldu onlarda öldü . ikinci denememizde ATAŞEHİR MEMORİAL HASTANESİNDE CEM DEMİREL DİYE BİR DOKTORA GİTTİK DURUMUMUZ COK ZORDU VE DOKTORTUN DEDİGİ BİZE ŞU. MERAK ETMEYİN OLACAK DEDİ BİZİMLE OKADAR İLGİLENDİKİ BEN BU YAŞADIKLARIMA RAGMEN BEBEGİMİ GECEN CUMARTESİ 8 AYLIK ERKEN DOGUM OLARAK ŞİMDİ BEBEĞİM İYYİ KUCAGIMA ALDIM SİZLERİN DE ALMASINI İSTEDİGİM İÇİN SİZİNLE BUNLARI PAYLAŞMAK İSTYORUM allah a şükürler olsun BİZE EVLADIMIZI BAHŞETTİ benim hikayem BBUKADAR .buna rağmen yavrum kucagımdaALLH HERKESE BEBEGİNİ KUCAGINA almayı nasip etsin