Tüp Bebek Deneyimleri Tüp Bebek Başarı Hikayeleri

canım inanki çok mutlu oldum okuyunca... bende geçtiğimiz günlerde dış gebelik yaşadım ve 3. tüp bebek denememdi ama çok yoruldum maddi manevi gücüm kalmadı kendimi çok kötü hissediyorum kızlar ne yapmam gerek hiç bilmiyorum ( aranızda bu durumu yaşayan oldu mu ne tavsiye edersiniz?

Sevgili arkadaşlar,
bundan 2,5 yıl önce eşimle beraber bir çocuk sahibi olabilmek için kapı kapı dolaşmaya başladık. 2 kere yurtdışında olmak üzere İstanbul'da bulunan bir tüp bebek merkezinde de defalarca deneme yaptık. Maalesef sonuç alamadık, hatta bu merkezde dosyamı kaybettikleri hatta hatta bana yurtdışında başka bir kadının yumurtasıyla eşimin spermlerini birleştirmeyi yani bana taşıyıcı anne olmamı önerdikleri bile oldu. Size ne kadar kötü günler geçirdiğimi anlatamam. Sonra sevdiğim bir arkadaşım aracılığıyla Jinemed ailesiyle tanıştım. Teksen Hoca sağolsun benim her türlü tetkiklerimiyaptı hatta o güne kadar hiç yapılmamış testlerime kadar yaptrdı. Ve benim protokolümü belirleyip tedaviye başladık. Şİmdi o günüme yüzlerce kez şükrediyorum.
Başta Teksen hoca olmak üzere; IVF katındaki tüm doktorlara Labaratuar ekibine, hemşirelere, hasta bakıcılara, sekreterlere herkese herkese sonsuz teşekkürler ediyorum.
Şu anda 9 haftalık hamileyim; toplamda 7., Jinemed'de ilk denememde yakalanan bu başarıyı tüm Jinemed ekibine borçluyum. Ümitlerimin tükendiği ve çaresizlik içinde kaldığım o dönemde gösterilen ilgiden ve verilen moralden dolayı tekrar bedenimin ve ruhumun bebeğime hazır olduğunu hissettim ve başarılıda olduk. İnanın oraya her gittiğimde hala aynı güleryüz ve aynı ilgiyi görüyor ve hissediyorum. Bu müthiş Jinemed ailesiyle tanıştığımız için eşim ve ben çok ama çok mutluyuz. Ve onlara sonsuz teşekkürler ediyoruz.
Her kadının bir anne olması dileklerimle!
Tuna Gürel

yaşını bilmiyorum ama eğer ileri bir yaşta değilsen biraz vücudunu dinlendirmeni tavsiye ediyorum..tüp bebek tedavisi ve işlemlerinden sonra hamile kalan bir sürü tanıdığım var..

Canım unutmaki Rabbim seni çok seviyor ve bir sınavdan geçiriyor ne olur sabrını ve umudunu yitirme pes etme kim bilir bu yaşadıklarına gösterdiğin sabırdan Rabbim senin için nice güzellikler hazırladı ne olur o yüce yaratıcıya inan inş sende bir gün anne olacaksın madden manen hazır bir duruma geldiğinizde tekrar dene bol şanslar

Arkadaşlar bugün test günümdü sabah test yapıldı veeeee değerim 145 küsür çıktı sonunda bende hamileyim :)))))) Allahım doktorum Ümit Beyden ve tüm Bahçeci ekibinden razı olsun darısı isteyen tüm kardeşlerime inşallah..... kesinlikle herkese tavsiye ediyorum.....

maşşallahhh..Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallaahh

Yaşım 31... Daha evlenmeden çocukları çok severdim , evlenir evlenmez anne olucam derdim herkese.. AMa olmadı Allah'ım arattı o en yüce sevgiyi .. Tüm anne adayları gibi benimde gezmediğim doktor , gitmediğim hastane , ve hatta şehir dışında bile doktora gittim kim iyi derlerse ona gittim. Herkes ayrı bir tedavi önerdi çok gece eşime belli etmeden ağladım .. Çünkü ben çocukken bile büyünce ne olacaksın dedklerinde "anne olucam derdim.."
Herşeyden vazgeçip artık olursa kendiliğinden dediğim dönemde bi bayan aradı beni.. yeni açıldık falan dedi. inanın önce hiç güvenemedim ne yalan söyleyim , yeni açılan bi hastane oturmamıştır çünkü, eksikleri çoktur . Eşim dedi ki gel birde buraya gidelim , bir perşembe günü gittik kapıdan girdiğim anda işte bu dedim , güler yüz ve sıcak kanlı insanlar bende tebessüm ettim ama tereddütle. .. doktor beyin yanına alındım yeni gelin gibi süzülmeye başladım , konuştukça açıldım, açıldıkça rahatladım ... sana uygulanacak tek yöntem klasik tüp bebek dedi , korkma , sadece düşüncelerinden arın , ben istiyorum hocam de ben burdayım eğer negatif düşüncelerle başlarsan , yine hüsarana uğrayacağım diye düşüneceksen bana gelme dedi . Tokat gibi çarptı yüzüme , çıktım dışarı eşime tamam burası dedim . Adetimle aradım ben geliyorum dedim inanın her gün aynı heyecanla gittim, aynı güler yüz ve ilgiyle karşılandım...
Şimdi mi? hamileyim... Bende anne olacağım, kızlar her şeyden önemlisi psikolojinizin hazır olmasıymış, doktor bey öyle hikayeler anlattı ki hayranlıkla dinledim
Allah isteyen herkese nasip etsin , Benim gibi hamile olanlara da sağlıkla bebeklerini kucaklarına almalarını dilerim
DENİZ

Tebrikler canım :) Allahım kucağına almanı nasip etsin evladını inşallah ve darısı tüm isteyenlerin başına

Arkadaşlar ben ilk kez bu foruma yazıyorum. Daha önce girer okur ama yazmazdım hatta hamile olanları okuyunca sinirimden oturur ağlardım biraz bencilce ama napim elimde değil psikolojim mahvolmuştu çünkü. Toplam 3 tüp bebek denemesi ve sonuç kocaman sıfır...
Maddi manevi çöktük ayağa kalkcak halimiz kalmadı. Son bir kez daha deneyelim dedik ve paramızı toparlayınca bu kezde Bahçeciyi tercih ettik doktorumuz Erbil Beydi. Sil baştan testler, rahim filmi, sperm analizi derken test günüm geldi şok oldum sonuç pozitif :)) şükürler olsun kavuştum bebeğime derken bu kezde hergün artan değerim düşmeye başladı ve bebeğim beni terketti... Tamam dedik bitti buraya kadar olmuyor işte olmuyor... Allah bize vermiyor...

Aradan bikaç gün geçti Erbil bey aradı ve bir deneme daha yapalım dedi o kadar güzel konuştuki hayır demek imkansızdı ağlamaktan ben zaten nerdeyse hiç konuşmadım sadece dinledim. Sonra tamam dedik hadi bir kere daha deneyim dedik. Erbil bey bu kezde pgt yöntemi denicez dedi. Gel zaman git zaman arkadaşlar 5. tüp denememde bebeğime kavuştum hatta dün ilk kez bebeğimin kalp atışını duyduk.. Öylesine büyük bir mutlulukki inanın sadece yaşamak gerek.Aklım almıyor hala içimde 2 tane kalp var :)) Yani diyeceğim ümidinizi kesmeyin ve doğru adreste olduğunuza emin olun. Benim hikayem sizlerede ışık olsun. Dualarım hepinizle kardeşlerim Allaha emanet olun... Tekrar yazarım sevgiler

canım tebrik ederim bende malatya da yım doğu fertilde yaptırdım ve hamileyim bana yeni bir hayat kattılar allah uğraş beyden razı olsun inşallah bebeğimi kucağıma aldığım günüde görürüm

Bence her şeyin başı inanmak ve umut... 2 yıl boyunca uğraştık eşimin varikoseli ameliyat ardından %1 morfoloji doğal yolla bekleme süreci , ardından bir aşılama ve tüplerimin tıkalı olduğunu öğrendik Ayrıca yumurtalıklarım da tembeldi ilaçlarla bile az yumurta üretiyordu... Her şey üst üsteydi ve tüp bebeğe başladık. İnanarak başladım inşallah olucak Allahım beni de anne yapacak dedim. Herkes 10 20 derken benim adece 6 yumurtam oluştu, ıcsı uygulandı ve emriyolog 5i işlem gördü ve döllendi dedi :) Artık transfer için gün sayıyordum hergün telefon bekliyordum ve benim mucizelerim 5. güne kadar gitti ve 5i de blast emriyo oldu .. İki şanslı meleğim transfer edildi,3ü donduruldu. Transfer gününden itibaren onların benimle olduğunu tutunduklarını düşündüm ama herkes belirtilerden bahsederken benim hiç belirtim yoktu bir yandan da korkuyordum. Test günü geldiğinde heyecandan ölecektim kan verdim eşime sonucu ben almak istiyorum dedim. Tahlil sonucunu veren sekreterin yüz ifadesini incelemeye başlamıştım :) Yüzünde hafif bir tebessüm oldu kağıdı bana uzattı ve bir baktım 11.gün değerim 850 :)) havalara uçtum ve şu an ikiz kızlarıma hamileyim 18. haftamızdayız, inşallah sağ salim kucağıma alacağım günü bekliyorum. Allah kimsenin dualarını geri çevirmiyor. Yeter ki inanıp sabredelim. Allahım bekleyen isteyen herkese bu duyguyu anneliği yaşatır inşallah...

