evet arkadaşlar hayal gibi, 4 kere aşılama ve 2 kere tüp bebek denemesinden sonra allaha çok şükür ki benim de bir bebeğim var. hatta şu anda uyutmaya çalışıyorum ipeğimi. kendisi 4,5 aylık oldu bile.
umudunuzu kaybetmeyin, daima pozitif düşünün, allah bir gün elbette yüzünüze gülecek
canım inanki çok mutlu oldum okuyunca... bende geçtiğimiz günlerde dış gebelik yaşadım ve 3. tüp bebek denememdi ama çok yoruldum maddi manevi gücüm kalmadı kendimi çok kötü hissediyorum kızlar ne yapmam gerek hiç bilmiyorum( aranızda bu durumu yaşayan oldu mu ne tavsiye edersiniz?
canım inanki çok mutlu oldum okuyunca... bende geçtiğimiz günlerde dış gebelik yaşadım ve 3. tüp bebek denememdi ama çok yoruldum maddi manevi gücüm kalmadı kendimi çok kötü hissediyorum kızlar ne yapmam gerek hiç bilmiyorum( aranızda bu durumu yaşayan oldu mu ne tavsiye edersiniz?
Arkadaşlar bugün test günümdü sabah test yapıldı veeeee değerim 145 küsür çıktı sonunda bende hamileyim :)))))) Allahım doktorum Ümit Beyden ve tüm Bahçeci ekibinden razı olsun darısı isteyen tüm kardeşlerime inşallah..... kesinlikle herkese tavsiye ediyorum.....
Yaşım 31... Daha evlenmeden çocukları çok severdim , evlenir evlenmez anne olucam derdim herkese.. AMa olmadı Allah'ım arattı o en yüce sevgiyi .. Tüm anne adayları gibi benimde gezmediğim doktor , gitmediğim hastane , ve hatta şehir dışında bile doktora gittim kim iyi derlerse ona gittim. Herkes ayrı bir tedavi önerdi çok gece eşime belli etmeden ağladım .. Çünkü ben çocukken bile büyünce ne olacaksın dedklerinde "anne olucam derdim.."
Herşeyden vazgeçip artık olursa kendiliğinden dediğim dönemde bi bayan aradı beni.. yeni açıldık falan dedi. inanın önce hiç güvenemedim ne yalan söyleyim , yeni açılan bi hastane oturmamıştır çünkü, eksikleri çoktur . Eşim dedi ki gel birde buraya gidelim , bir perşembe günü gittik kapıdan girdiğim anda işte bu dedim , güler yüz ve sıcak kanlı insanlar bende tebessüm ettim ama tereddütle. .. doktor beyin yanına alındım yeni gelin gibi süzülmeye başladım , konuştukça açıldım, açıldıkça rahatladım ... sana uygulanacak tek yöntem klasik tüp bebek dedi , korkma , sadece düşüncelerinden arın , ben istiyorum hocam de ben burdayım eğer negatif düşüncelerle başlarsan , yine hüsarana uğrayacağım diye düşüneceksen bana gelme dedi . Tokat gibi çarptı yüzüme , çıktım dışarı eşime tamam burası dedim . Adetimle aradım ben geliyorum dedim inanın her gün aynı heyecanla gittim, aynı güler yüz ve ilgiyle karşılandım...
Şimdi mi? hamileyim... Bende anne olacağım, kızlar her şeyden önemlisi psikolojinizin hazır olmasıymış, doktor bey öyle hikayeler anlattı ki hayranlıkla dinledim
Allah isteyen herkese nasip etsin , Benim gibi hamile olanlara da sağlıkla bebeklerini kucaklarına almalarını dilerim
DENİZ
Tebrikler canım :) Allahım kucağına almanı nasip etsin evladını inşallah ve darısı tüm isteyenlerin başına
çok çok mutluyum..en iyi dedikleri klinik doktor aşamalarını atlayıp(çok zorlu süreçler sonrası) bir arkadaş tavsiyesiyle malatya da nihayet buldu..meger umudum yanı basımdaymış...eşim asker oldugu için doğuda hep görev yeri..ankara istanbulu arşınladık fakat umudumuz malatya da oldu nihayettt..umudumuzu bekliyoruz..umudunuzu kaybetmemeniz dileğiyle..
Yumurta toplamı işlemi yapıldı 3 gün sonra transfer işlemi yapılacak.Ramazan ayında olduğumuz için oruç tutuyorum. Doktorum gebelik testine kadar günde 3 defa 1ere tane progestan(vajinadan) ve estrofem kullanmamı söyledi. Progestanı sabah öğle akşam düzenli olarak kullanıyorum fakat estrofemi akşam 21:00 gece 00:00 gece 03:30 olarak alıyorum. Yani 6 saate yaymış oluyorum.Doktorum oruç tutmamamın daha doğru olacağını ama kararın bana kaldığını söyledi. Bunun bir sakıncası olabiir mi? Varsa alternatif dozaj önerebilir misiniz?
papatya sanırım aynı hastahaneye gidiyoruz bende transfer sonrası 12,gün değerim 7 çıktı hamilesiniz ama iyi diyemiyoruz dediler iki gündür kendimde değiim sanki yarın bir daha gidicez belli olur sanırım allahım inşallah değerim yükselir bebişim tutunmuş olur belirsizlik çok kötü bu arafa progestanı bende kullanıyorum vajinadan artık acayip yanma oluyo birde idrar yolu enfeksiyonu oldum üstüne ..
haziran 27 de bende tüp bebek yaptım ilk denememizdi 12, günü benimde değerim 7 di hamilelik var ama durum iyideğil dedler iki gün sonrada bebek düşmüş alınan kandeğerlerine göre moralini bozmak istemem allah bilir amaher şeyin hayırlısı diyelim