Tüp Bebek Deneyimleri Tüp Bebek Başarı Hikayeleri

Merhaba arkadaşlar,
Başlangıçta rezerv azlığı sebebiyle başladığım tüp bebek maceramın sonradan sebepsiz infertilite olduğunu öğrendim. 6yıllık evliyim ve 5 tüp bebek denemem oldu. İkincisinde 5.gin embriyosu idi ve hamile kaldım ancak kan pıhtılaşmsı yüzünden 11. Haftada kaybettim. 4 yıllık serüvende bu kaybımın üzerine 1 dondurulmuşlarla olmak üzere 3 deneme daha yaptık ve en sonunda bugün 5. Tüp bebek tedavimin başarılı olduğunu öğrendim . Bu sefer 3. Gün embriyosu 3 adet konmuştu ve 12. Gün değerim 304.1 çıktı. Umarım katlanarak devam eder.... Allah isteyen herkese sağlıkla sıhhatle nasip etsin arkadaşlarım. Bu yazıyı moraliniz bozulmasın Allah verecekse 5. De 10. Bile verir demek istediğim için yazdım. Sevgiler....

Gözün aydin canim Allah tamamini erdirsin insallah

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

Arkadaslar bir hafta once embriyo transferi yapildi dun test yaptim silik cizgi cikti pozitif sanirim.ama bugun cok hafif kahverengi akinti gordum ve korkuyorum benim gibi olan var mi acaba...

Arkadaslar bir hafta once embriyo transferi yapildi dun test yaptim silik cizgi cikti pozitif sanirim.ama bugun cok hafif kahverengi akinti gordum ve korkuyorum benim gibi olan var mi acaba...

Tedavin hayirli olsun bügün kacinci günün tutunma lekesidir insallah panik yapma hayirlisi olur insallah

Allaha binlerce sükürler olsun

Soyle soyleyim.ben Avustralya dayim.gecen sene de tup bebekle hamile kaldim ama 16 haftalik ikizlerimi karnimda kaybettim.dr um muhtemelen kanin pihtilasti dedi ve bu sefer kan dulandirici igne ve bircok ilac kullaniyorum.transferim gecen hafta p.tesi oldu.cuma gunu kan testim var.bugun oyle biseyle karsilasinca korktum biraz..

slm bende 1 kez tüp bebek denemesini yaşadım malesef olmadı,istanbulda iyi bir merkez araştırıyorum bu konuda fikri olan var mı

slm bende 1 kez tüp bebek denemesini yaşadım malesef olmadı,istanbulda iyi bir merkez araştırıyorum bu konuda fikri olan var mı

Istanbul etilerde fertejin hastanesi seval Tasdemir istersen interneten arastir cok temiz bi hastane hastalariylan cok iyi ilgileniyorlar hepsi birbirinden iyi calisanlar Ben yaptirdim ama olmadi kadin herseyin iyisini yapti Allah istedigi zaman olur tedavilerde basarili bi Doktor arastir Allah herkesin gönlüne göre versin

Allaha sükürler olsun 🙏🙏🙏🙏

Tedavin hayirli olsun hic korkma tutunma lekesidir allahin izniylen Allah hic kimsenin kucagini bos birakmasin insallah herkesin gönlüne göre versin

Allaha binlerce sükür olsun🙏🙏🙏🙏

Merhabalar kizlar bugun transferin 4. Gunu ve bdn cok mutsuzum sanki tutmadı gibi geliyor ..?

Merhabalar kizlar bugun transferin 4. Gunu ve bdn cok mutsuzum sanki tutmadı gibi geliyor ..?

merhaba neden öyle düşünüyosun ki pozitif düşün lütfen benim de transverim haftaya cuma olucak ama ben şimdiden kendimi motive ediyom kötü düşünmek yok lütfen sen de olumsuzlukları at kafandan eminim bebişin senledir

Ya kızlar 2 başarısız tüp bebek denemesinden sonra, doktorum genetik test & kanda pıhtılaşma testi yaptırmamı istemişti. Sonuçlar çıktıktan sonra doktorum genetik olarak bir problem yok ama pıhtılaşma yatkınlığın var dedi ve dodex iğne 5 tane & benexol ilaç her gün 1 tane kullanman gerek tedaviye başlayasıya kadar dedi.