Merhaba hanımlar, 5.gün embriyosu ile Pazartesi günü güzel sonucu aldım, daha yolun çok başındayım ama inşallah hepimiz için güzel gider süreç😄 size bir sorum olacak; gebelik takibini tüp doktorunuz mu yapıyor farklı bir doktora mı gidiyorsunuz? Ben tüp bebek doktorumdan farklı birine gitmek istiyorum ama çekiniyorum da, siz nasıl yaptınız? Ne önerirsiniz? Yanıtlara şimdiden teşekkürler

Yumurta toplamı işlemi yapıldı 3 gün sonra transfer işlemi yapılacak.Ramazan ayında olduğumuz için oruç tutuyorum. Doktorum gebelik testine kadar günde 3 defa 1ere tane progestan(vajinadan) ve estrofem kullanmamı söyledi. Progestanı sabah öğle akşam düzenli olarak kullanıyorum fakat estrofemi akşam 21:00 gece 00:00 gece 03:30 olarak alıyorum. Yani 6 saate yaymış oluyorum.Doktorum oruç tutmamamın daha doğru olacağını ama kararın bana kaldığını söyledi. Bunun bir sakıncası olabiir mi? Varsa alternatif dozaj önerebilir misiniz?

papatya sanırım aynı hastahaneye gidiyoruz bende transfer sonrası 12,gün değerim 7 çıktı hamilesiniz ama iyi diyemiyoruz dediler iki gündür kendimde değiim sanki yarın bir daha gidicez belli olur sanırım allahım inşallah değerim yükselir bebişim tutunmuş olur belirsizlik çok kötü bu arafa progestanı bende kullanıyorum vajinadan artık acayip yanma oluyo birde idrar yolu enfeksiyonu oldum üstüne ..

Merhaba arkadaşlar, bu forumda o kadar çok hikayeler varki hepsi birbirinden farklı ve çoğu üzücü ( yıllarca bebek için mücadele edenlerden biride benim ( benimde bambaşka hikayem var ama Allahım en sonunda bizi Bahçeci ekibiyle karşılaştırdı. Şuanda hamileyim ve haftaya kese görmeye gitcez.. öyle güzel bi mutlulukmuşki yıllarca bunu beklemişim.. Bu güzel ve başarılı merkezi sizlerede tavsiye etmek istedim. Ordaki her doktor çok başarılı benim doktorum Burçak hanım. Allah hepsinden razı olsun. Tez zamanda dileyen, bekleyenlerede nasip etsin inşallah...

çok geçmiş olsun cnm inan çok üzüldüm sonucun düşük ama bozma moralini inşallah bebeğin tutunur ve bize müjdeli haber veririsin, aynı sıkıntıları bende yaşadım o 12 gün geçmek bilmedi 12 yıla bedeldi yaşadıklarım... Allah isteyen ve en önemlisi severek bakabilecek herkese nasip etsin bu güzel duyguyu , şuan benim içimde bir canlı var kalbi atacak, büyüyecek dilerim sizede yaşatsın bu duyguyu

Bu siteden çok şey öğrendim. Şimdi yine yardıma ihtiyacım var ilk defa yazıyorum buraya. 2008 yılından beri evliyim 2 dış gebelik bir düşük 2 aşılama ve son olarak Temmuz da tüp bebek denemesini yaptık. Aslında hiç bir sorunumuz yok görünüyor ama nasip olmadı. Bugün 12. gün ve bhcg değerim 7, E2 değerim 560 ve Progs ise 12 iki gün sonra tekrar edin testleri dediler. Durum vahim mi??? Cevaplarınızı bekliyorum lütfen.

haziran 27 de bende tüp bebek yaptım ilk denememizdi 12, günü benimde değerim 7 di hamilelik var ama durum iyideğil dedler iki gün sonrada bebek düşmüş alınan kandeğerlerine göre moralini bozmak istemem allah bilir amaher şeyin hayırlısı diyelim

İnşallah hayırlısı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…