Tüp Bebek Deneyimleri Tüp Bebek Başarı Hikayeleri

Bende belirtilerin çoğu vardı ama tutmadı ilaclardanda olabılıyo göğüslerde şiştik kasık ağrısı falan adette gecıkmede olabılıyo o yüzden sana tavsıyem kendını dınleme cok zor ama bi şeklide gecıyo zman

Arkadaşlar tüp bebek sonucunuz negatif ise lütfen üzülmeyin sadece dua edin vakti ve zamanı değilmiş deyin ..Vakti ve zamanı gelmeden hiçbirşey olmuyor ; hayırlısı olsun herşeyin ..Bu süreçte çok yıpranıyorsun olsun istiyorsun ve olmayınca da çok üzülüyorsun ama olacağına bir gün inandığınız zaman oluyor vakti geldiğinde ..sadece dua edin Allah a sığının inanın en güzel terapi bu ! Ben öyle yaptım defalarca denedim hep başarısız oldu ama çok şükür Rabb'ime şimdi hamileyim hemde normal yollar ile ☺️Sizler de elinizden geleni yapın ve Allah a bırakın sadece dua dua dua çok önemli 🙏🙏🙏

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Merhaba cnm ben de ilk denemem olucak bu Mayıs'ta çok korkuyorum İnan yumurta alınmasından acı fln duyarım die ama şu yazını okuyunca içime bi su serptin İnan:) uyutuyorlarmı tamamen biraz bilgi verirmisin?

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

yumurta toplandığı gün tamamen uyutuluyorsun canım korkma :)

yumurta toplandığı gün tamamen uyutuluyorsun canım korkma :)

Günlerdir buradaki yazıları paylaşımları okuyorum da kimse ağrısından fln bahsetmemiş demekki o an hissetmiyorsun😊

Günlerdir buradaki yazıları paylaşımları okuyorum da kimse ağrısından fln bahsetmemiş demekki o an hissetmiyorsun😊

genel anestezi alıyorsun uyandığında herşey bitmiş oluyor o yüzden

ağrı sızı yok , sen doktoruna güven , sonrasında dikkat et ayaklarını üşütme enf olma.. heyecanlı bir süreç , allah yardımcımız olsun ..isteyen herkese rabbim nasip etsin.. bu özel günlerde bol bol dua edelim .. rabbim ol derse olacak inşallah..

Teşekkür ederim 😊âminnnn, adet olmayı bekliyorum bakalım nasıl geçiçek

Yaa bide aslında bu korkum rahim filmi çektirdim imdada acımaz bişey hissetmezsin dediler ama tam tersi olmuştu 😥 bağıra çağıra bitti.

Slm .bende 7 senedir cocuk istiyorum olmuyor malese... 4 kere tup bebek tedavisi. Gorduk olmadi 4 du.. 4 kerede asilama tedavis gordum... Ama hicbiride olmadi dorduncu tedavi bu 3 hafta once yaptik oda olmadi artik dayanamiyorum okadar yoruldum .. Buraya bugun katildim.kimseylede konusamiyorum konussam bile kimse. Beni anlayamaz sadece cocuk ozledimi olanlalar anlar ayni. Aciyi Cekenler. 10 senedir evliyim 3 sene istemedik Biz sonra istedik Ama bu seferede olmadi .. Kismet diyorum hayirlisi. Díyorum.. Ama bazen sabrimin bittigini dayanamadigimi hissediyorum. Ben hic Anne olamayagimmi diyorum cokkkk zorrrrr Allahim butun isteyenler insanlara cocuk nasip etsin.. Gercekten cok zor nefes alamadigimi hissediyorum ...

Son düzenleme:

geçmiş olsun canım seni çook iyi anlıyorum benimde 5 negatif tüp bebek denemem var
sizin sorun ne peki:26:

insan kimseyle paylaşamıyo bu konuyu

geçmiş olsun canım seni çook iyi anlıyorum benimde 5 negatif tüp bebek denemem var
sizin sorun ne peki:26:

insan kimseyle paylaşamıyo bu konuyu

Cok sagol canim.. Inanki suanda goz yaslarimi tutamiyorum.. Sizlerde Allahim hayirli evlatlar nasip etsin.aslinda canim kesin sundan demediler .ama bende tiroid cikti ama duzeldi hap kullaniyorum. Ve endometriosiz cikti ama kucuk oldugunu ve etkilemes dedi... 3 tupbebek hollandada yaptik. 4 cusu belcikada oldu oda olmadi.. Simdi turkiyeyi dusunuyoruz.. Sizinki neden olmuyo ???

anlıyorum canım dün bende çok sıkıldım hep ağlamak istedim bazen çook çaresiz hissediyorum kendimi

bizim sorun erkek faktörü
sayı var ama kaliteli
değil canlılık az embriyolar kaliteli olmuyo
türkiyede çok başarılı merkezler var bu konuda bizim olmadı ama bi çok arkadaşımız ilkinde hamile kalıyo
yaşın kaç :26:

Gecmis olsun canim.. Allah yardimciniz olsun.. Insallah olur .. Ben 28 yasindayim . Bizde embriyo oluyo koyuluyo ama hic tutmadi dordude...

merhabalar arkadaşlar siteyi doktor bize tek çözüm yolu tüpbebek dediği gün netten bulduk ancak şimdi yazmak kısmet oldu.Tedavi için gittiğimiz doktor ultrasonla baktıktan sonra bana adet takvimime göre lucrin iğnesi başladı ve şuan 3 gündür vuruyorum kendime fakat ufak bir sorunum var ve herkezde aynısı mı oldu merak ediyorum.çevrem de sorduğum insanlar da yılar oldu biz unuttuk gibi cevaplar verdiler.sorum şu 5mg lık lckrin den 10cc çekiyorum vuruyorum hergün aynı saatte ancak sonrasında sabahları hiç uyanasım gelmiyor öğlen diyeyim hatta çok fazla uyumaya başladım ve gün içinde gözlerim açılmıyor sizce normal mi sizdede oldumu acaba.birde burada tüp bebek yaptıranlar hormon testi falan yapıldı demiş fakat bana sadece adetten önce ve adetliyken ultrosonla bakıldı.iğne mi ağır geliyor yoksa kuruntumu yaptım bilemedim inanın göz kapaklarıma mandal takasım var (

Son düzenleme:
arkadaşlar mrb ben polikistik over hastasıyım ve ne yaptıysam bebek sahibi olamadım yaşım 26 tüp bebek yaptırdım şu andan transferin 8.günü. yumurtamın etrafı kalın oldugu için lazerle inceltme yaptılar ve iki adet orta kalite embriyo transfer ettiler.benim gibi olup gebe kaln varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…