- 13 Mayıs 2013
- 49
- 2
merhaba arkadaşlar bende temmuz ayında dondurulmuş 5. gün embriyoları ile ikizlere hamileyim..1 defa aşılama yaptırdık olmadı , eşimde de bende de sorun yok ama 2.5 sene olmadı ..antalya tüp bebek merkezinde mayıs ayında 20 adet yumurtam toplandı 10 adeti 1. kalite olarak döllendi ve 22. temmuzda transfer işlemi yapıldı. Transfer işleminden 7 gün sonra idrar testi yaptım ve çift çizgiyi gördüm ertesi gün kan testi yapıldı , 2 gün sonra beta hcg 2.5 katına çıktı ve 6/8/2014 (dün ) iki minik keseyi gördük çok şükür :)
umudumu kaybettim, allahın beni böyle sınadığını düşündüm, ama isyan etmedim ,verirse emaneti vermezse sınavım dedim çok şükür dualarımı kabul etti.. darısı tüm isteyenlerin başına ..antalya tüp bebek merkezini ve tüm doktorlarını tavsiye ederim..
umudumu kaybettim, allahın beni böyle sınadığını düşündüm, ama isyan etmedim ,verirse emaneti vermezse sınavım dedim çok şükür dualarımı kabul etti.. darısı tüm isteyenlerin başına ..antalya tüp bebek merkezini ve tüm doktorlarını tavsiye ederim..