Tüp Bebek Deneyimleri Tüp Bebek Başarı Hikayeleri

merhaba arkadaşlar bende temmuz ayında dondurulmuş 5. gün embriyoları ile ikizlere hamileyim..1 defa aşılama yaptırdık olmadı , eşimde de bende de sorun yok ama 2.5 sene olmadı ..antalya tüp bebek merkezinde mayıs ayında 20 adet yumurtam toplandı 10 adeti 1. kalite olarak döllendi ve 22. temmuzda transfer işlemi yapıldı. Transfer işleminden 7 gün sonra idrar testi yaptım ve çift çizgiyi gördüm ertesi gün kan testi yapıldı , 2 gün sonra beta hcg 2.5 katına çıktı ve 6/8/2014 (dün ) iki minik keseyi gördük çok şükür :)
umudumu kaybettim, allahın beni böyle sınadığını düşündüm, ama isyan etmedim ,verirse emaneti vermezse sınavım dedim çok şükür dualarımı kabul etti.. darısı tüm isteyenlerin başına ..antalya tüp bebek merkezini ve tüm doktorlarını tavsiye ederim..

Bende cok hakverdim size . Pskolojik baski resmen. Hayirli olsun bebisiniz bende yeni hamisim degerinizde benimkiyle yakin ikiz bebisiniz mi tek mi bana ikiz olabilir denmisti sevgiler

Son düzenleme:
ben bir haftalık aldım hafta sonu hariç ama istesem dahada uzun alabilirdim. hamileliğimde ihtiyacım olur bu raporlu günlere diye az kullanmaya çalıştım.4 deneme yapmış biri olarak diyorum ki hiç rapor alma kardeş işine git,çünkü yatıp kalman hem moralini bozar hemde kan pıhtılaşması varsa sende yattığın zaman kan dolaşımın iyice zayıflayacak buda embriyonun tutunmasını zorlaştıracak.kan pıhtılaşması Türkiye de her 3 kişiden birinde varmış.bide aşağıdaki mesajı oku.allah yardımcın olsun inşallah en kısa zamanda bu dertten kurtulursun.

keşke daha önce böyle yazan birileri olsaydı.karınca gibi yürüyüp kazık yutmuş gibi eğilmeden yaşamaya çalışmazdım.allah senden razı olsun.allah yavrunla mutlu uzun bir ömür nasip etsin inşallah.

Bende cok hakverdim size . Pskolojik baski resmen. Hayirli olsun bebisiniz bende yeni hamisim degerinizde benimkiyle yakin ikiz bebisiniz mi tek mi bana ikiz olabilir denmisti sevgiler
Teşekkür ederim sizinde hayırlı olsun,sağlıcakla doğsunlar.henüz kese/leri görmedik.haftaya 6 hafta oluyor.hem kese hem de kalp atışlarını duyalım istedik
Ben de bu nedenle yazdım sevgili Aycan,hep buraya bakıyordum ne yapmalı diye.sonra doktorun dediğini harfiyen yaptım,arada dışarda 20 dk ağır yürüyüşler bile yaptım.test tarihini bu sefer deliler gibi beklemedim.olacaksa olur dedim dua ettim.nedense olumsuz duygulara takılıp depresif olmayı daha cok sever olduk,olumlu düşünmeye zorlayıp verse de vermesede yaradana razı olmak lazım.

allah dualarınızıı kabul etsinnn ben sana birşey söyleyim canım birde şunu mutlaka yap bir fakiri bir öksüzü bir yetimi mutlaka gözet doyur giydir. hayır duaları all bu herşeyden önemli allah yaptığın iyyilikleri karşılıksız bırakmaz biz eşimle evlatlık almayı düüşündük o sırada da bebegimiz olduuu allah niyetlerinize göre versinn

Amin ,evet öyle bir niyetimiz var,gerçekleştireceğiz inşallah

canım benim gittiğim doktorlar hiçbişey söylemedi.hatta ben sordum diye biri,evet çok eğilme demişti . kime göre neye göre çok?bende burda yazılanlara göre yata yata 10 gün ev hapsi yaşadım her seferinde.hangi doktordu neler dedi seninki?

