- 19 Nisan 2014
- 1
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mrb arkadaşlar bende tüp bebek yaptiranlardanım salı günü kan testi yaptıracagim çok heyecanlıyım ümitsizlikte
var allak bullak oldum tüp bebek yaptiranlar neler yaşadığını belirti hissedip hissetmedim lerini paylasirlarsa çok memnun olurum..şimdiden teşekkür ederim
Arkadaşlar dün test yaptırdım sonuç pozitif allaha binlerce şükür :))))))
sonucunuzu merak ettim.ne oldu acaba
Hıc korkmana gerek yok canm ben normalde herseyden cok korkan bırıyım ama inan sadece beklemesı zor 12 gun anlatıyım ben sana önce ultrasyonla yumurtalarına bakıp ona gore ığne dozu ayarlanıyo ben gobekten oldum 12 gun boyunca 20 mm falan oldugu zman catlatma iğnesı oluyosun 36 saat sonra yumurta toplama işlemı oluyo anestezı verıyolar uyumus oluyosun 10 dk lık bısey yarım saat yatırdılar benı sonra eve gıttım dınlendım hafıf kasık agrısı oluo ama cok az eşindende sperm alıolar bırlestırıp hergun ıncelıyolar 5 gun ıcınde transfer ıcın arıyolar buda 5 dklık bısey aynı muayene gıbı ama sıkışık olman gerekıyo bı yandan hemsıre karnından bakıo doktorda alttan yolluyo bebıslerı 😊
Merhaba cnm ben de ilk denemem olucak bu Mayıs'ta çok korkuyorum İnan yumurta alınmasından acı fln duyarım die ama şu yazını okuyunca içime bi su serptin İnan:) uyutuyorlarmı tamamen biraz bilgi verirmisin?
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
yumurta toplandığı gün tamamen uyutuluyorsun canım korkma :)
Günlerdir buradaki yazıları paylaşımları okuyorum da kimse ağrısından fln bahsetmemiş demekki o an hissetmiyorsun😊
Günlerdir buradaki yazıları paylaşımları okuyorum da kimse ağrısından fln bahsetmemiş demekki o an hissetmiyorsun😊
ağrı sızı yok , sen doktoruna güven , sonrasında dikkat et ayaklarını üşütme enf olma.. heyecanlı bir süreç , allah yardımcımız olsun ..isteyen herkese rabbim nasip etsin.. bu özel günlerde bol bol dua edelim .. rabbim ol derse olacak inşallah..
Slm .bende 7 senedir cocuk istiyorum olmuyor malese... 4 kere tup bebek tedavisi. Gorduk olmadi 4 du.. 4 kerede asilama tedavis gordum... Ama hicbiride olmadi dorduncu tedavi bu 3 hafta once yaptik oda olmadi artik dayanamiyorum okadar yoruldum .. Buraya bugun katildim.kimseylede konusamiyorum konussam bile kimse. Beni anlayamaz sadece cocuk ozledimi olanlalar anlar ayni. Aciyi Cekenler. 10 senedir evliyim 3 sene istemedik Biz sonra istedik Ama bu seferede olmadi .. Kismet diyorum hayirlisi. Díyorum.. Ama bazen sabrimin bittigini dayanamadigimi hissediyorum. Ben hic Anne olamayagimmi diyorum cokkkk zorrrrr Allahim butun isteyenler insanlara cocuk nasip etsin.. Gercekten cok zor nefes alamadigimi hissediyorum ...
geçmiş olsun canım seni çook iyi anlıyorum benimde 5 negatif tüp bebek denemem var
sizin sorun ne peki:26:
insan kimseyle paylaşamıyo bu konuyu
Cok sagol canim.. Inanki suanda goz yaslarimi tutamiyorum.. Sizlerde Allahim hayirli evlatlar nasip etsin.aslinda canim kesin sundan demediler .ama bende tiroid cikti ama duzeldi hap kullaniyorum. Ve endometriosiz cikti ama kucuk oldugunu ve etkilemes dedi... 3 tupbebek hollandada yaptik. 4 cusu belcikada oldu oda olmadi.. Simdi turkiyeyi dusunuyoruz.. Sizinki neden olmuyo ???
anlıyorum canım dün bende çok sıkıldım hep ağlamak istedim bazen çook çaresiz hissediyorum kendimi
bizim sorun erkek faktörü
sayı var ama kaliteli
değil canlılık az embriyolar kaliteli olmuyo
türkiyede çok başarılı merkezler var bu konuda bizim olmadı ama bi çok arkadaşımız ilkinde hamile kalıyo
yaşın kaç :26: