- 13 Mayıs 2013
- 49
- 2
3.denememde hamile kaldım.ilk iki denemem üniverste hastanesinde oldu.ardından son denememizi laboratuvar koşullarının çok iyi olduğunu duyduğumuz memorialde yaptırmaya karar verdik.şimdiki aklım olsa ilkinde oraya giderdim.bu iş bir ekip işi ve herkesin sağduyuya çalışması gerekiyor.doktorun tek basına iyi olması yetmiyor.iyi bir laboratuvar ve insaflı embriyolog lazım.yoksa bütün emek ve masraflarınız çöpe gidiyor.
Neyse çok uzatmayacağım.2 tane 5.gün embriyo transferim oldu.ilk iki denememdeki gibi çıtkırıldım hareketler etmedim.normal yaşantıma geri döndüm.transfer sonrası 30 dak yatıp kalktım giyinip otele gittim.orada biraz uzandım.ertesi günü uçakla memlekete döndüm.havaalanında bir ara yalnız kaldım valizi kaldırdım arabaya koydum.telaş etmedim bu kadar ağırlıktan bir şey olmaz.eve gelince 2-3 gün sadece yemek yaptım,oruç tuttum,namazlarımı 2.günden itibaren ayakta kıldım.4.gün evi süpürdüm sildim.cinsel ilişki 4. Günden itibaren serbestti.ben de bu söylenene uydum ve cinselliğe kaldığımız yerden devam ettik.ilk iki denemede doktor yasaklamıştı.bir çok doktor test gününe kadar cinselliği yasaklıyor.hatta bir çok arkadasımız doğuma kadar eşiyle kardeş gibi yaşıyor.ben bunun özellikle erkeğe yapılmış bir işkence olduğunu düşünüyorum.gözünün dışarı dalıp farklı hülyalara dalması an meselesi.
Test günü doktora gitmek istemedim,Bayram günüydü.ertesi gün gideyim dedim ama eşim dayanamadı ,gittim ve sonuç 285.
Velhasıl nasıl düşünürseniz o oluryor.sürekli yatmak ,cinsellik vs psikolojik baskı.bunlar insanda stres yapıyor.buna sadece örnek ben değilim az da olsa var.
ben bir haftalık aldım hafta sonu hariç ama istesem dahada uzun alabilirdim. hamileliğimde ihtiyacım olur bu raporlu günlere diye az kullanmaya çalıştım.4 deneme yapmış biri olarak diyorum ki hiç rapor alma kardeş işine git,çünkü yatıp kalman hem moralini bozar hemde kan pıhtılaşması varsa sende yattığın zaman kan dolaşımın iyice zayıflayacak buda embriyonun tutunmasını zorlaştıracak.kan pıhtılaşması Türkiye de her 3 kişiden birinde varmış.bide aşağıdaki mesajı oku.allah yardımcın olsun inşallah en kısa zamanda bu dertten kurtulursun.arkadaşlar burda tup bebek deneyimlerini paylaşan ve çalışan arkdaşlarımıza bir sorum olucak. tüp bebek tedavi süresinde kaç günlük rapor alabildiniz. benim bir tüp bebek deneyimim oldu. olumsuz sonuçlandı. önümüzdeki aylarda bir kez daha deneyeceğim.
devlet memuruyum ama yopun stresli bir işim var. o yüzden rapor almam benim için çok daha rahat olucak. ama daha önce rapor konusunda sıkıntı yaşadım. içinizde doktoru bu konuda sıkıntı çıkarmayan var mı arkadaşlar.
3.denememde hamile kaldım.ilk iki denemem üniverste hastanesinde oldu.ardından son denememizi laboratuvar koşullarının çok iyi olduğunu duyduğumuz memorialde yaptırmaya karar verdik.şimdiki aklım olsa ilkinde oraya giderdim.bu iş bir ekip işi ve herkesin sağduyuya çalışması gerekiyor.doktorun tek basına iyi olması yetmiyor.iyi bir laboratuvar ve insaflı embriyolog lazım.yoksa bütün emek ve masraflarınız çöpe gidiyor.
