Tüp Bebek Deneyimleri Tüp Bebek Başarı Hikayeleri

canım aynı seyleri suan bende yasıyorum 1 yıllık evliyim ve 2 kere çikolata kistinden ameliyat oldum ilk önce aşılama denediler tutmadı şimdide ne olacak bilmiyorum amh değerine baktır dedi ama baktıramadım açıkçası bakan bir yer bulamadım nasıl yaptırdın tüp bebeği nerde yaptırdın ve sonucun olumlu mu?

Bahçecıde yaptırdım 3 gun sonra bellı olucak amh degerıme zaten amelıyattan sonra kan testınde bakmıslardı doktor 2 3 sene içinde menepoza gırebılıcegımı soyledı ve cok uzuldum bu yasta basıma boyle bısey geldıgıne bakalım inşallah sonucum pozıtıftır cok dua edıyorum

Sen tüp bebek dusunmuyomusun aşılamada şans cok az zaten benım kendı doktorum bıle aynı durumda 3 kere aşılama yaptırmıs olmamıs ilk tup bebekte tutmus hemde ikisindede suanda 6 aylık hamıle ilk cocuguda ilk denemede olmuş

KK'nın değerli anne adayları, yıllar önce bin bir hayalle siteye üye olmuştum, deliler gibi bebek istiyordum, sonuca ulaşamıyordum ve bu sitedeki kadınların desteklerini yazdıklarını takip ediyordum, bu tek tesellim ve eğlencem olmuştu. Birilerinin sizi anlaması, aynı yollardan geçmesi teselli oluyordu. Birçok başarısız denememiz oldu bebeğimize ulaşma yolunda, aşılamalar, kendiliğinden olup sona eren gebelikler... Tüp bebek denemeleri ve yine olumsuzluklar... Şimdi mi? Şimdi yatak odamda bir prens uyuyor, tüm sıkıntılarımı unutturan demeyeceğim, unutulmuyor ama hoş gördüren minik bir bebek... Lütfen vazgeçmeyin, denemeye devam edin.. Tedavide embriyoları nakletme günü başıma gelenlerden sonra asla bu bebek tutmaz demiştim: Arabamız bozulunca transferden hemen sonra bir saat yürümek zorunda kalmam, yerimde kımıldamaya korkarken deli gibi tuvaletimin gelmesi ve yine transferden sonraki bir saatte defalarca tuvalete gidip oturmak zorunda kalmam, iki saat sonra 6 saatlik bir yola çıkmamız ve yolun resmen bir tarla görünümünde olması... O yolda midemi, böbreğimi bile düşürebilirdim, bebek nasıl tutundu? İşte bu nokta için yazıyorum bunca şeyi, umudunuzu kaybetmeyin, kafanızı rahat tutun... Her şey çok güzel olacak... Allah yardımcımız olsun.

Amin cok guzel yazmıssın Allah bagıslasın evladını cok guzel bı duygudur emınım bende cok ıstıyorum gunler gecmek bılmıyo gecelerı uyuyamıyorum 2 gundur aglama krızlerıne gırıyorum olmucak gıbı hıssedıyorum adet agrılarım oluyo hergun ama normal dıyolar genede kafama cok takıyorum elımde degıl yasımda kucuk uzuluyorum daha uzun seneler var onumuzde ama degerım cok dusuk malesef

Burcuosman inşallah senin hikayen de benim gibi biter, bir doktur çocuğum olmazsa ne yapacağım deyince sen asıl olunca ne yapacaksın onu düşün, yaramaz bunlar, demişti... Doğruymuş Allah sana da böyle tatlı uykusuz geceler nasip etsin

Benim yazdigim mesaja hic kimse cevap yazmamis cok uzuldum yarim rahimli olan ve tup bebek yapan hic yoldasim yokmus heralde kk de😔

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Cok tesekkur ederım inşallah dayanamadım sabah evde test yaptım negatıf gozuktu dünde yapmıstım meraktan uzulmucem dıodum ama tek cızgıyı gorunce ıster ıstemez erkende yapsa uzuluo ınsan etrafımda hamıle haberlerını duyunca bıle aglıyorum ben sabırsızım hemen olsun bıtsın ıstıyorum hersey Allah tan belkıde benım sınavım böyle dıyorum boyle sınıyo Allah bizi demekkı persembe gunu hamıleyım yazmayı cok ama cok istıyorumm.. 👼

şimdi ben devlet hastanesine gidiyorum tüp bebek için önce yine laparoskopi yapıp tüplerime bakmaları gerekiyomuş sende böyle bişey oldu mu? inşallah canım istediğin sonucu alırsın bide zor oluyomu tüp bebek?

canım bnm yaa kendini hiç üzme aynı probleme sahibiz içini ferah tut rabbim bize tombiş tombiş bebekler vercek inş.. senden güzel haber alcaz inş..