çok sağol canım uyardın bizi.ben kendim maaş almaya başladıktan sonra hep özellikle fakir ve öksüzlere elimden geldiğince yardım ederim.

Reyhan55 ne kadar güzel yazmışsın hep korkuyla yaşıyoruz aman egilme aman birsey kaldırma eşimle 19 haftadır ayriyim ben annemde kalıyorum o evde 19 haftada ne ev temizligi yaptim ne bir yere ciktim evden doktora doktordan eve acaba bizmi çok abartıyoruz bu durumu inşallah bebeklerimiz kucagimiza alırız da bu eziyet ler de biter

memorialde elime bir liste tutuşturdular,orada yazıyordu arkadaşım.

bence çok abartılıyor ve bu abartının sebebi hiç tüp bebek yaptırmamış çevremizdeki insanlar.anne,komşu,arkadaş vs.bence eşinden ayrı kalma ,bu güzel günleri onunla geçir,gelecek günleri hayal edin.benim eşim şimdiden hergün başını koyup konuşmaya başladı.ayrıca cinsellik hiyerarşide yemekten sonra karşılanması gereken zorunlu ihtiyaçtır.eşin zamanla gerilir ben ilk denemelerimden biliyorum.siz rahat,huzurlu olursanız bebek te iyi olur.bebekler daha anne karnında hissetmeye başlıyor,hipnozla cenin haline inebiliyor insanoğlu.bebek"benim yüzümden cinsellik yok"diye suçluluk duyabilir.bence herşeyi akışına bırakın.yaşatacak Allah yaşatır,kendimize duvarlar örmeyelim

Kizlar denyimli arkadaslar bugun idrar testi yaptim 7. Gunum silikte olsa belli ikinci cizgi sevinmem icin erkenmi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Allah yardım etsin içine ferahlık rahatlık versin inşallah doğurup kucağına almayı da nasip etsin.

çok teşekkür ederim canım kendim için ve benim gibi eziyet çekenler için.

Kizlar denyimli arkadaslar bugun idrar testi yaptim 7. Gunum silikte olsa belli ikinci cizgi sevinmem icin erkenmi

Maşallah sevinebilirsin bu kadar erken idrarda bile görünmüşse tamamdır.allah tamamına erdirsin inşallah.

Merhaba. 31 temmuzda transferim gerçekleşti 5.gün transferi.yarın test günüm heyecanlıyım.test yaptırmamak için kendimi zor tutuyorum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Son düzenleme:
İnşallah hayirli haberler alirsiniz bende dun transfer oldum sabirsizlik heyecanla bekliyorum.ne gibi belirtiler yasadiniz transferden sonra anlatirmisiniz

Merhaba kızlarrrr...
Arkadaşlarrr bizde 4 tane negatif sonuç aldığımız tüp bebek tedavi süreci yaşadık. Şimdi 5. denememizi yapmadannn hangi merkeze gitsek diye düşünmeye başladık bile. 4 olumsuz denemeden sonra sebebini araştıracak hakkaten eşimde de bende de olası problemlerin hepsini araştırıp teaviye başlayacak bir merkez arıyoruz.....
Siz ne dersiniz, hangi merkezi önerirsiniz?..

merhaba arkadaşlar sizler tüpbebek tedavisiyle bebişinize kavuşmuş yada kavuşacak annelersiniz.sizden bir ricam olacak eğer elinizde tüpbebek tedavisinden kalma ilaçlarınız varsa ihtiyaç sahibi bir arkadaşım için ilaç topluyoruz şu anda elimizde 2 adet 600lük puregon var devamını bulursak çevremizdekilerin yardımıyla 15 senelik evli arkadaşımın tüpbebek tedavisini yaptırıcaz .elinde ilaç bulunan ve yardımcı olmak isteyen arkadaşlar lütfen bana özelden ulaşsınlar şimdiden teşekkür ederim

Canım ben 2.denemem için istanbul eurofertile gidicem senin sorununa cevap olur mu bilemiyorum tabi eğer istanbulda anadolu yakasındaysan ilk görüşmeleri ücretsiz.En azından bir randevu al ve görüş derim.Diğer denemeler nerde oldu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…