Ama eczaneye sorduğumda bunlara b12 takviyesi dedi, anlamadım ki bu işi... Ben 2 ay önce b12 testi yaptırmıştım hiçbir eksik yoktu, hatta fazlası bile var demişti aile hekimim?....

canım olumsuz dusunme biraz ara ver herşeyin hayırlısı de belkide boylesi daha hayırlı vakti zamanı gelince senınde senin gibi bizimde mutlaka olacak kafaya takma streste buyuk etkı yapıyor bu donemde bende dun yumrta toplandı cumartesi yada cuma transfer olacak hayırlısı ınsallah iyi dusun ıyı olsun

selam arkadaşlar tüp bebek konusunda sizlerden çok yararlandım ve faydam olur diye kendi deneyimlerimi paylaşmak istedim.Benim 2. tüp bebek denemem ilk denememi bursa jinamed tüp bebek merkezinde yaptım memnun kalmadım merkezin eksiklerini görüp degiştirmeye karar verdim.araştırmalarım beni İstanbul Florence Nightingale Hastanesi ne götürdü.Öncelikle bizim için yeni yöntemler doktorun geçmişi bu konuda ne kadar bilgi sahibi oldugu,yeni gelişmelerin hastane bünyesinde uygulanıp uygulanmadıgı, maddiyat ve başarı oranı geliyor çünkü her yeni bir tüp bebek deneme süreci hepsini tetikliyor en önemlisi zaman akıp gidiyor.İstanbul Florence Nightingale Hastanesinde bülent baysal'ın başarısı üzerine gittim görüşmede ilk önce sorunlarımı (sol tüpüm tıkalıydı, yumurtam gelişmiyordu,endemetriumum inceydi,spermin hareketliliginin ve sayısı azdı)
söyledikten sonra detaylı inceleme yapılmasını istedim tüpe geçmeden önce ne gerekiyorsa
Mikroenjeksiyon tekniği
*uterin sub endometrial damarlanma
*laparoskopi(göbekten kamera ile tüp,yumurta ve rahmin incelenmesi)
*histeroskopik cerrahi
kararlıydım ve zamanım azalıyordu.Bülent beyden şu cevabı aldım bu işi ben biliyorum ne yapmam gerekirse onu yaparım siz kendinizi bana bırakın bu cevapla içimden şöyle dedim ben söylüyeceklerimi söyledim sende yapıcaklarını yap bakalım bidaha tedavi boyunca konuşmadım bile sert mizaçlı ama işin ehli benim içinde boş lak lak yerine bilgisi ve işini dogru yapması önemliydi.Öyle çok yapılan şeyleri izledim ki çünkü tutmazsa tekrar gelebilirmiyim başka da şansım yoktu bu benim güvendigim tek profesördü.tedavim sürecinde diger merkezde kullandıgım saçma ve boş ilaçların çogunu bana vermedi ona şaşırmıştım . 5. gün emriyosu transfer edildi nokta vuruş ve tek seferde.Rabbim bu kadar insan arasında beni ona götürdü onu aracı kıldı şuan 4 hafta 5 günlük hamileyim ALLAHIM kucagıma almayı nasip eder inşallah