Hıc korkmana gerek yok canm ben normalde herseyden cok korkan bırıyım ama inan sadece beklemesı zor 12 gun anlatıyım ben sana önce ultrasyonla yumurtalarına bakıp ona gore ığne dozu ayarlanıyo ben gobekten oldum 12 gun boyunca 20 mm falan oldugu zman catlatma iğnesı oluyosun 36 saat sonra yumurta toplama işlemı oluyo anestezı verıyolar uyumus oluyosun 10 dk lık bısey yarım saat yatırdılar benı sonra eve gıttım dınlendım hafıf kasık agrısı oluo ama cok az eşindende sperm alıolar bırlestırıp hergun ıncelıyolar 5 gun ıcınde transfer ıcın arıyolar buda 5 dklık bısey aynı muayene gıbı ama sıkışık olman gerekıyo bı yandan hemsıre karnından bakıo doktorda alttan yolluyo bebıslerı 😊

Normalde rahim filmi cekılmesı lazım tup bebekten once ama bana cekmedıler zaten amelıyat oldugum ıcın doktor ıcımı gordugu ıcın bı sorun yok dedı benım tek sorunum yumurtalıklarım yasım 21 ama yumurtalıklarm 40 yaslardakı gıbı cevap verıo tedavıye esımdede bı sorun yok Allaha şükür bide bebek gelısımı ıcın folikasitle omega3 kullanman lazm ben 3 aydır kullanıyorum şuandada vajınal jel verdı sabah aksam sıkıyorum tutunması içinmiş bazı kişilere iğne verıyolar kalcadan

anladım canım ben rahim filmi çektirdim haftaya tekrar o filme bakıp kara verecekler bakalım benimde yumurtalıklarım ve tüplerim ameliyat ve kistlerden dolayı hasar görmüş. tüplerde tıkanıklık olmus rahim filmini çekerken sağ tüp biraz açıldı hatta sonradan biraz daha zorlasalarmıs soldaki de açılabilirmiş dediler belkide ameliyata gerek kalmaz tekrar bir film isteyip açılabilir dedi ama bilmiyorum işte en son dr karar vericek bakalım senin ne zaman belli olacak

İnşallah sende halledersın zman kaybetmeden strese gırme sakın demekle olmuyo ama streste cok etkılıyo tutunmasını

Crione jel adet gecıkmesi yaparmı?? Aranızda kullanan varmı 2 gün gecıktı adetım yarın sabah sonucumu alıcam coraspin folikasıtte kullanıyorum bunların etkısı olurmu??

Mrb arkadaşlar bende tüp bebek yaptiranlardanım salı günü kan testi yaptıracagim çok heyecanlıyım ümitsizlikte
var allak bullak oldum tüp bebek yaptiranlar neler yaşadığını belirti hissedip hissetmedim lerini paylasirlarsa çok memnun olurum..şimdiden teşekkür ederim

bende çarşamba yaptırcam canım... heyecanımdan ölcemm bende hayırlısı olur inşallah herkes için... transferden beridir sürekli adet sancısı çekiyomuşum gibi ağrılarım oldu.. şimdide ara ara kramp gibi giriyoo..göğüslerimde öyle ceyran çarpmış gibi oluyo.. birde çokk şişti karnım..

SLM kzılar .ben 19 aralıkta transfer yaptırmıştım.kan testine kadar hiç bişey hissetmedim ne batma ne agrı , karın sisiliği oldu oda kullandıgımız iğnelerden oluyor. sadece beklemenin verdiği stres vardı onuda yenmek için bolbol kitap okudum sinemaya gittim bebek magazaları ve hamileleri görebilecegim yerlerden uzak durdum.doktorum bu dönemde stressiz olmak gerektiğini söylemişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…