Tüp Bebek Deneyimleri Tüp Bebek Başarı Hikayeleri

hımmm, biz 2 deneme göztepe medical park da oldu diğer 2 tanesi de koşuyolu umt tüp bebek de oldu canımmmmmmm...sen ne zaman başlayacaksınn tedaviye?..

hımmm, biz 2 deneme göztepe medical park da oldu diğer 2 tanesi de koşuyolu umt tüp bebek de oldu canımmmmmmm...sen ne zaman başlayacaksınn tedaviye?..
Canım
Bu hafta görüşmeye gidicem bakalım herhalde önümüzdeki adet ile beraber başllarım diye düşünüyorum. Benim zeynep kamilden raporum var onunla gidicem bakalım artık. Bence sende bir görüş en azından bilgi almış olursun. Bende umutla burası arasında kalmıştım burayı tercih ettim.

bizde son denememizi raporumuzla yaptırdık. raporlu ilk denememizdi, şimdi raporlu 2. hakkımızı kullanabilmek için tekrar zeynep kamil e başvurmak gerekiyormu biliyormusun okyanus?...çünkü raporu kullandığımız hastane raporun orjinal nüshasını aldıı

Canım
Tekrar zeynep kamile gitmen ve yeni rapor çıkarmak için başvuru yapman gerekiyor. Ben başvurumu yaptım ayın 28 inde çıkıyor raporum ilki kadar uzun sürmüyor ama testlerin olduğu için çok fazla yeni şey istemiyorlar.Sen nerede yaptırmayı düşünüyorsun bu defa.

Canım
Tekrar zeynep kamile gitmen ve yeni rapor çıkarmak için başvuru yapman gerekiyor. Ben başvurumu yaptım ayın 28 inde çıkıyor raporum ilki kadar uzun sürmüyor ama testlerin olduğu için çok fazla yeni şey istemiyorlar.Sen nerede yaptırmayı düşünüyorsun bu defa.

Hımm peki çıkartınca diğeri gibi belli bir süre içinde kullanman mı gerekiyor?..
Ben bu sefer Memorial Şişli denemeyi düşünüyorum, yapasıya kadar da birkaç kür denemeyi düşünüyorummmm okyanus

Evet canım diğeri gibi altı aylık bir süre var ama rapor çıkınca ilaçları yazdırmak için bir ayın var. Sonra özelde ilaç yazmıyorlar bunu atlama. Şişli bana çok uzak kartalda oturuyorum bu süreçte mesafede önemli zaten kafan birdünya bide yol falan zor olur. Ne kürü bu dediklerin?

Hımm tamam canım hatırlattığın için sağolasın....
Bende Maltepe de oturuyorum aslında bana da uzak şişli... ama Memorial'ın tanıtımm videosunu izledimm ve içime çok sindi, bide ayrıca gidip görüştükten sonra son kararımızı vermek istiyoruz..
Kür olarak da
Ben: soğan kürü, incir kürü & maydonoz-süt karışımı
Eşim için de : Keçi boynuzu kürü

Bide canım
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...tedavi-görenler.658731/page-131#post-36610580
linkteki "Sümeyye008" linkli arkadaşın yazdıkları da etkili tabi memorial'ı düşünmemde....Sende bir bak bakalım..

Canim raporlu tedavini ne zaman yaptirdin
nekadar odedin toplam bana bilgi verirmisin raporlu olarak

Canim raporlu tedavini ne zaman yaptirdin
nekadar odedin toplam bana bilgi verirmisin raporlu olarak

Mart'ta yapmıştık canım... 5000 küsür falandı, raporlu olunca yarı fiyatını ödemiştik, ilaçlar hariç. ama net fiyatını hatırlayamıyorummm....

Mart'ta yapmıştık canım... 5000 küsür falandı, raporlu olunca yarı fiyatını ödemiştik, ilaçlar hariç. ama net fiyatını hatırlayamıyorummm....
Merhaba canım
Naber nasıl gidiyor seni görünce selam vermek istedim :)

Merhabalar
Birşeyi merak ediyorum. Rahime kaç tane embriyo yerleştirileceği kararı aileye mi bırakılıyor? Doktorunuz hiç sordu mu sizlere?

Bende Ekim de ilk kez yaptıracağım da o yüzden bilgi topluyorum. Çoğul gebelikten korkuyorum. Tek olsun temiz olsun istiyorum. Hakkımda hayırlısı olur inşallah. Senin belli oldu mu tutup tutmadığı?

Arkadaşlar raporlu ne kadar ödediniz Tüp Bebek için? Benden 2000 TL istedi Doktor. Normal mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…