önce yaşadıklarımı anlatayım ben şuan 31 yaşındayım gecen cumartesi bebegimi ikinci tüp bebek denememde kucagıma aldım . ben evlenmeden önce 23 yaşımdayken açık bir kist ameliyatı gecirdim kistim patlamışdı ve o ameliyattda adana devlet hastanesinde oldum ameliyat sırasında sag yumurtalıgımı yüzde 80 nını aldılar sol ise yüzde 40 ını aldılar . artıdan aandis ameliyatı gecirdim. ve taki evlenene kadar gene kist oluştu ve bu kistle yşadım evlendikten 6 ay sonra yanı tarih 11 12 2012 tarihinde evlendim evlendikten 6 ay sonra kistim 12 cm büyme yaptı tekrar ameliyatoldu laparaskopi ameliyatıoldum doktorun adını da vermek istiyorum türkiyenin en yiy doktorlarınan biridir adı fatih şendağ izmir ege ünüversitesinde ögretim üyesi doktor kadın dogum uzzmanı ikinci ameliyatımda yumurtalarımın sag tarafı yüzde 5 çivarında kaldı soldaki ise yüzde 40 ve o ameliyattan sonra sag tüpümü aldılar artık işlemiyordu. ve normal yoldan bebek sahibi olamıyorduk artık tüp bebek şarttı cocum olmadıgı için eşimden benden ayrılmasını bile istedim ondan oda asla olmaz dedi anca beraber kanca braber .dedi neyse ilk tüp bebek denememde adana başkent hastanesin de yaptık tutmadı ve hiç de memnun kalmadım emrüyollar daha konulmadan öldü zaten 2 emriyo oldu onlarda öldü . ikinci denememizde ATAŞEHİR MEMORİAL HASTANESİNDE CEM DEMİREL DİYE BİR DOKTORA GİTTİK DURUMUMUZ COK ZORDU VE DOKTORTUN DEDİGİ BİZE ŞU. MERAK ETMEYİN OLACAK DEDİ BİZİMLE OKADAR İLGİLENDİKİ BEN BU YAŞADIKLARIMA RAGMEN BEBEGİMİ GECEN CUMARTESİ 8 AYLIK ERKEN DOGUM OLARAK ŞİMDİ BEBEĞİM İYYİ KUCAGIMA ALDIM SİZLERİN DE ALMASINI İSTEDİGİM İÇİN SİZİNLE BUNLARI PAYLAŞMAK İSTYORUM allah a şükürler olsun BİZE EVLADIMIZI BAHŞETTİ benim hikayem BBUKADAR .buna rağmen yavrum kucagımdaALLH HERKESE BEBEGİNİ KUCAGINA almayı nasip etsin

lk gittiğimizde hiç sorunumuzun olmadığını sebepsiz gebe kalamadığımız teşhisini koydu hakan yaralı,ilkinde çakarız dedi aynen bu şekilde
daha sonra tedavii boyunca onu görmedim dr.mehtap hanım baktı.yumurta toplama işlemini kim yaptı bilmiyorum çünki anesteziliydim. 2-3 gün çok ağrım oldu. 3.gün sonunda 16 tane kaliteli embriyomuz oldu sevinçten havada ucuyoduk bide hakan hocaya güvendiğimiz için ama hakan hoca 5. gün transfer edelim dedi,pazar sabahı sevinçli bir şekilde gittik hakan hoca odasına cagırdı yanında kızı da vardı ayakta bekliyodu. hakan hoca çok gergin bişekilde surat beş karış 16 kaliteli embriyodan sadece 2 tane kaldığını ve onlarında en düşük kalitede oldugunu söyledi.biz o an zaten çöktük ne oldugunu anlayamz hale geldik bize süpriz olabilecğini söyledi (ilk gittiğimizde kesin çakarız diyen adam şimdi hadi bize süpriz yap dedi) kızı o sıradabişey söylemeya kalktı kızına öyle bir bağıdıki şaştık kaldık ben buradayken sen konuşamazsın diye. düşünün o anki psikolojimizi! tabiki sonucta negetif oldu hiç şaşırmadık.butun ümitlerimiz,hayallerimiz,paramız uçup gitti.daha sonra görüşmek için çagırdı küçük esnaflar gibi sürekli bize küsmeyin yine gelin dedei,(kaç defa dediğini sayamadım) 2 ay sonra ben cağırmadan gelin dedi. sanki o paralar kolay toplanıyomuş gibi.... muhasabeye ilk gittiğimizde 5100 tl dediler ben de 5000 yeter hearlde dedim.muhasabe deki bayan hocamız kabul etmiyo dedi ve biz karı koca haccetepe personeliyiz.saolsun sağlıkcılara cok destek veriyo!para konusunda birşey beklemeyin. transferi 5.gün değilde herzaman ki gibi 3.gün yapsaydı tutmasaydı bile en az 14 çok kaliteli embriyomuz dondurulmuş olacaktı ve tekrar o hormon ilaçlarını almak zorunda kalmayacaktım.ve ayrıca tedavi parası da ödemeyecektim ama sürekli bize tekrar gelin diyen hakan bey tek kuruş indirimdem bahsetmedi bile. bu anlattıklarımın her kelimesi doğrudur.bir daha hayatta gitmem ve kimseye de tavsiye etmem . zaten hakan hocayı ilk gittiğpinizde ve transfer sırasında görüyonsuz..