Neyse çok uzatmayacağım.2 tane 5.gün embriyo transferim oldu.ilk iki denememdeki gibi çıtkırıldım hareketler etmedim.normal yaşantıma geri döndüm.transfer sonrası 30 dak yatıp kalktım giyinip otele gittim.orada biraz uzandım.ertesi günü uçakla memlekete döndüm.havaalanında bir ara yalnız kaldım valizi kaldırdım arabaya koydum.telaş etmedim bu kadar ağırlıktan bir şey olmaz.eve gelince 2-3 gün sadece yemek yaptım,oruç tuttum,namazlarımı 2.günden itibaren ayakta kıldım.4.gün evi süpürdüm sildim.cinsel ilişki 4. Günden itibaren serbestti.ben de bu söylenene uydum ve cinselliğe kaldığımız yerden devam ettik.ilk iki denemede doktor yasaklamıştı.bir çok doktor test gününe kadar cinselliği yasaklıyor.hatta bir çok arkadasımız doğuma kadar eşiyle kardeş gibi yaşıyor.ben bunun özellikle erkeğe yapılmış bir işkence olduğunu düşünüyorum.gözünün dışarı dalıp farklı hülyalara dalması an meselesi.
Test günü doktora gitmek istemedim,Bayram günüydü.ertesi gün gideyim dedim ama eşim dayanamadı ,gittim ve sonuç 285.
Velhasıl nasıl düşünürseniz o oluryor.sürekli yatmak ,cinsellik vs psikolojik baskı.bunlar insanda stres yapıyor.buna sadece örnek ben değilim az da olsa var.
Teşekkür ederim sizinde hayırlı olsun,sağlıcakla doğsunlar.henüz kese/leri görmedik.haftaya 6 hafta oluyor.hem kese hem de kalp atışlarını duyalım istedikBende cok hakverdim size . Pskolojik baski resmen. Hayirli olsun bebisiniz bende yeni hamisim degerinizde benimkiyle yakin ikiz bebisiniz mi tek mi bana ikiz olabilir denmisti sevgiler
Ben de bu nedenle yazdım sevgili Aycan,hep buraya bakıyordum ne yapmalı diye.sonra doktorun dediğini harfiyen yaptım,arada dışarda 20 dk ağır yürüyüşler bile yaptım.test tarihini bu sefer deliler gibi beklemedim.olacaksa olur dedim dua ettim.nedense olumsuz duygulara takılıp depresif olmayı daha cok sever olduk,olumlu düşünmeye zorlayıp verse de vermesede yaradana razı olmak lazım.ben bir haftalık aldım hafta sonu hariç ama istesem dahada uzun alabilirdim. hamileliğimde ihtiyacım olur bu raporlu günlere diye az kullanmaya çalıştım.4 deneme yapmış biri olarak diyorum ki hiç rapor alma kardeş işine git,çünkü yatıp kalman hem moralini bozar hemde kan pıhtılaşması varsa sende yattığın zaman kan dolaşımın iyice zayıflayacak buda embriyonun tutunmasını zorlaştıracak.kan pıhtılaşması Türkiye de her 3 kişiden birinde varmış.bide aşağıdaki mesajı oku.allah yardımcın olsun inşallah en kısa zamanda bu dertten kurtulursun.
keşke daha önce böyle yazan birileri olsaydı.karınca gibi yürüyüp kazık yutmuş gibi eğilmeden yaşamaya çalışmazdım.allah senden razı olsun.allah yavrunla mutlu uzun bir ömür nasip etsin inşallah.
Amin ,evet öyle bir niyetimiz var,gerçekleştireceğiz inşallahallah dualarınızıı kabul etsinnn ben sana birşey söyleyim canım birde şunu mutlaka yap bir fakiri bir öksüzü bir yetimi mutlaka gözet doyur giydir. hayır duaları all bu herşeyden önemli allah yaptığın iyyilikleri karşılıksız bırakmaz biz eşimle evlatlık almayı düüşündük o sırada da bebegimiz olduuu allah niyetlerinize göre versinn
Teşekkür ederim sizinde hayırlı olsun,sağlıcakla doğsunlar.henüz kese/leri görmedik.haftaya 6 hafta oluyor.hem kese hem de kalp atışlarını duyalım istedik
Ben de bu nedenle yazdım sevgili Aycan,hep buraya bakıyordum ne yapmalı diye.sonra doktorun dediğini harfiyen yaptım,arada dışarda 20 dk ağır yürüyüşler bile yaptım.test tarihini bu sefer deliler gibi beklemedim.olacaksa olur dedim dua ettim.nedense olumsuz duygulara takılıp depresif olmayı daha cok sever olduk,olumlu düşünmeye zorlayıp verse de vermesede yaradana razı olmak lazım.
