İnşallahhh :))) bi ikinciyi göreyim deee.... İlki de tüp bebekti benim.. Şimdi 2. Yi istiyorum inşallah
selam lotus53 ..bende ılk bebegını tup bebek yontemı ıle kucagına alanlardanım yazını okuyunca ısmını hatırladım o donemde yazılarını okumustum bende 2010 da dogum yaptım oğlum var 3 yasında...bızde ıkıncı ıcın tekrar yollara düşücez allahın iznıyle ...sen hangı merkeze gıtmıstın...ıkıncıde nereye gıtmeyı dusunuyorsun...
Sevgili arkadaşım yeterli msj yazmamış olduğum için özelden yazamıyorum umarım burayı okursun
Benim hormonlarımda sorun vardı.herkes bir şeyler der sakın dinleme.. Beni çok korkuttular ama inan hiiçç korkulacak bir şey yok.adet sancısından başka bir sancı yaşamadım.zaten yumurta toplama işlemi anesteziyle oluyor anlamıyorsun bile. Nakilde hiç bir şey yok. Tek sıkıntı çektiğim şey nakil olmadan önce bol su içmen ve idrarın birikmesi gerekiyor ki rahim aşağı bassın.. Çok sıkıştım patlayacak gibi oldum.. Yanii bunun haricinde hiç bir zorluğu yok. Benim çok şükür ilk denememde tuttu yazdığım olumsuzluklara rağmen.senin de tek sorun sperm hareketsizliği ise bir sorun yaşamazsın bence. İlaçlarında hiç yan etkisi olmadı. 1 ay gibi bir süred hamile kaldım. Zaten verilen ilaçlar yumurtayı geliştirici hormonlar ama hiç yan etkisi olmadı.. Sakın internette yazılanlara güvenme . Ben ilk orada yazılanları kurcaladım durdum ve moralim sıfırlara indi.. Kısacası internete ve milletin lafına assla ama asla inanma..
Kızlar bugün beşinci gün .daha haftaya test yaptircim ...acaba ilk gunler tuple hamile kalanlar nasıl belirtiler oluyor yazabilirmi
Kızlar bugün beşinci gün .daha haftaya test yaptircim ...acaba ilk gunler tuple hamile kalanlar nasıl belirtiler oluyor yazabilirmi
hanımlar 19 haziranda dondurulmuş 1 tane embriyom transfer edildi.dayanamadım bugun transferin 7. günü ve kan tahlili yaptırdım. bhcg : 19.7 progestranda : 16.3 çıktı sizce bebeğim benimlemdir? cuma gunu tekrar test yaptırcam 9. gün olcak bu arada 3 temmuz asıl test tarihim yani doktorumun beklediği tarih :)
Herkese merhaba kızlar,
Benim eşimde sperm sayısında ve morfolojide sorun vardı. Tüp bebek için merkez araştırmaya başladık ve uzun araştırma sonucunda Bahçeci kliniğine karar verdik. Emre Bakırcıoğlu ile tanıştık. Erkek üreme sağlığı konusunda çok başarılı bi doktor. Eşim Emre Beyde tedavi gördü ve bu tedavi sonucunda tüp bebeğe geçtik şuanda hamileyim :)) Rabbim en kısa zamanda sizlerede nasip etsin. Yani diyeceğim eşinde problem olan bayanlar mutlaka Bahçeciden Emre Bey ile görüşün bişey kaybetmezsiniz. Herkese tavsiye ederim ben.
evet arkadaşlar hayal gibi, 4 kere aşılama ve 2 kere tüp bebek denemesinden sonra allaha çok şükür ki benim de bir bebeğim var. hatta şu anda uyutmaya çalışıyorum ipeğimi. kendisi 4,5 aylık oldu bile.
umudunuzu kaybetmeyin, daima pozitif düşünün, allah bir gün elbette yüzünüze gülecek