arkadaşlar burda tup bebek deneyimlerini paylaşan ve çalışan arkdaşlarımıza bir sorum olucak. tüp bebek tedavi süresinde kaç günlük rapor alabildiniz. benim bir tüp bebek deneyimim oldu. olumsuz sonuçlandı. önümüzdeki aylarda bir kez daha deneyeceğim.
devlet memuruyum ama yopun stresli bir işim var. o yüzden rapor almam benim için çok daha rahat olucak. ama daha önce rapor konusunda sıkıntı yaşadım. içinizde doktoru bu konuda sıkıntı çıkarmayan var mı arkadaşlar.

3.denememde hamile kaldım.ilk iki denemem üniverste hastanesinde oldu.ardından son denememizi laboratuvar koşullarının çok iyi olduğunu duyduğumuz memorialde yaptırmaya karar verdik.şimdiki aklım olsa ilkinde oraya giderdim.bu iş bir ekip işi ve herkesin sağduyuya çalışması gerekiyor.doktorun tek basına iyi olması yetmiyor.iyi bir laboratuvar ve insaflı embriyolog lazım.yoksa bütün emek ve masraflarınız çöpe gidiyor.
Neyse çok uzatmayacağım.2 tane 5.gün embriyo transferim oldu.ilk iki denememdeki gibi çıtkırıldım hareketler etmedim.normal yaşantıma geri döndüm.transfer sonrası 30 dak yatıp kalktım giyinip otele gittim.orada biraz uzandım.ertesi günü uçakla memlekete döndüm.havaalanında bir ara yalnız kaldım valizi kaldırdım arabaya koydum.telaş etmedim bu kadar ağırlıktan bir şey olmaz.eve gelince 2-3 gün sadece yemek yaptım,oruç tuttum,namazlarımı 2.günden itibaren ayakta kıldım.4.gün evi süpürdüm sildim.cinsel ilişki 4. Günden itibaren serbestti.ben de bu söylenene uydum ve cinselliğe kaldığımız yerden devam ettik.ilk iki denemede doktor yasaklamıştı.bir çok doktor test gününe kadar cinselliği yasaklıyor.hatta bir çok arkadasımız doğuma kadar eşiyle kardeş gibi yaşıyor.ben bunun özellikle erkeğe yapılmış bir işkence olduğunu düşünüyorum.gözünün dışarı dalıp farklı hülyalara dalması an meselesi.
Test günü doktora gitmek istemedim,Bayram günüydü.ertesi gün gideyim dedim ama eşim dayanamadı ,gittim ve sonuç 285.
Velhasıl nasıl düşünürseniz o oluryor.sürekli yatmak ,cinsellik vs psikolojik baskı.bunlar insanda stres yapıyor.buna sadece örnek ben değilim az da olsa var.

cnm sagol bitanem paylasimin icin ben almanyada yasiyorum adanaliyim bir defa adanada tup bebek yaptirdim belki duymussundur resat beyde tup bebek merkezi yilmaz atay balcaliya yogum bakima yattim yumurta toplami isleminden sonra vucut su topladi nefes alamiyor surekli kusuyordum karnim okadar sistiki yogun bakima aldilar orayi hic tafsiye etmem bir aysonra transfer yapti ama sanki embriyolar kalitesini kaybetmis gibi hic bisey cikmadi iki de eme yaptik olmadi dondum almanyaya bir kac yil sonra burda denedik iki ay once fozif cikan sonucum negatife donustu kan degerim 531 di kendi kendine kaybettim bebegimi simdi ise 6 gun oldu transferime bekliyoz bakalim sonuc ne olacak bir evlat sahibi ola bilmek icin ne kadar caba gosteriyoruz insallah allahim yuzumuze bakar bizleride gorur i nsallah hepimiz cocuk sahibi oluruz seninde allah yavrunu size bagislasin anali babali buyutsun cok sevindim memnun oldum tanistimiza sevgiler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…