allah dualarınızıı kabul etsinnn ben sana birşey söyleyim canım birde şunu mutlaka yap bir fakiri bir öksüzü bir yetimi mutlaka gözet doyur giydir. hayır duaları all bu herşeyden önemli allah yaptığın iyyilikleri karşılıksız bırakmaz biz eşimle evlatlık almayı düüşündük o sırada da bebegimiz olduuu allah niyetlerinize göre versinn
memorialde elime bir liste tutuşturdular,orada yazıyordu arkadaşım.canım benim gittiğim doktorlar hiçbişey söylemedi.hatta ben sordum diye biri,evet çok eğilme demişti . kime göre neye göre çok?bende burda yazılanlara göre yata yata 10 gün ev hapsi yaşadım her seferinde.hangi doktordu neler dedi seninki?
bence çok abartılıyor ve bu abartının sebebi hiç tüp bebek yaptırmamış çevremizdeki insanlar.anne,komşu,arkadaş vs.bence eşinden ayrı kalma ,bu güzel günleri onunla geçir,gelecek günleri hayal edin.benim eşim şimdiden hergün başını koyup konuşmaya başladı.ayrıca cinsellik hiyerarşide yemekten sonra karşılanması gereken zorunlu ihtiyaçtır.eşin zamanla gerilir ben ilk denemelerimden biliyorum.siz rahat,huzurlu olursanız bebek te iyi olur.bebekler daha anne karnında hissetmeye başlıyor,hipnozla cenin haline inebiliyor insanoğlu.bebek"benim yüzümden cinsellik yok"diye suçluluk duyabilir.bence herşeyi akışına bırakın.yaşatacak Allah yaşatır,kendimize duvarlar örmeyelimReyhan55 ne kadar güzel yazmışsın hep korkuyla yaşıyoruz aman egilme aman birsey kaldırma eşimle 19 haftadır ayriyim ben annemde kalıyorum o evde 19 haftada ne ev temizligi yaptim ne bir yere ciktim evden doktora doktordan eve acaba bizmi çok abartıyoruz bu durumu inşallah bebeklerimiz kucagimiza alırız da bu eziyet ler de biter
Allah yardım etsin içine ferahlık rahatlık versin inşallah doğurup kucağına almayı da nasip etsin.Reyhan55 ne kadar güzel yazmışsın hep korkuyla yaşıyoruz aman egilme aman birsey kaldırma eşimle 19 haftadır ayriyim ben annemde kalıyorum o evde 19 haftada ne ev temizligi yaptim ne bir yere ciktim evden doktora doktordan eve acaba bizmi çok abartıyoruz bu durumu inşallah bebeklerimiz kucagimiza alırız da bu eziyet ler de biter
memorialde elime bir liste tutuşturdular,orada yazıyordu arkadaşım.
bence çok abartılıyor ve bu abartının sebebi hiç tüp bebek yaptırmamış çevremizdeki insanlar.anne,komşu,arkadaş vs.bence eşinden ayrı kalma ,bu güzel günleri onunla geçir,gelecek günleri hayal edin.benim eşim şimdiden hergün başını koyup konuşmaya başladı.ayrıca cinsellik hiyerarşide yemekten sonra karşılanması gereken zorunlu ihtiyaçtır.eşin zamanla gerilir ben ilk denemelerimden biliyorum.siz rahat,huzurlu olursanız bebek te iyi olur.bebekler daha anne karnında hissetmeye başlıyor,hipnozla cenin haline inebiliyor insanoğlu.bebek"benim yüzümden cinsellik yok"diye suçluluk duyabilir.bence herşeyi akışına bırakın.yaşatacak Allah yaşatır,kendimize duvarlar örmeyelim
Kizlar denyimli arkadaslar bugun idrar testi yaptim 7. Gunum silikte olsa belli ikinci cizgi sevinmem icin erkenmi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Maşallah sevinebilirsin bu kadar erken idrarda bile görünmüşse tamamdır.allah tamamına erdirsin inşallah.
Canım ben 2.denemem için istanbul eurofertile gidicem senin sorununa cevap olur mu bilemiyorum tabi eğer istanbulda anadolu yakasındaysan ilk görüşmeleri ücretsiz.En azından bir randevu al ve görüş derim.Diğer denemeler nerde oldu?Merhaba kızlarrrr...
Arkadaşlarrr bizde 4 tane negatif sonuç aldığımız tüp bebek tedavi süreci yaşadık. Şimdi 5. denememizi yapmadannn hangi merkeze gitsek diye düşünmeye başladık bile. 4 olumsuz denemeden sonra sebebini araştıracak hakkaten eşimde de bende de olası problemlerin hepsini araştırıp teaviye başlayacak bir merkez arıyoruz.....
Siz ne dersiniz, hangi merkezi önerirsiniz?..